Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spadek bezrobocia, czy emigracja. |
Bo od Bawelny wszystko sie zaczyna jest tu MPEC które ogrzewa naszą wode niedziwcie sie ze dla perspektywy nie starcza bo u nas po 22 wszyscy sie kompią i nie ma cieplej wody dla reszty miasta... jaka szkoda musicie kompać sie wczesniej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spadek bezrobocia, czy emigracja. |
No a jak się chce pogadać na ten temat to poco robić nowe tematy o tym samym jak można odświerzyć stary :) Ja zawsze prubuje napisać oczymś czego nie było :) Romi
|
|
Ja polecam savanne
|
|
To lataja samoloty które mają ze soba broń i bomby itp.
|
|
Ja nic nie słyszalem ale też poprosze o info.
|
|
Ostatnio widziałem też kilka wojskowyuch autobusów przejeżdzajacych przez Łomze pewnie gdzies na mazurach są manewry
|
|
ADALL-ku. Pewnie, że żal młodych ludzi, ale może podzielił byś się swoimi spostrzeżeniami w jaki sposób zapobiegać takim tragediom. Chyba masz coś do przekazania młodym kierowcom, może udzielisz kilka porad, które można zastosować w bezpiecznej jeździe. Piszę dlatego bo widzę z twoich postów, ze dużo jeździsz po Polsce w każdej porze roku, więc masz trochę praktyki. A, Ty skwitowałeś wszystko krótkim stwierdzeniem. Romi
|
|
Młodzi kierowcy, zapominają że mają mały staż jako kierowca, a jeżdżą jak mistrzowie kierownicy. Później są opłakane tegu skutki.
|
|
Bravo nazis za pomysl, ktory popieram. Precz ze sledziowem.:)
|
|
|
niestety ale widziałam :////////// no comment!!
|
|
istnieje mozliwosc zaplacenia za koszulke w inny sposob niz osobiscie?? np wplata na konto,przekazem..??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |