Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MPEC Lomza |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=21005 temat został poruszony już na forum "polityka" jednak chyba większość z nas zbytnio nie interesuje sie polityką.... a temat nie jest tylko polityczny ale >>>>>>>>>>>>>>>ŚMIERDZĄCY<<<<<<<<<<< brak słów na głupotę .... brawo panie prezydenci:P brawo... na jesieni mieszkańcy narzekali na unoszący się nad Łomżą smród prze kilka tygodni...Ty teraz chcesz zafundować nam dużo gorszy przez cały rok ... jeszcze raz :P brawo:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MPEC Lomza |
No bo są grubsze.
|
|
straaaaaaasssssszzzzzzznneeeeeee rrrrrrzzzzzzzeeeeccczzzzyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az strach przechodzic obok tego salonu boje szcze zlapia i wypedzluja(cokolwiek by to nie znaczylo). ja juz malachowskiego nie chodze,a wy?
|
|
ja nie mam solarium,mam sklep odziezowy,a sa leprze metody dawania reklamy niz na 4 łomża
|
|
5510 najchętniej,nawet zamiast akai mpc 5000 dorwał bym MPC 60,to jest dopiero sprzęt :)) Klasyk,a czy znajdę w Łomży którykolwiek,też szczerze wątpię lecz spróbuję. Hauzer,jeśli chodzi o klawiaturę streującą to Akai Mpk 49 wydaje mi się niezłym rozwiązaniem,chociaż nie miałem okazji testować..
|
|
uniwersytet Gdański - tak dla Twojej informacji...
|
|
Kolejny czlowieku ktory nie ma zielonego pojecia o polityce raz dwa trzy opanuj sie i daj sobie spokoj z komentowaniem tego bo tylko zniszczysz to co jako tako fukcjonuje
|
|
A wraz z nimi dobrze było gdyby miasto znalazlo fundusze i zatrudnilo naszych bezrobotnych,których jest ponad 6000,wtedy bylaby to naprawde integracja ludzi z różnych krajów,z różnym wykształceniem i światopogladem .
|
|
Czy ktoś mi powie kto jest tym starszym człowiekiem który pije vódkę przez CB radio wyzywając ludzi ?
|
|
Nie wgłębiając się w szczegóły (co oznacza, że mój komentarz może być g. warty) polecany Noble Bank, Polbank zazwyczaj ma najlepsze lokaty.
|
|
dziadek grand uuuuuuu lomzanin
|
|
pierdu, pierdu, pierdu, pierdu Cieszy, że zaczynasz łapać o co chodzi. Jeszcze odrobinę mało, ale kierunek dobry. Kontynuuj.
|
|
Podobno na imprezie ostatkowej pobito tam ochroniarzy. Nie wiecie czy to prawda??
|
|
zajdź do urzędu i poproś , wydaje mi , że nie powinni robić problemu
|
|
Co prawda to nie w Łomży,ale w Kisielnicy ostatnio była wyprzedaz materacy z małym przebiegiem.Prawdopodobnie byly uzywane własnie do dmuchania.
|
|
-50 żydów ustawionych obok siebie w rzędzie? - Żydopłot -Wzór żydów na ucieczkę z obozu? - długość komian razy prędkość wiatru -Żyd wchodzący do komory pyta strażnika "Która godzina" na co strażnik mówi "pół do komina". -Żyd w koszulce w pasy? - Pasożyd Wchodzi facet ze wsi w średnim wieku do sklepu odzieżowego w galerii handlowej w mieście. Po chwili wyciąga papierosa i jak gdyby nigdy nic zaczyna go palić po czym podchodzi do niego ekspedientka i mówi: -proszę pana tu nie można palić -jak to przecież wisi karteczka "palta"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |