niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO-PIS

ADALL,

no co Tys sie tak zjeżył?

Ryskago,

witam milo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO-PIS

No to już się nie tłumaczę...
Wygraliście!

Ryskago

ADALL CO JA CI BEDE TŁUMACZYŁ JAK TY GŁUPI. GŁUPI NIE W ZNACZENIU ABYM CIE TYM OKREŚLENIEM CHCIAŁ OBRAZIĆ ALE OKREŚLAJĄCYM STOPIEŃ POJMOWANIA PRZEZ CIEBIE OTACZAJĄCEGO SWIATA I ISTNIEJĄCYCH W TYM ŚWIECIE ZALEZNOŚCI ITP.

nazis: now zrozumiał`em. Wreszcie mnie oświeciłeś. Najpierw stwierdziłeś, żem głupi, a potem w drugim poście przepraszając, żem może nie tyle głupi co po prostu głupi. Swoista metoda dyskursu :(((
Jeżeli będziesz chciał napisać III wersję, że przepraszasz, ale ....... coś tam, ble, ble... ale w sumie nie przepraszasz, to moze daj se spokój chłopie i nie pisz wogóle.

O flash mob'ie mówi się w Łomży :)
Przytoczę teraz rozmowę zasłyszaną wczoraj na przystanku autobusowym:

13 latek - Ty... czytałeś o flash mob'ie na 4lomza ?
13 latek II - Taaaa czytałem ....
13 latek - Ty .... weź napisz żeby uczestnicy wysikali swoje imię na śniegu ( śmiech)
13 latek II - Taaaa ...sam se napisz (konsternacja) Tyyy a co z kobietami ...?
13 latek - Hmmm może chociaż inicjały (rechot)

Pozdrawiam (przepraszam zdegustowanych) :)

Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.

Autor: nazis (---.lom.vectranet.pl)
Data: 03-03-05 10:34

a co wy na tym samym poziomie??? (retoryczne pytanie do Ryskago i News)

hahahahahaha
hahahahahaha
hahahahahaha
hahahahahaha
hahahahahaha
hahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nobel, nazis, Nobel -----------> dla Ciebie !

Zajedź na Szose Zambrowską do komisu (niedaleko koscioła pw. Św. Andrzeja Boboli). Pogadaj z szefem to może sie dogadasz..... Mnie sie udało na godzine wypozyczyc mazdę Xedos.

Pozdro---->

Tak nic niema za darmo.

Ryskago ja tez niewyobrażam tego forum bez kilkunastu tu fajnych osób np. Ciebie Tigera Marcina Sdalla i wielu innych osób.
Ps. ja jeźdze na bilecje miesieczym a do taksówki nie masz jakiegos papierka miesiecznego tylko promocje ktore sie juz skonczyły.

Taka jest cała prawda o księżach.

a co w jedwabnym tez maja internet ?

I jak Wam teraz w tych niewyparzonych gębach ?? Jak Wychu rzucił ten post na forum to podniosły się głosy krytyki, ignorancji, etc.

A tu taaaki sukces. Już wiadomo, że sam ambasador Stanów Zjednoczonych w Polsce Victor Ashe specjalnie przyjechał dziś do Łomży negocjować duży kontrakt na dostawę naszego piwa do USA. Tym razem smakiem i walorami Łomży zainteresowali się rdzenni mieszkańcy tego kontynentu ! Tajemnicą na razie są ilości i wysokość kontraktu, gdyż to dopiero rozmowy wstępne. Ale już 45 minut przed wizytą przedstawiciele ratusza gorączkowo poszukiwali zgrzewki szlachetnego trunku. Piwo ostatecznie się znalazło i podobno ambasador osobiście ma je dostarczyć do "Białego Domu".

jeszcze wszystko przed nami ;)

Ptyyyysiuuuu,

Tyś mym Idolem jest!!!

Autor: ADALL (---.lomza.sdi.tpnet.pl)
Data: 03-03-05 20:13

ptysiu: tradycję trzeba kultywować. Więc jeżeli będzie zimno, to może zostawić wiadro z wodą w domu i spryskiwać co piękniejsze panny kupionymi specjalnie na ten cel perfumkami ?!

ADALL

ADALLku,

Nieeeee!! Wiesz jaki bedzie smród!

Ryskago

masło jest ze krowy, a nie z jakiegojścik fenixa, czy mleka
A odciski były, a jak !!

:)))))

RYskago

Nom , Rodzice chcą żeby ich córka zarabiała piniądze na utrzymanie ich a koleżanki i koledzy nie liczą się :(

Romi

Maciek: Ona po prostu żartowala, ...... uwierz !!!

Wycinają w Łomży: przeciwników politycznych, krnąbrnych podwładnych, przedszkola i szkoły, inaczej myślących, krytyków kleru, wrogów mocherowej partii, trawę, krzaki nad Narwią, ... i jeszcze kogo(co?)?

Maciek: bo już mi ręce opadają !!!! Albo ja się uśpię, albo Ciebie (jak obiecałem) !! Ja nie oszukuję !! Pracuję tam, gdzie pisałem. A Ty masz na imię Henryk (na złodzieju czapka gore). Henryk, nie znam Cię osobiście, ale.................. qrwa, przecież jako emeryt2005 tak właśnie się podpisywałes. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tylko stąd znam to imię. ...........

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org