Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO-PIS |
ADALL, no co Tys sie tak zjeżył? Ryskago, witam milo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO-PIS |
No to już się nie tłumaczę... Wygraliście! Ryskago
|
|
ADALL CO JA CI BEDE TŁUMACZYŁ JAK TY GŁUPI. GŁUPI NIE W ZNACZENIU ABYM CIE TYM OKREŚLENIEM CHCIAŁ OBRAZIĆ ALE OKREŚLAJĄCYM STOPIEŃ POJMOWANIA PRZEZ CIEBIE OTACZAJĄCEGO SWIATA I ISTNIEJĄCYCH W TYM ŚWIECIE ZALEZNOŚCI ITP.
|
|
nazis: now zrozumiał`em. Wreszcie mnie oświeciłeś. Najpierw stwierdziłeś, żem głupi, a potem w drugim poście przepraszając, żem może nie tyle głupi co po prostu głupi. Swoista metoda dyskursu :((( Jeżeli będziesz chciał napisać III wersję, że przepraszasz, ale ....... coś tam, ble, ble... ale w sumie nie przepraszasz, to moze daj se spokój chłopie i nie pisz wogóle.
|
|
O flash mob'ie mówi się w Łomży :) Przytoczę teraz rozmowę zasłyszaną wczoraj na przystanku autobusowym: 13 latek - Ty... czytałeś o flash mob'ie na 4lomza ? 13 latek II - Taaaa czytałem .... 13 latek - Ty .... weź napisz żeby uczestnicy wysikali swoje imię na śniegu ( śmiech) 13 latek II - Taaaa ...sam se napisz (konsternacja) Tyyy a co z kobietami ...? 13 latek - Hmmm może chociaż inicjały (rechot) Pozdrawiam (przepraszam zdegustowanych) :) Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Autor: nazis (---.lom.vectranet.pl) Data: 03-03-05 10:34 a co wy na tym samym poziomie??? (retoryczne pytanie do Ryskago i News) hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nobel, nazis, Nobel -----------> dla Ciebie !
|
|
Zajedź na Szose Zambrowską do komisu (niedaleko koscioła pw. Św. Andrzeja Boboli). Pogadaj z szefem to może sie dogadasz..... Mnie sie udało na godzine wypozyczyc mazdę Xedos. Pozdro---->
|
|
Tak nic niema za darmo.
|
|
Ryskago ja tez niewyobrażam tego forum bez kilkunastu tu fajnych osób np. Ciebie Tigera Marcina Sdalla i wielu innych osób. Ps. ja jeźdze na bilecje miesieczym a do taksówki nie masz jakiegos papierka miesiecznego tylko promocje ktore sie juz skonczyły.
|
|
Taka jest cała prawda o księżach.
|
|
a co w jedwabnym tez maja internet ?
|
|
I jak Wam teraz w tych niewyparzonych gębach ?? Jak Wychu rzucił ten post na forum to podniosły się głosy krytyki, ignorancji, etc. A tu taaaki sukces. Już wiadomo, że sam ambasador Stanów Zjednoczonych w Polsce Victor Ashe specjalnie przyjechał dziś do Łomży negocjować duży kontrakt na dostawę naszego piwa do USA. Tym razem smakiem i walorami Łomży zainteresowali się rdzenni mieszkańcy tego kontynentu ! Tajemnicą na razie są ilości i wysokość kontraktu, gdyż to dopiero rozmowy wstępne. Ale już 45 minut przed wizytą przedstawiciele ratusza gorączkowo poszukiwali zgrzewki szlachetnego trunku. Piwo ostatecznie się znalazło i podobno ambasador osobiście ma je dostarczyć do "Białego Domu".
|
|
jeszcze wszystko przed nami ;)
|
|
Ptyyyysiuuuu, Tyś mym Idolem jest!!! Autor: ADALL (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 03-03-05 20:13 ptysiu: tradycję trzeba kultywować. Więc jeżeli będzie zimno, to może zostawić wiadro z wodą w domu i spryskiwać co piękniejsze panny kupionymi specjalnie na ten cel perfumkami ?! ADALL ADALLku, Nieeeee!! Wiesz jaki bedzie smród! Ryskago
|
|
masło jest ze krowy, a nie z jakiegojścik fenixa, czy mleka A odciski były, a jak !!
|
|
:))))) RYskago
|
|
Nom , Rodzice chcą żeby ich córka zarabiała piniądze na utrzymanie ich a koleżanki i koledzy nie liczą się :( Romi
|
|
Maciek: Ona po prostu żartowala, ...... uwierz !!!
|
|
Wycinają w Łomży: przeciwników politycznych, krnąbrnych podwładnych, przedszkola i szkoły, inaczej myślących, krytyków kleru, wrogów mocherowej partii, trawę, krzaki nad Narwią, ... i jeszcze kogo(co?)?
|
|
Maciek: bo już mi ręce opadają !!!! Albo ja się uśpię, albo Ciebie (jak obiecałem) !! Ja nie oszukuję !! Pracuję tam, gdzie pisałem. A Ty masz na imię Henryk (na złodzieju czapka gore). Henryk, nie znam Cię osobiście, ale.................. qrwa, przecież jako emeryt2005 tak właśnie się podpisywałes. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tylko stąd znam to imię. ...........
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |