Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza zapomniało!!! |
GDZIE W ŁOMŻY MOŻNA SPRZEDAĆ ZNACZKI KOLEKCJONERSKIE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4lomza zapomniało!!! |
heh tez sie pytałem o to na forum....i wygląda na to że tak naprawde nie ma ludzi w łomzy którzy kupia takie rzeczy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jula nie spinaj sie tak :)
|
|
Dajcie spokój ludzie, ważne żeby było smaczne. Chatka jak chatka, otwiera to na co go stać, a u nas w Łomży tak naprawdę chińskiego jedzenia nie ma, a to jest jakaś szansa że w końcu będzie. pozdrawiam
|
|
Wrzuć zdjęcia tych znaczków na forum. Może byłbym zainteresowany.
|
|
To wychodzi na to że robisz z ludzi debili,zamiast raz napisać to ciągle się powtarzasz tak jak by ktoś nie skumał że według ciebie są brzydkie.To nie jest tak jak u ciebie w domu gdy matka ci powtarza 10 razy zrób to tak i tak a ty nadal nie potrafisz i nie kumasz.Są tu tacy jak ty ale i tacy którzy rozumieją to co czytają. Nie pisz więcej bo za każdym razem mnie rozbawiasz :D :D
|
|
rozumiem leśny dziadku, że w lasku ogłady brak ale jak już wysunąłeś z niego nos do ludzi to więcej kultury........a jeśli nie masz nic do powiedzenia to przemilcz .
|
|
jebniety jakis Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
allegro
|
|
Haha, raczej jaka praca taka płaca, a i tak dostają zadużo za te chamstwo jakie tam panuje. Poławe powinni pozwalniać.
|
|
jeżeli stare to byłbym zainteresowany, także stare medale , odznaczenia , stare monety złote i srebrne i rożne militaria itp
|
|
Interesują mnie pełne roczniki w specjalnych klaserach.
|
|
Osobiście polecam okulistę na al.LEGIONÓW-OBOK CENTRUM 4+.PRZYJMUJĄ NA UBEZPIECZENIE NAWET W GODZ.POPOŁUDNIOWYCH-NIE TRZEBA ZBYT DŁUGO CZEKAĆ-NAPRAWDĘ POLECAM.A JAK CGCESZ TO PODAM CI NR TEL.,ŻEBY SIĘ WCZEŚNIEJ UMÓWIĆ!
|
|
@technic66 - jakie wieści z frontu ?
|
|
po ksero do papierniczego na przeciwko farmala,za liceum dla doroslych, tak jak wczesniej ktos napisal - 10 gr przy duzych ilosciach mozna spytac czy da rade po 9 gr :) polecam sklepik Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
i tu jest problem tego typu,że nie wiem jaka to nazwa-ale to jest tam gdzie jest optyk-bliżej szkoły muzycznej a dokładniej ro ulicy Dmowskiego i al. Legionów-trudno tego nie zauważyć!
|
|
JAK NA NOWOGRODZKIEJ BĘDZIESZ KUPOWAĆ TO TYLKONIE DAJ SIĘ ZBYĆ TYM,ŻE NA DRUGI DZIEŃ BĘDZIE BO WTEDY NA PEWNO SPRZEDADZĄ CI CH..... a TAK WOGLE TO NAJLEPIEJ KUPIĆ W MAKRO
|
|
śpij zamknij oczy śnij :)
|
|
To forum, nie dział ogłoszeń !!!
|
|
Jeszcze nic nie jest przesądzone. MOSiRowi powinno najbardziej zależeć na powstaniu takiej ligi. Dalaran - regulamin wysłany.
|
|
Tak, mają przenieść tych czeczenów, którzy mieszkają w ośrodku dla uchodźców. czeczeni z pozostałej części Łomży niestety zostaną.
|
|
Hej czy ktoś z forumowiczów zajmuje się modelarstwem, tworzeniem makiet kolejowych i nie tylko, może wiecie również czy w Łomży znajduje się sklep modelarski i gdzie? Pozdro
|
|
Ja trochę "strugam", ale tylko pancerkę 1/35 i auta 1/24. Sklepu modelarskiego nie ma. Obecnie przymierzam się do złożenia makiety zamku japońskiego w skali 1/800. Jak by coś Cię interesowało, daj znać :)
|
|
Sklep modelarski w Łomży? To chyba najprędzej allegro ;p
|
|
oni mają opuścić tylko hotel a nasze wspaniałe władze miasta mają ogłosić przetarg na wynajęcie kolejnego ośrodka dla nich.więc nie cieszcie się przedwcześnie bo niedługo to będzie ich tyle tu że dla łomżyniaków miejsca nie będzie
|
|
chyba w warszawie nie byłeś, tam w centrum naszej stolice i bud stoi z żarciem, ale w sumie jak by nie było to duża wieś...
