czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto tu robi ze mnie wała?

ja ich jakoś nie widziałem. Co młodszy to obajwy nakreślone w moim poście bardziej intensywne.

ściemka wszystkim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto tu robi ze mnie wała?

no bedzie dobrze

Wypożyczalnia była kiedyś na Łąkowej, ale czy jeszcze jest to niewiem

no więc.... nic nie powiem! ja wiem ze się w to zaangażowałam i wiem ze to nie wipali...! ale taka kolej rzeczy!! musi nie wypalić raz żeby następnym razem udało się wszystko dokładnie =) !! pozdrawiam i namawiam do spotkania na st.rynku!! ja tez tam będę....

ściemka wszystkim

Ryskago a co ze jestem uropczy ?? odpowiedz rozszerzając tą odpowiedz Ptysiu jest uroczy.

A gzdie chcesz jechać ?

hipokrates

nazis: niestety nic się nie da zrobić
z tobą Abcd mogę pogadać. Zacytuję Ci wypowiedź wieśmina: "Do więzienia w Czerwonym Borze potrzebni są strażnicy więzienni, czyli pracownicy ochrony". Służba więzienna to zapewne jak pisałem wcześniej tzw. wychowawcy po resocjalizacji. I zapewne to o ich kwalifikacjach piszesz w swoim poście.
Ale nie ważne............ nie kontynuuję tego tematu. Faktycznie jest bez sensu i tak naprawdę gówno mnie obchodzi. Koniec, koniec, koniec koniec .................... nie robię, jestem zmęczony, do końca roku nie przyjmuję roboty, zepsułem się........... Ptysiu, gdzie jesteś ???

Qrdeczka, tak czytam, czytam i nie wiem w co mam najpierw ręce "włożyć"...
Przede wszystkim tak:
News,
Ptysiu nie jest głupi, o nie!
Ptysiu,
No uroczy i już - ADALLek to wie!

Dalej:

Autor: Abcd (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 03-03-05 19:51

Choć rzadko zgadzam sie z nazisem, tym razem musze go poprzeć wypowiedz ADALLa jest dla mnie głupia, a jej treść ma nie wiele wspólnego z rzeczywistością. (po za cytatami) Jestem ciekaw skąd zna tak dobrze służbe więzienna żeby komentować wykształecie jej członków.

Może i nie znam się na "służbie więziennej", ale w swoim życiu m.in. pracując w osiedlowym sklepie spożywczym w charakterze stojaka miałam styczność z osobami pełniącymi funkcję ochroniarzy. Jakie moje wnioski?
Oprócz jednego Kamila, z którym obgadaliśmy kupę fajnych tematów (w międzyczasie klientela kradła te makarony :DD), który równocześnie nie bał się położyć jedną dłonią delikwenta na ladzie z koszykami, no więc oprócz tego jednego gościa nie było ani z kim pogadać, ani też nie można było się czuć bezpiecznie... :( Był jeden taki "gwiazdor", który nosił kucyka, często spoglądał w lustro i wydawało mu się, że wszystkie POWINNY na niego lecieć... Kiedyś wykładałam mydełka na stoisku, a ten podchodzi do mnie z gumką (do włosów :)) i rzecze:
- Gosia, a ty umiesz wiązać kucyki??
Tylko dobre wychowanie powstrzymało mnie od ulokowania mydełka Bambino w jego gębie i wycedziłam przez zęby:
- Nnnnniee, zupełnie nie umiem wiązać kucyków...
Finał tego był taki, że Rolandzik (bo tak miał na imię) wygadywał po sklepie żem jest brzydka i paskudna, a to że jeszcze jako tako wyglądam to skutek nałożenia ogromnej ilości TAPETY na twarz...

To tyle. Już milknę. Przynajmniej w tym temacie... :)

Ryskago

We włoszech tak jest ze ma sie 6 lat i sie idzie do 1 klasy podstawówki i chyba wzieli od nich pomysł. Ale jest druga sprawa coraz mniej dzieci sie rodzi i likwiduja przedszkola niemówiac juz o szkołach. niedługo dzieci wogle nie będą chodzic do szkoły.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Hmmmm...

ściemka wszystkim

Ja się nie śmieję, ja się uśmiecham :)

a Maciusia aż zatkało i pobiegł koguta z dachu taxi demontować !! Maciek - spoko, bez nerw ! :)

Więc może Ryskago to facet z wąsami :D

masla nie mam z feniksa bo fenix to lipny sklep

ściemka wszystkim

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org