poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MPEC Lomza

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=21005

temat został poruszony już na forum "polityka" jednak chyba większość z nas zbytnio nie interesuje sie polityką.... a temat nie jest tylko polityczny
ale >>>>>>>>>>>>>>>ŚMIERDZĄCY<<<<<<<<<<<

brak słów na głupotę .... brawo panie prezydenci:P brawo... na jesieni mieszkańcy narzekali na unoszący się nad Łomżą smród prze kilka tygodni...Ty teraz chcesz zafundować nam dużo gorszy przez cały rok ... jeszcze raz :P brawo:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MPEC Lomza

No bo są grubsze.

straaaaaaasssssszzzzzzznneeeeeee rrrrrrzzzzzzzeeeeccczzzzyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az strach przechodzic obok tego salonu boje szcze zlapia i wypedzluja(cokolwiek by to nie znaczylo). ja juz malachowskiego nie chodze,a wy?

ja nie mam solarium,mam sklep odziezowy,a sa leprze metody dawania reklamy niz na 4 łomża

5510 najchętniej,nawet zamiast akai mpc 5000 dorwał bym MPC 60,to jest dopiero sprzęt :)) Klasyk,a czy znajdę w Łomży którykolwiek,też szczerze wątpię lecz spróbuję.
Hauzer,jeśli chodzi o klawiaturę streującą to Akai Mpk 49 wydaje mi się niezłym rozwiązaniem,chociaż nie miałem okazji testować..

uniwersytet Gdański - tak dla Twojej informacji...

Kolejny czlowieku ktory nie ma zielonego pojecia o polityce raz dwa trzy opanuj sie i daj sobie spokoj z komentowaniem tego bo tylko zniszczysz to co jako tako fukcjonuje

A wraz z nimi dobrze było gdyby miasto znalazlo fundusze i zatrudnilo naszych bezrobotnych,których jest ponad 6000,wtedy bylaby to naprawde integracja ludzi z różnych krajów,z różnym wykształceniem i światopogladem .

Czy ktoś mi powie kto jest tym starszym człowiekiem który pije vódkę przez CB radio wyzywając ludzi ?

Nie wgłębiając się w szczegóły (co oznacza, że mój komentarz może być g. warty) polecany Noble Bank, Polbank zazwyczaj ma najlepsze lokaty.

dziadek grand uuuuuuu

lomzanin

pierdu, pierdu, pierdu, pierdu
Cieszy, że zaczynasz łapać o co chodzi.
Jeszcze odrobinę mało, ale kierunek dobry.
Kontynuuj.

Podobno na imprezie ostatkowej pobito tam ochroniarzy. Nie wiecie czy to prawda??

zajdź do urzędu i poproś , wydaje mi , że nie powinni robić problemu

Co prawda to nie w Łomży,ale w Kisielnicy ostatnio była wyprzedaz materacy z małym przebiegiem.Prawdopodobnie byly uzywane własnie do dmuchania.

-50 żydów ustawionych obok siebie w rzędzie? - Żydopłot
-Wzór żydów na ucieczkę z obozu? - długość komian razy prędkość wiatru
-Żyd wchodzący do komory pyta strażnika "Która godzina" na co strażnik mówi "pół do komina".
-Żyd w koszulce w pasy? - Pasożyd

Wchodzi facet ze wsi w średnim wieku do sklepu odzieżowego w galerii handlowej w mieście. Po chwili wyciąga papierosa i jak gdyby nigdy nic zaczyna go palić po czym podchodzi do niego ekspedientka i mówi:
-proszę pana tu nie można palić
-jak to przecież wisi karteczka "palta"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org