niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kim był ojciec Kaczyńskich ?

Ja bym oddal :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kim był ojciec Kaczyńskich ?

a będę mógł dotknąć cycka ??

w monopolowym

to i ja
2 + 2 = orgia

ktoś pisał na tem forom, że otwiera niu bar z chińszczyzną

ale ja chcę się na*ebać no weź się tato :(

litra niech ku*wa stracę ja

na łące na łące nieznajace skaczą zające :)

A jezeli dziewczyna wejdzie zeby sie tylko podmyc, to czy jest to klasyfikowane jako kapiel? Zakladam , ze z dala od ujecia wody pitnej.

Ja mogę pisać tylko za siebie.

Osobiście NIE MAM NIC do plakatu i ORGANIZATORA, do imprezy, która jeszcze się tam nie odbyła!

Pisałam jak było do teraz. Lokal jest wynajmowany.
Jeżeli będą ochroniarze i nie wpuścicie małolatów - w porządku, wszystko OK.

Kiedyś były stoliki(typu ogródek piwny), ale to dawno. Lokal zdziadział, bo skąd mają być dochody, jak wszystko się posypało...

Wynająć atlantik nie jest drogo, każdy może to zrobić - to prawda.

Posesja Babadosu graniczy z 7 innymi posesjami prywatnymi (policzyłam) - domki jednorodzinne i zakład fryzjerski. Mam nadzieję, że nie będzie za głośno. Ja i tak nie będę pewnie spać.

Więc drogi organizatorze przyszłej imprezy, mam nadzieję, że wszystkiego dopilnujesz i będzie w porządku:]

rudy błazen z druhem

to i ja wam powiem cos ze 2 wcale nie rowna sie 2 a dowiecie sie o tym idac na studia

Johny, przecież na swój dylemat sam przytoczyłem odpowiedź! :-)

Dzięki za informacje ! Zajrzę do każdego wskazanego punktu . P. s. Wożenie dzieci w takich przyczepkach jest legalne na ścieżkach rowerowych , duktach leśnych i wszędzie tam, gdzie nie poruszają się pojazdy mechaniczne . Pozdrowienia !

A ja 3 dzień nie pale i jadę na Tabex i są bardzo pomocne wczoraj zachciało mi się palić więc wziełem zapaliłem jednego to po półowce nie mogłem już ;p a pozniej nie smak ;p więc nie pale i biore tabletki :) a co do ustawy to tak jak z ustawą hazadrową niby jest ale jej nie ma heh . wszystko można obejść

Takos

moim zdaniem jest to dyskryminacja. Możne jeszcze wprowadza zakaz odpalania pojazdów. Przecież to tez truje

no weź się tato

Dla mnie to wszystko lipa. Palenie ponoć szkodzi zdrowiu, ale nikt jak dotąd nie zlikwidował fabryk papierosów, nie zakazał ich sprzedaży czy uprawiać tytoniu, tylko drą z interesu coraz grubszą kasę. Jakby się tak to nasze (i nie tylko nasze) państwo troszczyło o swych obywateli, zrobiłoby to o czym wspomniałem wyżej.
Mandaty za palenie na przystankach itp. to następny wymysł jak z głupiego nałogowca zedrzeć jeszcze więcej pod pozorem ochrony jego zdrowia.
Już widzę, jak łapy zacierają ze szczęścia strażnicy miejscy. Nie dość że łapanie na przystankach to niemęcząca a dochodowa fucha, będzie można zasłonić się nawałem "pracy". I dalej zamiast pilnować porządku w obejściach mieszkańców (do czego pierwotnie byli powołani), będą sobie czyhać na roztargnionych kierowców, roztrzęsionych niewolników nałogu tytoniowego.

Dziewczyny prośba do Was! Ciągle chodzę do jednego fryzjera i jestem z niego zadowolona, ale ostatnio napadła mnie chęć, żeby ktoś inny stworzył jakieś dzieło na mej głowie. Szukam dobrego stylisty, który dopasuje mi kolor i fryzurkę. Nie będę ukrywać, że chciałabym, żeby fryzjer nie był zbyt drogi, bo 300zł wydawać nie chcę. Wiem tylko, że w Łomży godny uwagi była Adam Rogiński, ale daaawno u niego nie byłam, więc nie wiem czy nadal potrafi robić coś z niczego i czy kwestia finansowa nadal jest kosmiczna.
Polećcie mi kogoś dobrego z kogo będę naprawdę zadowolona a mój portfel nie ucierpi za bardzo.

Wiem, to kolejny temat ale co raz to otwierają się nowe salony, inne znikają...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Piekne dziewczyny sa wszedzie

Wazne zby byla madra :]

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

niewiem bo nie bylo miejsc xsiedzoncyh dla wipa jasia i pojehalem ztamtobnd
napisz e wam jak soiem dowiem xD

Wygrała 8 Elwira

Wy macie wszyscy nasrane - dziecko 15 letnie to może sobie wróżby na andrzejki zorganizować. A osoba, która organizuje tą imprezę jest na pewno pełnoletnia. Inna sprawa, pomyślcie tylko kto poważny(dorosły)rozmawiałby z 15 latkiem w sprawie organizacji imprezy?? Zastanówcie się kto chciałby gadać z dzieciakiem o alkoholu, oświetleniu itd. Proponuje więcej, jeszcze więcej i głośniej słuchać pewnego najlepszego radia!!

masz racje, jasiu

w polaku czy w chiszczuniu?
w kuchni swiata pewnie

mistrz to moze i jest ale zdesperowanych samotnikow

I NIC. :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org