środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
4lomza zapomniało!!!

GDZIE W ŁOMŻY MOŻNA SPRZEDAĆ ZNACZKI KOLEKCJONERSKIE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 4lomza zapomniało!!!

heh tez sie pytałem o to na forum....i wygląda na to że tak naprawde nie ma ludzi w łomzy którzy kupia takie rzeczy

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

jula nie spinaj sie tak :)

Dajcie spokój ludzie, ważne żeby było smaczne. Chatka jak chatka, otwiera to na co go stać, a u nas w Łomży tak naprawdę chińskiego jedzenia nie ma, a to jest jakaś szansa że w końcu będzie.
pozdrawiam

Wrzuć zdjęcia tych znaczków na forum. Może byłbym zainteresowany.

To wychodzi na to że robisz z ludzi debili,zamiast raz napisać to ciągle się powtarzasz tak jak by ktoś nie skumał że według ciebie są brzydkie.To nie jest tak jak u ciebie w domu gdy matka ci powtarza 10 razy zrób to tak i tak a ty nadal nie potrafisz i nie kumasz.Są tu tacy jak ty ale i tacy którzy rozumieją to co czytają.
Nie pisz więcej bo za każdym razem mnie rozbawiasz :D :D

rozumiem leśny dziadku, że w lasku ogłady brak ale jak już wysunąłeś z niego nos do ludzi to więcej kultury........a jeśli nie masz nic do powiedzenia to przemilcz .

jebniety jakis

allegro

Haha, raczej jaka praca taka płaca, a i tak dostają zadużo za te chamstwo jakie tam panuje. Poławe powinni pozwalniać.

jeżeli stare to byłbym zainteresowany, także stare medale , odznaczenia , stare monety złote i srebrne i rożne militaria itp

Interesują mnie pełne roczniki w specjalnych klaserach.

Osobiście polecam okulistę na al.LEGIONÓW-OBOK CENTRUM 4+.PRZYJMUJĄ NA UBEZPIECZENIE NAWET W GODZ.POPOŁUDNIOWYCH-NIE TRZEBA ZBYT DŁUGO CZEKAĆ-NAPRAWDĘ POLECAM.A JAK CGCESZ TO PODAM CI NR TEL.,ŻEBY SIĘ WCZEŚNIEJ UMÓWIĆ!

@technic66 - jakie wieści z frontu ?

po ksero do papierniczego na przeciwko farmala,za liceum dla doroslych, tak jak wczesniej ktos napisal - 10 gr
przy duzych ilosciach mozna spytac czy da rade po 9 gr :)
polecam sklepik

i tu jest problem tego typu,że nie wiem jaka to nazwa-ale to jest tam gdzie jest optyk-bliżej szkoły muzycznej a dokładniej ro ulicy Dmowskiego i al. Legionów-trudno tego nie zauważyć!

JAK NA NOWOGRODZKIEJ BĘDZIESZ KUPOWAĆ TO TYLKONIE DAJ SIĘ ZBYĆ TYM,ŻE NA DRUGI DZIEŃ BĘDZIE BO WTEDY NA PEWNO SPRZEDADZĄ CI CH..... a TAK WOGLE TO NAJLEPIEJ KUPIĆ W MAKRO

śpij zamknij oczy śnij :)

To forum, nie dział ogłoszeń !!!

Jeszcze nic nie jest przesądzone. MOSiRowi powinno najbardziej zależeć na powstaniu takiej ligi. Dalaran - regulamin wysłany.

Tak, mają przenieść tych czeczenów, którzy mieszkają w ośrodku dla uchodźców. czeczeni z pozostałej części Łomży niestety zostaną.

Hej czy ktoś z forumowiczów zajmuje się modelarstwem, tworzeniem makiet kolejowych i nie tylko, może wiecie również czy w Łomży znajduje się sklep modelarski i gdzie? Pozdro

Ja trochę "strugam", ale tylko pancerkę 1/35 i auta 1/24. Sklepu modelarskiego nie ma.
Obecnie przymierzam się do złożenia makiety zamku japońskiego w skali 1/800. Jak by coś Cię interesowało, daj znać :)

Sklep modelarski w Łomży? To chyba najprędzej allegro ;p

oni mają opuścić tylko hotel a nasze wspaniałe władze miasta mają ogłosić przetarg na wynajęcie kolejnego ośrodka dla nich.więc nie cieszcie się przedwcześnie bo niedługo to będzie ich tyle tu że dla łomżyniaków miejsca nie będzie

chyba w warszawie nie byłeś, tam w centrum naszej stolice i bud stoi z żarciem, ale w sumie jak by nie było to duża wieś...

