niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spadek bezrobocia, czy emigracja.

Bo od Bawelny wszystko sie zaczyna jest tu MPEC które ogrzewa naszą wode niedziwcie sie ze dla perspektywy nie starcza bo u nas po 22 wszyscy sie kompią i nie ma cieplej wody dla reszty miasta... jaka szkoda musicie kompać sie wczesniej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spadek bezrobocia, czy emigracja.

No a jak się chce pogadać na ten temat to poco robić nowe tematy o tym samym jak można odświerzyć stary :)

Ja zawsze prubuje napisać oczymś czego nie było :)

Romi

Ja polecam savanne

To lataja samoloty które mają ze soba broń i bomby itp.

Ja nic nie słyszalem ale też poprosze o info.

Ostatnio widziałem też kilka wojskowyuch autobusów przejeżdzajacych przez Łomze pewnie gdzies na mazurach są manewry

ADALL-ku. Pewnie, że żal młodych ludzi, ale może podzielił byś się swoimi spostrzeżeniami w jaki sposób zapobiegać takim tragediom. Chyba masz coś do przekazania młodym kierowcom, może udzielisz kilka porad, które można zastosować w bezpiecznej jeździe. Piszę dlatego bo widzę z twoich postów, ze dużo jeździsz po Polsce w każdej porze roku, więc masz trochę praktyki. A, Ty skwitowałeś wszystko krótkim stwierdzeniem.

Romi

Młodzi kierowcy, zapominają że mają mały staż jako kierowca, a jeżdżą jak mistrzowie kierownicy. Później są opłakane tegu skutki.

Bravo nazis za pomysl, ktory popieram.
Precz ze sledziowem.:)

ja byłam :) ale nikogo tam nie było :P moja wina.... widziałam post o tym ze tylko do 21 mozna głosować :) ale spoko! ja się piszę i tak na to!! pozdro

niestety ale widziałam :////////// no comment!!

istnieje mozliwosc zaplacenia za koszulke w inny sposob niz osobiscie?? np wplata na konto,przekazem..??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org