Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USA: 25. rocznica stanu wojennego w Polsce |
zastanawiam się ! dlaczego dObry pomysł jest tak ośmieszany ?-JESLI MACIE LEPSZY TO DROGA OTWARTA !!!!!!!!!jeśli wkurza was , że ktoś mysli logicznie to sami także nauczcie się używać szarych komorek - taki sposób myslenia(o ile jest?) to Łomża ZAWSZE POZOSTANIE ZAWISTNYM, CIEMNYM GRAJDOLEM- UNIRAŁOWKA NAJLEPSZA!!!!!!!!!!! Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USA: 25. rocznica stanu wojennego w Polsce |
Racja, ale nie uczestnikom idola decydować o losie społeczeństwa...:) Polityka a przemysł rozrywkowy - chyba jest różnica. A jeśli komu nie pasi słuchać pieni, które kłócą się z jego poczuciem smaku, niechaj zmieni kanał (w tym celu trza wziąć do łapki pilota, ale nie każdemu się chce jak ów leży za daleko :)), albo wogóle wyłączyć tv i zapodać sobie coś co znakomicie wspólgra z owym poczuciem smaku... Pozdrawiam Rysia
|
|
DaSto - ziomku drogi nie łam się! Głowa do góry! Jesteś jeszcze młody, a więc jeszcze dużo przed tobą. Wszystko się dobrze ułoży. Z poprzednich twych wypowiedzi wiemy że jesteś człowiekiem wiary, a więc i nadziei, także nie trać jej. Nie poddawaj się łatwo. Zawsze możesz przecie wrócić i przenieść swą duszę stęsknioną na tak bardzo kochanej przez ciebie Łomży łoną.
|
|
Evciu, Co też niniejszym czynię codziennie :) Tigerek, Tak się właśnie zastanawiam, czy i ja nie będę zmuszona niedługo paradować w worku na głowie za moje, hmm, powiedzmy zbyt radykalne poglądy... Evaa, Pomóż mi, bo mnie zjedzą !!! :D
|
|
Wszystko pasuje maciek - witaj drogi kumplu !!! Wiedziałem, że mnie znasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |