Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SLD-PD ma nową maskotkę. Czyli smutny upadek Wałesy |
Jak smakują? Cholerka trudne, moze jak marzenia? a może, jak ktoś jest pochmurny to jak litość? a może smakują jak wolność - trzymając głowę w chmurach?, a może nie są one do jedzenia tylko do patrzenia, jak obrazy? ... napewno są słodkie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SLD-PD ma nową maskotkę. Czyli smutny upadek Wałesy |
Markm, Toć to była proza poetycka... :) Buźka MR ---------- "Anioł wiedział nie powiedział a to było tak..."
|
|
Evaaczku, Jak zwał tak zwał, byle toto się wlekło do przodu a nie w tył... Chociaż ja i tak JuŻ tam u Was jestem daaawno... :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No pięknie. Maciek, obiecywałeś, że przyjdzie taki dzień, w którym zwrócę się do Ciebie: "postaw piwo, daj zapalić"! No i stanąłem na baczność i tak rzekłem. Ustalilismy kilka dni temu, że na początek to Ty postawisz (na zgodę). A teraz "odwracasz kota ogonem" i żądasz, żebym ja stawiał ?? Nieładnie. Nie słuchaj nikogo Ryskago, a Maćka przede wszystkim. To emeryt oszukaniec :))) Pracuję blisko biurek decyzyjnych ratusza i dziś powiedziano, iż po przeanalizowaniu postów forum 4lomza wprowadza się do budźetu miasta zadanie inwestycyjne pod nazwą: Linia tranwajowa do N.H. Zadanie ma być realizowane z udziałem funduszy strukturalnych U.E. !!! Dopiero na drugim miejscu ma się znaleźć: weekendowe sprzątanie Łomży z udziałem społecznych jednostek kombatanckich, a potem stadion i pulwy..., tfu bulwy... zaraz, bulwary, czy cuś takiego.
|
|
Jak w końcu przyjadę do tej Łomży, poznacie mnie po... worku płóciennym na głowie.... Chłopaki, tylko uważajcie na te wolta, zeby Was ... nie pokopało...:) Ryskago
|
|
Wiesz chociaż gdzie ta Łomża leży , w którym kierunku Polski. Nie bądź juuż taką ascetką , nie zamartwiaj się o nas, damy sobie radę sami. Jaka z ciebie znajoma, pomocy przy załatwianiu kredytu odmówiłaś, a teraz chcesz przyjechać w worku płociennym na głowie, nie rób nam obciachu. Nie można liczyć na żadną pomoc z twojej strony. ADALL chociaż obiecał zorganizowanie grup małolatów i emerytów, to już jest jakaś pomoc. Ps. A może by tak przenieść się z tą dyskusją na stronę z tematem pod chmurką. Mnie już starczy zaszczytu z takiej ilości postów z tego tematu, niech reszta wpiszę się do ciebie i rozwinie temat. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Na własne życzenie, Maciusiu, przecież sam tutaj wszedłeś z własnej woli... A może wąż Ciebie zwiódł???c
|
|
Zawsze współczułam taxówkarzom, że muszą w Sylwestra... Tak nawiasem, to taksówkarze to się dopiero napatrzą... hie hie Ryskago
|
|
no wlasnie ale od tego jest forum ogolne czyli i do glupot. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Od tego są szefowie forum i oni decydują co komu można a co nie. Wy jesteście szeregowymi członkami forum takimi jak i Ptysiu. Błędy w tekście nie świadczą o kulturze, lecz o roztargnieniu i pośpiechu w pisaniu , w dużej ilości postów to się zdarza, w tym i w Waszych. O kulturze świadczy kulturalny sposób zachowania się względem innych , a nie krytykowaniu ich przywar i błędów.
|
|
Zgadzam się z tobą, ale myślę, że jako klient powinienem mieć możliwość targowania się w sprawie ceny. Nie może być tak, że nawet na rynku, jeśli ktoś obniży cenę to prosi żeby nikomu niemówić, bo inni handlowcy zabraniają obniżana cen.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |