niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
11 września, co dalej?

Mam takie jedno male marzenie, żeby wreszcie na forum ludzie bili się w dyskusjach, którą fabrykę zbudować w Łomży a nie jaki market , super czy hiper.
Właśnie siedzimy ze znajomymi i obstawiamy kto po kim wyleci z tego pieknego miasta.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 11 września, co dalej?

Autor: Grzesiek_Mazurek (80.240.166.---)
Data: 21-02-05 15:39

Witam

Może wcale nie musisz spadać z tych obłoczków swych bujanych :) ?. Może się uda ...

:))))))))))))))

ADALLissimo!
Dzięki za pozdrowienia :DDDDD

Pozdrawiam

Pozdrawiam ciepło

Więc kiedy się spełni tym milsze zaskoczenie :)

Witam!

Tematem tej dyskusji była akcja "Wiosenne Sprzątanie Łomży" , a nie Maciek i jego rodzina. Twego dziadka, nikt nie miesza do dyskusji i nie ma czego obrażać się. Ciekawe jak ty byś się czuła w mojej sytuacji, jakby Bogu ducha winnych wnuczków uczynić tematem żartów.

Pozdrowienia.

Chłopie, o co ci chodzi???
Przecie4ż ja się ze swoich dzieci i dziadka natrząsałam!
Co mnie twoje obchodzą - nawet ich nie znam...

Z moich wnuczków!

Spójrzcie na tytuł tego tematu, czy to jest ten kierunek dyskusji?

sorki, drobna pomyłka to była szkoła nr 10 a co do reszty to chyba niwiele wiesz

Nie przyjemniej jest podyskutować spokojnie.

bigi2004

Jestem uosobieniem spokoju - przynajmniej jeśli idzie o dyskusje na forum... :)

Marzenia sie spelniaja w snach.

Kiedy ja byłem w stanach to Chińczyk też nie chciał zamknąć całego lokalu dla innych klientów.
Po tygodniowej głodówce musiałem jednak coś u niego kupic.

Zbych

Cosik ten komendant musiał miec na sumieniu skoro go to tak zabodło.Trzeba pisac ,jak cos jest nie tak i koniec ,a urazony to sie moze poczuc moj syn jak mu długich i krótkich nawsadzam(jak cos zbroi),a nie osoba na swieczniku.Pchał sie na stołek ,to niech sie liczy z tym ze ludzie beda mu sie patrzec na rece i komentowac to co robi.

Ciekawy jestem, czy po zjawieniu się Kwaśniewskiego restauracja była w dalszym ciągu ogólnodostępna ?? Dokładniej rzecz biorąc, czy każdy gość mógł demokratycznie przywalić w mordę sąsiadowi przy stoliku ??

A choćby nawet to czy to źle???

Szukam osob ze znajomoscia programu Maya w celu wymiany umiejetnosci i ewentualnie stworzenia wspolnie kilku rzeczy. Poszukuje rowniez wszelkich tutoriali, ksiazek, filmow instrukarzowych. Jakby co, to zapraszam.

---
PGG

W latach osiemdziesiątych jak pracowaliśmy w sezonie zimowym w Nowej Hucie to bez łomżyńskiego eksportowego mogliśmy się nie pokazywać. Widocznie na południu Polski znają się na dobrym piwie.

Pozdrawiam.

ADALL. Tak jest postów ponad setka, z tego ponad połowa to Twoich i Ryskago, może teraz byś bez żartów napisał jaki masz sposób na zorganizowanie tej roboty. Przykład musi iść od starszego stażem, a może i wiekiem forumowicza. Ja pierwszy zaproponowałem, to mnie wyśmieli, widocznie jestem za młody. A widać to i temat jeszcze Tobie się nie znudził, bo znów wracasz do niego. Pewnie masz chęć popracoawć.

Pozdrowienia.

Przecie nie miałam na myśli żebyś motorniczym został :D
tylko w charakterze pasażera ... na gapę zapewne :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org