Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
21 % to już bardzo blisko dezintegracyjnej masy krytycznej, grozi PO rozpad !!! |
Najwspanialsze psy jakie są ,pod warunkiem ze sie wychowa od małego . Mam takiego i jestem w nim zakochana.Polecam suczke, bo jest łatwa do ułozenia i bardzo przyjazna. Goraco polecam:) coś pieknego miec takiego pieska.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 21 % to już bardzo blisko dezintegracyjnej masy krytycznej, grozi PO rozpad !!! |
najlepiej wybierz się sam/a do UP i się dowiesz wszystkich szczegółów.z tego co się orientuję to trzeba miec już biznes plan i złożyc jakiś wniosek o przyznanie dotacji na rozp. działalności.ale jest jakiś termin składania tych podań wię radzę ci się pospieszyc.
|
|
Re: 21 % to już bardzo blisko dezintegracyjnej masy krytycznej, grozi PO rozpad !!! |
najbardziej ci się przydadzą narzędzia:okrągłe bocian,przecinak i szczypce do zagniatania.popatrz sobie na allegro albo zapytaj w domu jakiegoś faceta może nie będziesz musiała kupowac.ja akurat miałam w domu i dokupiłam tylko bociany. jeżeli chodzi o resztę to na początek na serio polecam kupno jakiejś lektury.ja za swoją książkę zapłaciłam w księgarni ok 30zł.nawet jeżeli nie znajdziesz w niej jakichś ciekawych wzorów to chociaż zobaczysz jak się robi kolczyki, wisiorki itd.
|
|
Dobra rada - płacimy tyle ile jest na Taxomerze !!!
|
|
Ukończyłam ekonomik 2 lata temu :) I mam wiele miłych wspomnień z nią związanych :) Jako szkołę bardzo polecam, więcej dowiesz się na stronie ekonomika - jakie profile i wogole. A klasy: Większość mieszane ale jedna zdarza się przeważnie żeńska. Nie ma jednak problemu, żeby się przepisać do mieszanej. Jak najbardziej EKONOMIK na +
|
|
Władze miasta planują remonty dróg ulic:Piłsudskiego,Spokojnej i Alei Legionów.Pięknie te plany wyglądają na papierze,zobaczymy jak będzie z ich realizacją.Szkoda tylko,że do tych planów nie ujęto ulicy Kopernika.Ta ulica jest wizytówką Łomży,gdyż z racji tego,że przy tej ulicy mieści się cmentarz,ulica ta jest najczęściej nawiedzana przez ludzi z całej Polski,a stan tej ulicy jest fatalny,zwłaszcza w obrębie cmentarza.Czy terenu pod parkanem nie można wykorzystać na parkingi?I tak przecież odwiedzający cmentarz tam parkują, pokonując półmetrowe,zdewastowane krawężniki.Może ktoś z radnych zajmie się tą sprawą i niech "wizytówka Łomży"będzie prawdziwą wizytówką.
|
|
W fotomontażach i photoshopie to zawsze ja byłam "lepsza" panie Zenit. Prawdziwego mężczyznę poznaje nie się po tym jak zaczyna, a jak kończy. Pozdrawiam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tylko się nie rozpłacz ;(
|
|
niestety? Masz chyba jakis problem z "wiesniakami"...to dlatego swoj ciagnik parkowalas dwie ulice od szkoly? Zeby i ciebie "wiesniaki" nie poznali? Wyzsza kultura patrze, ale chyba w tej twojej renomowanej uczelni wychowania nie uczyli? Przez takie osoby jak ty wstydze sie byc miastowa, bo kazdy inny"wiesniak" przy tobie wypadlby jak arystokrata
|
|
dotacje, nie przyznaja, za wyglad w jakiej dziedzinie ta twoja dzialalnosc??????????? Niunia-Ty to masz wyrobiona wiedze, podziwiam
|
|
wolalbym sam na sam
|
|
aha.. Dzięki tuli
|
|
Haha xD jak nie jasiu_smietana to szczebiotka. Kto nastepny na najbardziej 'popularnego' forumowicza?;]
|
|
eee tam niech se pisze co chce juz nie jeden byl taki co zazdroscil jasiowi, jego nikt nie pobije
|
|
m.w............................................... :) a ty wogole masz oszczednosci?????
|
|
koniecznie z syropem kukurydzianym - daje powera w gardziolko nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |