Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto tu robi ze mnie wała? |
ja ich jakoś nie widziałem. Co młodszy to obajwy nakreślone w moim poście bardziej intensywne. ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto tu robi ze mnie wała? |
no bedzie dobrze
|
|
Wypożyczalnia była kiedyś na Łąkowej, ale czy jeszcze jest to niewiem
|
|
no więc.... nic nie powiem! ja wiem ze się w to zaangażowałam i wiem ze to nie wipali...! ale taka kolej rzeczy!! musi nie wypalić raz żeby następnym razem udało się wszystko dokładnie =) !! pozdrawiam i namawiam do spotkania na st.rynku!! ja tez tam będę.... ściemka wszystkim
|
|
Ryskago a co ze jestem uropczy ?? odpowiedz rozszerzając tą odpowiedz Ptysiu jest uroczy.
|
|
A gzdie chcesz jechać ? hipokrates
|
|
nazis: niestety nic się nie da zrobić z tobą Abcd mogę pogadać. Zacytuję Ci wypowiedź wieśmina: "Do więzienia w Czerwonym Borze potrzebni są strażnicy więzienni, czyli pracownicy ochrony". Służba więzienna to zapewne jak pisałem wcześniej tzw. wychowawcy po resocjalizacji. I zapewne to o ich kwalifikacjach piszesz w swoim poście. Ale nie ważne............ nie kontynuuję tego tematu. Faktycznie jest bez sensu i tak naprawdę gówno mnie obchodzi. Koniec, koniec, koniec koniec .................... nie robię, jestem zmęczony, do końca roku nie przyjmuję roboty, zepsułem się........... Ptysiu, gdzie jesteś ???
|
|
Qrdeczka, tak czytam, czytam i nie wiem w co mam najpierw ręce "włożyć"... Przede wszystkim tak: News, Ptysiu nie jest głupi, o nie! Ptysiu, No uroczy i już - ADALLek to wie! Dalej: Autor: Abcd (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 03-03-05 19:51 Choć rzadko zgadzam sie z nazisem, tym razem musze go poprzeć wypowiedz ADALLa jest dla mnie głupia, a jej treść ma nie wiele wspólnego z rzeczywistością. (po za cytatami) Jestem ciekaw skąd zna tak dobrze służbe więzienna żeby komentować wykształecie jej członków. Może i nie znam się na "służbie więziennej", ale w swoim życiu m.in. pracując w osiedlowym sklepie spożywczym w charakterze stojaka miałam styczność z osobami pełniącymi funkcję ochroniarzy. Jakie moje wnioski? Oprócz jednego Kamila, z którym obgadaliśmy kupę fajnych tematów (w międzyczasie klientela kradła te makarony :DD), który równocześnie nie bał się położyć jedną dłonią delikwenta na ladzie z koszykami, no więc oprócz tego jednego gościa nie było ani z kim pogadać, ani też nie można było się czuć bezpiecznie... :( Był jeden taki "gwiazdor", który nosił kucyka, często spoglądał w lustro i wydawało mu się, że wszystkie POWINNY na niego lecieć... Kiedyś wykładałam mydełka na stoisku, a ten podchodzi do mnie z gumką (do włosów :)) i rzecze: - Gosia, a ty umiesz wiązać kucyki?? Tylko dobre wychowanie powstrzymało mnie od ulokowania mydełka Bambino w jego gębie i wycedziłam przez zęby: - Nnnnniee, zupełnie nie umiem wiązać kucyków... Finał tego był taki, że Rolandzik (bo tak miał na imię) wygadywał po sklepie żem jest brzydka i paskudna, a to że jeszcze jako tako wyglądam to skutek nałożenia ogromnej ilości TAPETY na twarz... To tyle. Już milknę. Przynajmniej w tym temacie... :) Ryskago
|
|
We włoszech tak jest ze ma sie 6 lat i sie idzie do 1 klasy podstawówki i chyba wzieli od nich pomysł. Ale jest druga sprawa coraz mniej dzieci sie rodzi i likwiduja przedszkola niemówiac juz o szkołach. niedługo dzieci wogle nie będą chodzic do szkoły.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hmmmm... ściemka wszystkim
|
|
Ja się nie śmieję, ja się uśmiecham :)
|
|
a Maciusia aż zatkało i pobiegł koguta z dachu taxi demontować !! Maciek - spoko, bez nerw ! :)
|
|
Więc może Ryskago to facet z wąsami :D
|
|
masla nie mam z feniksa bo fenix to lipny sklep ściemka wszystkim
|