niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
USA: 25. rocznica stanu wojennego w Polsce

zastanawiam się ! dlaczego dObry pomysł jest tak ośmieszany ?-JESLI MACIE LEPSZY TO DROGA OTWARTA !!!!!!!!!jeśli wkurza was , że ktoś mysli logicznie to sami także nauczcie się używać szarych komorek - taki sposób myslenia(o ile jest?) to Łomża ZAWSZE POZOSTANIE ZAWISTNYM, CIEMNYM GRAJDOLEM- UNIRAŁOWKA NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: USA: 25. rocznica stanu wojennego w Polsce

Racja, ale nie uczestnikom idola decydować o losie społeczeństwa...:)
Polityka a przemysł rozrywkowy - chyba jest różnica.
A jeśli komu nie pasi słuchać pieni, które kłócą się z jego poczuciem smaku, niechaj zmieni kanał (w tym celu trza wziąć do łapki pilota, ale nie każdemu się chce jak ów leży za daleko :)), albo wogóle wyłączyć tv i zapodać sobie coś co znakomicie wspólgra z owym poczuciem smaku...

Pozdrawiam

Rysia

DaSto - ziomku drogi nie łam się! Głowa do góry! Jesteś jeszcze młody, a więc jeszcze dużo przed tobą. Wszystko się dobrze ułoży. Z poprzednich twych wypowiedzi wiemy że jesteś człowiekiem wiary, a więc i nadziei, także nie trać jej. Nie poddawaj się łatwo. Zawsze możesz przecie wrócić i przenieść swą duszę stęsknioną na tak bardzo kochanej przez ciebie Łomży łoną.

Evciu,

Co też niniejszym czynię codziennie :)

Tigerek,

Tak się właśnie zastanawiam, czy i ja nie będę zmuszona niedługo paradować w worku na głowie za moje, hmm, powiedzmy zbyt radykalne poglądy...

Evaa,

Pomóż mi, bo mnie zjedzą !!!

:D

Wszystko pasuje maciek - witaj drogi kumplu !!! Wiedziałem, że mnie znasz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org