niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oświadczenie Prezydenta Brzezińskiego

przez swoje okienko w pracy widzę nasz śliczny rynek. Sypie drobniutki śnieżek, świeci pięknie słoneczko. Łomża, echh, żyć nie umierać. Są też chmurki. Pachną aromatycznie lokalnym browarkiem :)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oświadczenie Prezydenta Brzezińskiego

No to chodźta, poskaczemy sobie i porzucamy się jak poduszkami.
Łojejuuu! Wszędzie peeeełno pirza!!!! Kto to posprząta ja się pytam???

Ryskago

PS. U nas śnieżyca jak nie wiem co, zero słonka, widać dachy kamiennic i gdyby nie anteny na nich myślałabym, że mnie wrzuciło do jakiej innej epoki...

ADALLku,

Nie tak dawno temu wrzuciłam podobny temacik - Podróże życia - ale zdechł biedaczek śmiercią naturalną. Pewnie ludziska siedzą na pupach i nie chce im się ruszać z miejsca, albo nie mogą, pomyślałam.

Ale chętnie pobujam w obłoczkach i w tym temacie... ale może już jutro, dobrze?

Ryskago

Beze mnie...
:(

a maciek jak powiedział, tak i zrobił. Normalnie się na "zboczeńców" obraził i tyle ! Maciek, no przestań............ wyłaź z tych "ciepłych nóżek". Dosyć tego........!! No wiecie co ?? Cały dzień w łóżku przeleżeć ! A młode chociaż te "ciepłe nóżeczki", hehehe ???

proponuje wszystko Neila Gaimana (przede wszystkim "Amerykanscy bogowie" oraz "Nigdziebadz, no i "Dobry Omen - napisany razem z Pratchettem) oraz 2 (poki co) ksiazki pana Gene'a Brewera: K-PAX (tak, na podstawie ksazki byl film) oraz czesc druga "Na promieniu swiatla".

Witam w nowym temacie. Na nikogo się nie obraziłem, już skończyłem się obrażać, a szczególnie na taką miłą parę żartownisiów. A, ciepłe nóżki muszą być młode. Czy można powspominać te piękne chwile które już przeżyliśmy?

to jaka to k***a jest konkurencje, jak dwie rywalizujace ze soba korporacje razem ustalaja promocje
Przeciez to jest jakas paranoja...

No nadchodzi wiosna ale jest cos troche zimno mam nadzieje że sie pogoda poprawi nadejdzie wiosna a potem ukochane lato.

ptysiu91,jested niedouczonym gowniarzem i w tym temacie nie powieniens sie wypwiadac majac zaledwie 13-14 lat.Jak konczylem szkole podstawowa to matka zmieniala ci pieluchy i ciagales "cyca"!!Ja wiem co znaczy praca i jak jest ciezko jak jej sie nie ma.A wracajac do tematu popieram Pana T.Z!!!
Go back to school!!!

4złote to jest już troche przy duzo a za 4 złote to pojedziesz dwa razy autobusem ale autobusem nie dojedzoiesz pod dom (no czasami) jak masz przystanek p[rzy domu taksówką sie jedzie jak sie jest prawie spóźnionym a autobusem jak sie jest na luzie.

Narzekacie na taksowki w Łomży?? 4zl to jest naprawde duzo??ptysiu dal twojej informacji ty jezdzisz na bilecie ulgowym wiec tobie bardziej sie oplaca ale jak sie jedzie w kilka osob to jest to naprawde niewielka suma!!!W naszym miescie taksowki nie sa wcale takie drogie, jedzcie sobie do Bialegostoku i zobaczcie ile tam jest za trzasniecie drzwiami.....jesli komus nie pasuej cena ktroa proponuja korporacje to zostaje MPK, gdzie nie zawsze jest bezpiecznie,czysto i jak ptys pisal w wiekszosci przypadku nie dojedziesz pod dom!!

zgadza sie, wykorzystaj swoj czas jak najlepiej bo bediesz wspominal ze lata szkolne to sa najlepsze lata naszego zycia-przynajmniej chyba dla wiekoszosci!!

ja jeżdżę taksówkami bo mieszkam troszke za miastem i autobusy mam bardzo żadko, a po za tym lepiej zrzucić się na taksówkę bo to wyjdzie nnawet taniej niż by się miało płacić za bilet!!
Maciek broni taksy, ale ja patrzę po swojej kieszeni i nie jest mi na rękę podwyższenie opłat (wątpię żeby ta podwyżka miała jakiś wpływ na płacę dla kierowców) !!

ja bym najbardziej chciała pojechać nad jeziorko z moim ukochanym chłopakiem, ale że to jest nie możliwe to bym chciała tam być z rodziną! poprostu chodzi mi o to żeby popluskać się w wodzie tyle czasu ile będę miała na to ochoty! a nie tak jak na basenie na Niemcewicza że zadzwoni jakiś dzwoneczek i wara z wody!! :(
a ze narazie jezioro jest raczej nie osiągalne.... to kto chce iść na basen?! ostrzegam! doskonale pływam =)

ptysiu91 czytając twoje wypowiedzi zauważyłem że czas ten nadejdzie bardzo szybko skoro opowiadasz się za likwidowaniem szkół. Może załapiesz się nawet na wiosenną przycinkę kasztanów.

