Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie Prezydenta Brzezińskiego |
przez swoje okienko w pracy widzę nasz śliczny rynek. Sypie drobniutki śnieżek, świeci pięknie słoneczko. Łomża, echh, żyć nie umierać. Są też chmurki. Pachną aromatycznie lokalnym browarkiem :)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie Prezydenta Brzezińskiego |
No to chodźta, poskaczemy sobie i porzucamy się jak poduszkami. Łojejuuu! Wszędzie peeeełno pirza!!!! Kto to posprząta ja się pytam??? Ryskago PS. U nas śnieżyca jak nie wiem co, zero słonka, widać dachy kamiennic i gdyby nie anteny na nich myślałabym, że mnie wrzuciło do jakiej innej epoki...
|
|
ADALLku, Nie tak dawno temu wrzuciłam podobny temacik - Podróże życia - ale zdechł biedaczek śmiercią naturalną. Pewnie ludziska siedzą na pupach i nie chce im się ruszać z miejsca, albo nie mogą, pomyślałam. Ale chętnie pobujam w obłoczkach i w tym temacie... ale może już jutro, dobrze? Ryskago
|
|
Beze mnie... :(
|
|
a maciek jak powiedział, tak i zrobił. Normalnie się na "zboczeńców" obraził i tyle ! Maciek, no przestań............ wyłaź z tych "ciepłych nóżek". Dosyć tego........!! No wiecie co ?? Cały dzień w łóżku przeleżeć ! A młode chociaż te "ciepłe nóżeczki", hehehe ???
|
|
proponuje wszystko Neila Gaimana (przede wszystkim "Amerykanscy bogowie" oraz "Nigdziebadz, no i "Dobry Omen - napisany razem z Pratchettem) oraz 2 (poki co) ksiazki pana Gene'a Brewera: K-PAX (tak, na podstawie ksazki byl film) oraz czesc druga "Na promieniu swiatla".
|
|
Witam w nowym temacie. Na nikogo się nie obraziłem, już skończyłem się obrażać, a szczególnie na taką miłą parę żartownisiów. A, ciepłe nóżki muszą być młode. Czy można powspominać te piękne chwile które już przeżyliśmy?
|
|
to jaka to k***a jest konkurencje, jak dwie rywalizujace ze soba korporacje razem ustalaja promocje Przeciez to jest jakas paranoja...
|
|
No nadchodzi wiosna ale jest cos troche zimno mam nadzieje że sie pogoda poprawi nadejdzie wiosna a potem ukochane lato.
|
|
ptysiu91,jested niedouczonym gowniarzem i w tym temacie nie powieniens sie wypwiadac majac zaledwie 13-14 lat.Jak konczylem szkole podstawowa to matka zmieniala ci pieluchy i ciagales "cyca"!!Ja wiem co znaczy praca i jak jest ciezko jak jej sie nie ma.A wracajac do tematu popieram Pana T.Z!!! Go back to school!!!
|
|
4złote to jest już troche przy duzo a za 4 złote to pojedziesz dwa razy autobusem ale autobusem nie dojedzoiesz pod dom (no czasami) jak masz przystanek p[rzy domu taksówką sie jedzie jak sie jest prawie spóźnionym a autobusem jak sie jest na luzie.
|
|
Narzekacie na taksowki w Łomży?? 4zl to jest naprawde duzo??ptysiu dal twojej informacji ty jezdzisz na bilecie ulgowym wiec tobie bardziej sie oplaca ale jak sie jedzie w kilka osob to jest to naprawde niewielka suma!!!W naszym miescie taksowki nie sa wcale takie drogie, jedzcie sobie do Bialegostoku i zobaczcie ile tam jest za trzasniecie drzwiami.....jesli komus nie pasuej cena ktroa proponuja korporacje to zostaje MPK, gdzie nie zawsze jest bezpiecznie,czysto i jak ptys pisal w wiekszosci przypadku nie dojedziesz pod dom!!
|
|
zgadza sie, wykorzystaj swoj czas jak najlepiej bo bediesz wspominal ze lata szkolne to sa najlepsze lata naszego zycia-przynajmniej chyba dla wiekoszosci!!
|
|
ja jeżdżę taksówkami bo mieszkam troszke za miastem i autobusy mam bardzo żadko, a po za tym lepiej zrzucić się na taksówkę bo to wyjdzie nnawet taniej niż by się miało płacić za bilet!! Maciek broni taksy, ale ja patrzę po swojej kieszeni i nie jest mi na rękę podwyższenie opłat (wątpię żeby ta podwyżka miała jakiś wpływ na płacę dla kierowców) !!