Ach Boże... porażka :]

Co racja to racja. Rozmnażają się w zastraszającym tempie ;] ale cóż... bądzmy dobrej mysli.

po pierwsze łomża to wiocha !!!!!!!!!!!!!!!!!! pomimo ze mieszkam w łomzy to uważam ze to jest zadupie, cała Polska sie nabija z takich dziur

a takich budek z jedzeniem jest pełno w duzych miastach

Ksenofoby i rasiści. A potem płaczecie, dla czego w Niemczech czy na Wyspach uważają nas za "ludzi wschodu".

Takie opinie nie biora sie z nikad. "jak Cie widza, tak Cie pisza'', proste.

Właśnie taki tekst usłyszałem oglądając w niedziele jedną z polskich produkcji. Jedna z tych nowszych.
I niby nic, tylko skoro idzie w mediach na cały świat, to trochę mi się to nie podoba.
A nie podoba mi się bo na tym tracę ja i nie tylko, bo wielu z was również.
Bo jeśli ,,zadupie" to ceny nieruchomości spadają, a to już mnie bije po kieszeni, i to mi się nie podoba.
Może należało by się zastanowić dlaczego Łomża zadupie? Może należało by rozliczyć naszych radnych i prezydentów miasta, bo to oni odpowiadają za taki stan rzeczy. Żądza już kolejne kadencje, a miasto? Nie pamiętam żeby tak nędznie stało.
No i dlaczego łomżyński szpital tak upadł, kto tam teraz szefuje, bo swoją droga nie za bardzo mi się podoba podróżowanie po Polsce by leczyć rodzinę.
I co wy szanowni Łomżyniacy na to?

W Białymstoku jest sklep modelarski, ale bardziej praktycznie jest zaopatrywać się na allegro oraz w wielu sklepach internetowych.

jak znam zycie przeniosa ich z hotelu na cale miasto :) pewnie do mieszkan komunalnych tych co nam by przyslugiwaly haha

mikrofon, idz do nich i ich bron, jak takis dobry: ]

a chodnikiem idziesz to nie zejda, tylko stoja barany w kilka osob i komu by tu wpierdolic *****

CWANIAKU!

Witam, mieszkam od niedawna w łomży i nie jestem jeszcze zorientowana gdzie można dobrze zjeść??? który kebab mi polecacie/??

żarcie jak żarcie chińszczyzny z prawdziwego zdarzenia bez chińczyka to tam nie będzie jeszcze jedna buda z pseudo żarciem tak jak te wszystkie kebaby z keczupem i marchwią żenada ale cóż tak to już jest w tym mieście dla Warszawy to i tak Łomża jedyna wiocha z mc"donaldem po trasie na mazury

na dworcu

Co to za tytuł tego tematu głąbie? niewiesz ile w innych miastach stoi takich lokaki i mają klientów.Lepiej zeby postawili nastepna biedronke kosciół lub rondo? dobrze ze powstaje cos nowego w naszym miescie.

a tak nawiązując do osoby św Pamięci Kapsla....to i w Łomży ktoś przyjął taki pseudonim.Potwierdzam że na Prusa nawet gdy antena jest wykręcona wszystko słychać idealnie - tam sygnał jest najmocniejszy tym bardziej że potwierdza to nie jedna osoba

Co oni mi zrobili? Wystarczy że jak wracam do domu wieczorem i stoją jeden z drugim z nożem w ręku lub za pasem i zajmą cały chodnik i muszę przechodzić na drugą stronę chodnika a oni patrzą się na mnie z wyższością. Spróbował ktoś nocą spojrzeć im w oczy? A odnośnie UK Polacy nie robią tam takiego zamieszania jak Czeczeni u nas.

A jest może w planach jakaś petycja lub demonstracja odnośnie tego problemu?

chyba nieee.... albo jestem niedoinformowana.

słuchasz Sumptuastic? :/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org