niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SLD-PD ma nową maskotkę. Czyli smutny upadek Wałesy

Jak smakują? Cholerka trudne,
moze jak marzenia? a może, jak ktoś jest pochmurny to jak litość? a może smakują jak wolność - trzymając głowę w chmurach?, a może nie są one do jedzenia tylko do patrzenia, jak obrazy?

... napewno są słodkie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SLD-PD ma nową maskotkę. Czyli smutny upadek Wałesy

Markm,

Toć to była proza poetycka... :)

Buźka
MR

----------

"Anioł wiedział nie powiedział a to było tak..."

Evaaczku,

Jak zwał tak zwał, byle toto się wlekło do przodu a nie w tył...
Chociaż ja i tak JuŻ tam u Was jestem daaawno... :)

Treść jest ukryta

No pięknie. Maciek, obiecywałeś, że przyjdzie taki dzień, w którym zwrócę się do Ciebie: "postaw piwo, daj zapalić"! No i stanąłem na baczność i tak rzekłem. Ustalilismy kilka dni temu, że na początek to Ty postawisz (na zgodę). A teraz "odwracasz kota ogonem" i żądasz, żebym ja stawiał ?? Nieładnie. Nie słuchaj nikogo Ryskago, a Maćka przede wszystkim. To emeryt oszukaniec :))) Pracuję blisko biurek decyzyjnych ratusza i dziś powiedziano, iż po przeanalizowaniu postów forum 4lomza wprowadza się do budźetu miasta zadanie inwestycyjne pod nazwą: Linia tranwajowa do N.H. Zadanie ma być realizowane z udziałem funduszy strukturalnych U.E. !!! Dopiero na drugim miejscu ma się znaleźć: weekendowe sprzątanie Łomży z udziałem społecznych jednostek kombatanckich, a potem stadion i pulwy..., tfu bulwy... zaraz, bulwary, czy cuś takiego.

Jak w końcu przyjadę do tej Łomży, poznacie mnie po... worku płóciennym na głowie....
Chłopaki, tylko uważajcie na te wolta, zeby Was ... nie pokopało...:)

Ryskago

Wiesz chociaż gdzie ta Łomża leży , w którym kierunku Polski. Nie bądź juuż taką ascetką , nie zamartwiaj się o nas, damy sobie radę sami. Jaka z ciebie znajoma, pomocy przy załatwianiu kredytu odmówiłaś, a teraz chcesz przyjechać w worku płociennym na głowie, nie rób nam obciachu. Nie można liczyć na żadną pomoc z twojej strony. ADALL chociaż obiecał zorganizowanie grup małolatów i emerytów, to już jest jakaś pomoc.

Ps. A może by tak przenieść się z tą dyskusją na stronę z tematem pod chmurką. Mnie już starczy zaszczytu z takiej ilości postów z tego tematu, niech reszta wpiszę się do ciebie i rozwinie temat.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Na własne życzenie, Maciusiu, przecież sam tutaj wszedłeś z własnej woli...
A może wąż Ciebie zwiódł???c

Zawsze współczułam taxówkarzom, że muszą w Sylwestra...
Tak nawiasem, to taksówkarze to się dopiero napatrzą...
hie hie

Ryskago

no wlasnie ale od tego jest forum ogolne czyli i do glupot.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Od tego są szefowie forum i oni decydują co komu można a co nie. Wy jesteście szeregowymi członkami forum takimi jak i Ptysiu. Błędy w tekście nie świadczą o kulturze, lecz o roztargnieniu i pośpiechu w pisaniu , w dużej ilości postów to się zdarza, w tym i w Waszych. O kulturze świadczy kulturalny sposób zachowania się względem innych , a nie krytykowaniu ich przywar i błędów.

Zgadzam się z tobą, ale myślę, że jako klient powinienem mieć możliwość targowania się w sprawie ceny. Nie może być tak, że nawet na rynku, jeśli ktoś obniży cenę to prosi żeby nikomu niemówić, bo inni handlowcy zabraniają obniżana cen.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org