Gosieńko, jateż często jeżdżę taksówkami, i widzę za jakie pieniądze oni jeździli. Dziennie ZUS , podateki i eksploatacja somochodu kosztują około 70 zł. Ile takich kursów po 4,5 czy 6zł trzeba dziennie zrobić, żeby zarobić na opłaty, a gdzie zarobek, nie mowa już o kupnie samochodu gdy ten się już zajeździ. Każdy kto ma jakiś samochód przystosowany do przewozów pasażerskich, może spróbować tego szczęścia, a ile słyszało się o napadach na taksówkarzy.

Pozdrowienia.

użytkownik usunięty

Konfort kosztuje :) nic za darmo ale i tak poco mi jezdzić autobusem albo taksówko jak mam samochód no nieraz jade tym mpk iem ale to żadkość :)

Zapomnieliście że niedługo w Łomży będzie traNwaj i zrobi konkurencję wszystkim dwóm korporacjom... Śledczy z Ptysiem zrobią tak, zeby dojechał pod każdy dom i będzie super fajnie :D

Ryskago,
Najlepiej chyba te chmurki to jednak ogladac z samolotu, a szczegolnie kiedy sie leci w rejonach tropikalnym podczas lokalnych tam burz. Wtedy te chmury wygladaja doslownie jak takie ogromne stogi, czesto siegajace kilka kilometrow w niebo wczesniej tu przez kogos wspomnianej waty cukrowej i az po prostu chcialoby sie je dotknac i posmakowac jak ten samolot przewija sie tuz, tuz obok nich - ale tu ani jak, bo okna hermetycznie 'zalakowane'.
Co jeszcze - pilot wtedy lawiruje swoim pojazdem pomiedzy tymi poszczegolnymi stosami, starajac sie ile sie da aby ich wyminac (mniej wstrzasow), jak to kiedys wlasnie robil Bachleda w slalomie na stokach Kasprowego.

Pozdrawiam, wychu

PS. A o tych chmurkach z papierosow, well ... that's an animal of a different color ... (calkiem inny rozdzial).

Od juz prawie trzech lat w Lomzy naszej nie bylam. Z tego co mi kolezanki mowia, bedzie budowa fontanny i hipermarketu. A po co? Sklepow tam nie brakuje. Wedlug mnie powinni zbudowac cos dla osob w wieku od 13-17. Jak ja bylam w Lomzy to tam nic takiego nie bylo! Byl tylko glupi Adulek, w ktorym male bobasu sie caly czas bawily. Byl chyba jeden skatepark, ale i tam nikogo nie bylo. POwinni sie tym zajac, i cos nam wystawic. Nic nie mamy do roboty i caly czas sie nam nudzi. Pozniej to maja do nas pretensje bo sa narkotyki i inne tabu. Jezeli znacie fajnie miejsca, to odpiszcie. Blagam!

Po Dwa Zyle

ściemka wszystkim

Oj lepiej by było żeby nasze wypłatki poszły w góre o 22% bo jakoś cienko wypadamy w sadażach jeżeli chodzi o ilość internałtów w Polsce.

Pozdrawiam tych co jeszcze nie majo internetu.

Treść jest ukryta

kto wie, kto wie ?? Kiedyś dostałem OPR od faceta, że gadam nie na temat. Przypomnę zatem: to post o marzeniach, wakacyjnej przygodzie, słońcu, ukochanych miejscach. O tym wszystkim, aaaaaaaaaaaa NIE o bimbrze i bara bara !!!!!!!!! Zwłaszcza, że Ryskago odrabia w tej chwili zaległości i odtwarza z VHS 2345 część serialu brazylijsko-argentyńskiego.

Autor: keicam (80.51.63.---)
Data: 01-03-05 19:00

Ice mysle ze nie masz racji.Co do taxi nic nie stoi na przeszkodzie zebys ty,twoj powiedzmy brat ,tata czy wujek kupił auto i postawił na taxi .J juz mamy konkurencje (...)

No z ta taxi keicamie to chyba przesadziles, bo jak wiesz sa korporacje ktore to byc moze sie ze soba dogaduja. Nie znam tematu, ale ciezko jest chyba komus zalozyc swoja wlasna taxi- i nie nalezec do zadnej z nich... A co za tym idzie byc konkurencyjnym:)

NIECH ROBIĄ CO CHCĄ.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org