środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
21 % to już bardzo blisko dezintegracyjnej masy krytycznej, grozi PO rozpad !!!

Najwspanialsze psy jakie są ,pod warunkiem ze sie wychowa od małego .
Mam takiego i jestem w nim zakochana.Polecam suczke, bo jest łatwa do ułozenia i bardzo przyjazna.
Goraco polecam:) coś pieknego miec takiego pieska.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 21 % to już bardzo blisko dezintegracyjnej masy krytycznej, grozi PO rozpad !!!

najlepiej wybierz się sam/a do UP i się dowiesz wszystkich szczegółów.z tego co się orientuję to trzeba miec już biznes plan i złożyc jakiś wniosek o przyznanie dotacji na rozp. działalności.ale jest jakiś termin składania tych podań wię radzę ci się pospieszyc.

Re: 21 % to już bardzo blisko dezintegracyjnej masy krytycznej, grozi PO rozpad !!!

najbardziej ci się przydadzą narzędzia:okrągłe bocian,przecinak i szczypce do zagniatania.popatrz sobie na allegro albo zapytaj w domu jakiegoś faceta może nie będziesz musiała kupowac.ja akurat miałam w domu i dokupiłam tylko bociany.
jeżeli chodzi o resztę to na początek na serio polecam kupno jakiejś lektury.ja za swoją książkę zapłaciłam w księgarni ok 30zł.nawet jeżeli nie znajdziesz w niej jakichś ciekawych wzorów to chociaż zobaczysz jak się robi kolczyki, wisiorki itd.

Dobra rada - płacimy tyle ile jest na Taxomerze !!!

Ukończyłam ekonomik 2 lata temu :) I mam wiele miłych wspomnień z nią związanych :) Jako szkołę bardzo polecam, więcej dowiesz się na stronie ekonomika - jakie profile i wogole. A klasy: Większość mieszane ale jedna zdarza się przeważnie żeńska. Nie ma jednak problemu, żeby się przepisać do mieszanej. Jak najbardziej EKONOMIK na +

Władze miasta planują remonty dróg ulic:Piłsudskiego,Spokojnej i Alei Legionów.Pięknie te plany wyglądają na papierze,zobaczymy jak będzie z ich realizacją.Szkoda tylko,że do tych planów nie ujęto ulicy Kopernika.Ta ulica jest wizytówką Łomży,gdyż z racji tego,że przy tej ulicy mieści się cmentarz,ulica ta jest najczęściej nawiedzana przez ludzi z całej Polski,a stan tej ulicy jest fatalny,zwłaszcza w obrębie cmentarza.Czy terenu pod parkanem nie można wykorzystać na parkingi?I tak przecież odwiedzający cmentarz tam parkują, pokonując półmetrowe,zdewastowane krawężniki.Może ktoś z radnych zajmie się tą sprawą i niech "wizytówka Łomży"będzie prawdziwą wizytówką.

W fotomontażach i photoshopie to zawsze ja byłam "lepsza" panie Zenit.
Prawdziwego mężczyznę poznaje nie się po tym jak zaczyna, a jak kończy.
Pozdrawiam.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

tylko się nie rozpłacz ;(

niestety? Masz chyba jakis problem z "wiesniakami"...to dlatego swoj ciagnik parkowalas dwie ulice od szkoly? Zeby i ciebie "wiesniaki" nie poznali? Wyzsza kultura patrze, ale chyba w tej twojej renomowanej uczelni wychowania nie uczyli? Przez takie osoby jak ty wstydze sie byc miastowa, bo kazdy inny"wiesniak" przy tobie wypadlby jak arystokrata

dotacje, nie przyznaja, za wyglad
w jakiej dziedzinie ta twoja dzialalnosc???????????

Niunia-Ty to masz wyrobiona wiedze, podziwiam

wolalbym sam na sam

aha.. Dzięki tuli

Haha xD jak nie jasiu_smietana to szczebiotka.
Kto nastepny na najbardziej 'popularnego' forumowicza?;]

eee tam niech se pisze co chce juz nie jeden byl taki co zazdroscil jasiowi, jego nikt nie pobije

m.w...............................................
:)
a ty wogole masz oszczednosci?????

koniecznie z syropem kukurydzianym - daje powera w gardziolko

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org