|
|
Ach Boże... porażka :]
|
|
Co racja to racja. Rozmnażają się w zastraszającym tempie ;] ale cóż... bądzmy dobrej mysli.
|
|
po pierwsze łomża to wiocha !!!!!!!!!!!!!!!!!! pomimo ze mieszkam w łomzy to uważam ze to jest zadupie, cała Polska sie nabija z takich dziur
|
|
a takich budek z jedzeniem jest pełno w duzych miastach
|
|
Ksenofoby i rasiści. A potem płaczecie, dla czego w Niemczech czy na Wyspach uważają nas za "ludzi wschodu".
|
|
Takie opinie nie biora sie z nikad. "jak Cie widza, tak Cie pisza'', proste.
|
|
Właśnie taki tekst usłyszałem oglądając w niedziele jedną z polskich produkcji. Jedna z tych nowszych. I niby nic, tylko skoro idzie w mediach na cały świat, to trochę mi się to nie podoba. A nie podoba mi się bo na tym tracę ja i nie tylko, bo wielu z was również. Bo jeśli ,,zadupie" to ceny nieruchomości spadają, a to już mnie bije po kieszeni, i to mi się nie podoba. Może należało by się zastanowić dlaczego Łomża zadupie? Może należało by rozliczyć naszych radnych i prezydentów miasta, bo to oni odpowiadają za taki stan rzeczy. Żądza już kolejne kadencje, a miasto? Nie pamiętam żeby tak nędznie stało. No i dlaczego łomżyński szpital tak upadł, kto tam teraz szefuje, bo swoją droga nie za bardzo mi się podoba podróżowanie po Polsce by leczyć rodzinę. I co wy szanowni Łomżyniacy na to?
|
|
W Białymstoku jest sklep modelarski, ale bardziej praktycznie jest zaopatrywać się na allegro oraz w wielu sklepach internetowych.
|
|
jak znam zycie przeniosa ich z hotelu na cale miasto :) pewnie do mieszkan komunalnych tych co nam by przyslugiwaly haha mikrofon, idz do nich i ich bron, jak takis dobry: ] a chodnikiem idziesz to nie zejda, tylko stoja barany w kilka osob i komu by tu wpierdolic ***** CWANIAKU!
|
|
Witam, mieszkam od niedawna w łomży i nie jestem jeszcze zorientowana gdzie można dobrze zjeść??? który kebab mi polecacie/??
|
|
żarcie jak żarcie chińszczyzny z prawdziwego zdarzenia bez chińczyka to tam nie będzie jeszcze jedna buda z pseudo żarciem tak jak te wszystkie kebaby z keczupem i marchwią żenada ale cóż tak to już jest w tym mieście dla Warszawy to i tak Łomża jedyna wiocha z mc"donaldem po trasie na mazury
|
|
na dworcu
|
|
Co to za tytuł tego tematu głąbie? niewiesz ile w innych miastach stoi takich lokaki i mają klientów.Lepiej zeby postawili nastepna biedronke kosciół lub rondo? dobrze ze powstaje cos nowego w naszym miescie.
|
|
a tak nawiązując do osoby św Pamięci Kapsla....to i w Łomży ktoś przyjął taki pseudonim.Potwierdzam że na Prusa nawet gdy antena jest wykręcona wszystko słychać idealnie - tam sygnał jest najmocniejszy tym bardziej że potwierdza to nie jedna osoba
|
|
Co oni mi zrobili? Wystarczy że jak wracam do domu wieczorem i stoją jeden z drugim z nożem w ręku lub za pasem i zajmą cały chodnik i muszę przechodzić na drugą stronę chodnika a oni patrzą się na mnie z wyższością. Spróbował ktoś nocą spojrzeć im w oczy? A odnośnie UK Polacy nie robią tam takiego zamieszania jak Czeczeni u nas.
|
|
A jest może w planach jakaś petycja lub demonstracja odnośnie tego problemu?
|
|
chyba nieee.... albo jestem niedoinformowana.
|
|
słuchasz Sumptuastic? :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |