Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kim był ojciec Kaczyńskich ? |
Ja bym oddal :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim był ojciec Kaczyńskich ? |
a będę mógł dotknąć cycka ??
|
|
w monopolowym
|
|
to i ja 2 + 2 = orgia
|
|
ktoś pisał na tem forom, że otwiera niu bar z chińszczyzną
|
|
ale ja chcę się na*ebać no weź się tato :(
|
|
litra niech ku*wa stracę ja na łące na łące nieznajace skaczą zające :)
|
|
A jezeli dziewczyna wejdzie zeby sie tylko podmyc, to czy jest to klasyfikowane jako kapiel? Zakladam , ze z dala od ujecia wody pitnej.
|
|
Ja mogę pisać tylko za siebie. Osobiście NIE MAM NIC do plakatu i ORGANIZATORA, do imprezy, która jeszcze się tam nie odbyła! Pisałam jak było do teraz. Lokal jest wynajmowany. Jeżeli będą ochroniarze i nie wpuścicie małolatów - w porządku, wszystko OK. Kiedyś były stoliki(typu ogródek piwny), ale to dawno. Lokal zdziadział, bo skąd mają być dochody, jak wszystko się posypało... Wynająć atlantik nie jest drogo, każdy może to zrobić - to prawda. Posesja Babadosu graniczy z 7 innymi posesjami prywatnymi (policzyłam) - domki jednorodzinne i zakład fryzjerski. Mam nadzieję, że nie będzie za głośno. Ja i tak nie będę pewnie spać. Więc drogi organizatorze przyszłej imprezy, mam nadzieję, że wszystkiego dopilnujesz i będzie w porządku:] rudy błazen z druhem
|
|
to i ja wam powiem cos ze 2 wcale nie rowna sie 2 a dowiecie sie o tym idac na studia
|
|
Johny, przecież na swój dylemat sam przytoczyłem odpowiedź! :-)
|
|
Dzięki za informacje ! Zajrzę do każdego wskazanego punktu . P. s. Wożenie dzieci w takich przyczepkach jest legalne na ścieżkach rowerowych , duktach leśnych i wszędzie tam, gdzie nie poruszają się pojazdy mechaniczne . Pozdrowienia !
|
|
A ja 3 dzień nie pale i jadę na Tabex i są bardzo pomocne wczoraj zachciało mi się palić więc wziełem zapaliłem jednego to po półowce nie mogłem już ;p a pozniej nie smak ;p więc nie pale i biore tabletki :) a co do ustawy to tak jak z ustawą hazadrową niby jest ale jej nie ma heh . wszystko można obejść Takos
|
|
moim zdaniem jest to dyskryminacja. Możne jeszcze wprowadza zakaz odpalania pojazdów. Przecież to tez truje
|
|
no weź się tato
|
|
Dla mnie to wszystko lipa. Palenie ponoć szkodzi zdrowiu, ale nikt jak dotąd nie zlikwidował fabryk papierosów, nie zakazał ich sprzedaży czy uprawiać tytoniu, tylko drą z interesu coraz grubszą kasę. Jakby się tak to nasze (i nie tylko nasze) państwo troszczyło o swych obywateli, zrobiłoby to o czym wspomniałem wyżej. Mandaty za palenie na przystankach itp. to następny wymysł jak z głupiego nałogowca zedrzeć jeszcze więcej pod pozorem ochrony jego zdrowia. Już widzę, jak łapy zacierają ze szczęścia strażnicy miejscy. Nie dość że łapanie na przystankach to niemęcząca a dochodowa fucha, będzie można zasłonić się nawałem "pracy". I dalej zamiast pilnować porządku w obejściach mieszkańców (do czego pierwotnie byli powołani), będą sobie czyhać na roztargnionych kierowców, roztrzęsionych niewolników nałogu tytoniowego.
|
|
Dziewczyny prośba do Was! Ciągle chodzę do jednego fryzjera i jestem z niego zadowolona, ale ostatnio napadła mnie chęć, żeby ktoś inny stworzył jakieś dzieło na mej głowie. Szukam dobrego stylisty, który dopasuje mi kolor i fryzurkę. Nie będę ukrywać, że chciałabym, żeby fryzjer nie był zbyt drogi, bo 300zł wydawać nie chcę. Wiem tylko, że w Łomży godny uwagi była Adam Rogiński, ale daaawno u niego nie byłam, więc nie wiem czy nadal potrafi robić coś z niczego i czy kwestia finansowa nadal jest kosmiczna. Polećcie mi kogoś dobrego z kogo będę naprawdę zadowolona a mój portfel nie ucierpi za bardzo. Wiem, to kolejny temat ale co raz to otwierają się nowe salony, inne znikają...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Piekne dziewczyny sa wszedzie Wazne zby byla madra :] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
niewiem bo nie bylo miejsc xsiedzoncyh dla wipa jasia i pojehalem ztamtobnd napisz e wam jak soiem dowiem xD
|
|
Wygrała 8 Elwira
|
|
Wy macie wszyscy nasrane - dziecko 15 letnie to może sobie wróżby na andrzejki zorganizować. A osoba, która organizuje tą imprezę jest na pewno pełnoletnia. Inna sprawa, pomyślcie tylko kto poważny(dorosły)rozmawiałby z 15 latkiem w sprawie organizacji imprezy?? Zastanówcie się kto chciałby gadać z dzieciakiem o alkoholu, oświetleniu itd. Proponuje więcej, jeszcze więcej i głośniej słuchać pewnego najlepszego radia!!
|
|
masz racje, jasiu
|
|
w polaku czy w chiszczuniu? w kuchni swiata pewnie
|