|
|
ja bym najbardziej chciała pojechać nad jeziorko z moim ukochanym chłopakiem, ale że to jest nie możliwe to bym chciała tam być z rodziną! poprostu chodzi mi o to żeby popluskać się w wodzie tyle czasu ile będę miała na to ochoty! a nie tak jak na basenie na Niemcewicza że zadzwoni jakiś dzwoneczek i wara z wody!! :( a ze narazie jezioro jest raczej nie osiągalne.... to kto chce iść na basen?! ostrzegam! doskonale pływam =)
|
|
ptysiu91 czytając twoje wypowiedzi zauważyłem że czas ten nadejdzie bardzo szybko skoro opowiadasz się za likwidowaniem szkół. Może załapiesz się nawet na wiosenną przycinkę kasztanów.
|
|
Gosieńko, jateż często jeżdżę taksówkami, i widzę za jakie pieniądze oni jeździli. Dziennie ZUS , podateki i eksploatacja somochodu kosztują około 70 zł. Ile takich kursów po 4,5 czy 6zł trzeba dziennie zrobić, żeby zarobić na opłaty, a gdzie zarobek, nie mowa już o kupnie samochodu gdy ten się już zajeździ. Każdy kto ma jakiś samochód przystosowany do przewozów pasażerskich, może spróbować tego szczęścia, a ile słyszało się o napadach na taksówkarzy. Pozdrowienia. użytkownik usunięty
|
|
Konfort kosztuje :) nic za darmo ale i tak poco mi jezdzić autobusem albo taksówko jak mam samochód no nieraz jade tym mpk iem ale to żadkość :)
|
|
Zapomnieliście że niedługo w Łomży będzie traNwaj i zrobi konkurencję wszystkim dwóm korporacjom... Śledczy z Ptysiem zrobią tak, zeby dojechał pod każdy dom i będzie super fajnie :D
|
|
Ryskago, Najlepiej chyba te chmurki to jednak ogladac z samolotu, a szczegolnie kiedy sie leci w rejonach tropikalnym podczas lokalnych tam burz. Wtedy te chmury wygladaja doslownie jak takie ogromne stogi, czesto siegajace kilka kilometrow w niebo wczesniej tu przez kogos wspomnianej waty cukrowej i az po prostu chcialoby sie je dotknac i posmakowac jak ten samolot przewija sie tuz, tuz obok nich - ale tu ani jak, bo okna hermetycznie 'zalakowane'. Co jeszcze - pilot wtedy lawiruje swoim pojazdem pomiedzy tymi poszczegolnymi stosami, starajac sie ile sie da aby ich wyminac (mniej wstrzasow), jak to kiedys wlasnie robil Bachleda w slalomie na stokach Kasprowego. Pozdrawiam, wychu PS. A o tych chmurkach z papierosow, well ... that's an animal of a different color ... (calkiem inny rozdzial).
|
|
Od juz prawie trzech lat w Lomzy naszej nie bylam. Z tego co mi kolezanki mowia, bedzie budowa fontanny i hipermarketu. A po co? Sklepow tam nie brakuje. Wedlug mnie powinni zbudowac cos dla osob w wieku od 13-17. Jak ja bylam w Lomzy to tam nic takiego nie bylo! Byl tylko glupi Adulek, w ktorym male bobasu sie caly czas bawily. Byl chyba jeden skatepark, ale i tam nikogo nie bylo. POwinni sie tym zajac, i cos nam wystawic. Nic nie mamy do roboty i caly czas sie nam nudzi. Pozniej to maja do nas pretensje bo sa narkotyki i inne tabu. Jezeli znacie fajnie miejsca, to odpiszcie. Blagam!
|
|
Po Dwa Zyle ściemka wszystkim
|
|
Oj lepiej by było żeby nasze wypłatki poszły w góre o 22% bo jakoś cienko wypadamy w sadażach jeżeli chodzi o ilość internałtów w Polsce. Pozdrawiam tych co jeszcze nie majo internetu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kto wie, kto wie ?? Kiedyś dostałem OPR od faceta, że gadam nie na temat. Przypomnę zatem: to post o marzeniach, wakacyjnej przygodzie, słońcu, ukochanych miejscach. O tym wszystkim, aaaaaaaaaaaa NIE o bimbrze i bara bara !!!!!!!!! Zwłaszcza, że Ryskago odrabia w tej chwili zaległości i odtwarza z VHS 2345 część serialu brazylijsko-argentyńskiego.
|
|
Autor: keicam (80.51.63.---) Data: 01-03-05 19:00 Ice mysle ze nie masz racji.Co do taxi nic nie stoi na przeszkodzie zebys ty,twoj powiedzmy brat ,tata czy wujek kupił auto i postawił na taxi .J juz mamy konkurencje (...) No z ta taxi keicamie to chyba przesadziles, bo jak wiesz sa korporacje ktore to byc moze sie ze soba dogaduja. Nie znam tematu, ale ciezko jest chyba komus zalozyc swoja wlasna taxi- i nie nalezec do zadnej z nich... A co za tym idzie byc konkurencyjnym:)
|
|
NIECH ROBIĄ CO CHCĄ.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |