Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolne konopie -Wolna śmierć |
Nie średnia wieku 13 no tak do południa, bo póżniej przychodzą już starsze ;)).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolne konopie -Wolna śmierć |
czarne rytmy/ albo jak dyskoteke to nie jakies techno umcy umcy ani disko bo to jest w jeziorku tylko jakis dancehall fajny :D
|
|
Ja widziałem niezła dziewczyne, wiek tak około 18-20lat wczoraj wieczorem była ubrana na czarno w złotej kurtce, nieżle też nawet jeżdziła, pozdrowienia dla niej.
|
|
Brawo Kibice. Akcja się udała, dzieciaki się cieszą. Więcej takich trzeba.
|
|
Do cicho-ciemny / Pytanie Twoje : jak idziesz do klubu ? Odpowiedż moja : spacerkiem . Pytanie Twoje: jaką muzykę chcesz słyszeć ? Odpowiedż : dobrą . Pozdr.
|
|
O tej porze najlepiej rybę . Która pływa w Narwi .
|
|
u dealera Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Brawo za tą akcje, więcej takich.
|
|
chodzi mi o sklepy w lomzy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam Posiadam wszystko co jest potrzebne do zdania egzaminu do Policji ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : Test Wiedzy Ogólnej : 420 odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego !!! PEWNE I SPRAWDZONE TESTY !!! Odpowiedzi opracowywalem osobiscie z róznych kodeksów wiec są pewne w 100%!!! Zajelo mi to okolo 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach i Ci co sprzedaja to niestety, ale odpowiedzi maja bledne, a do tego daja stare testy . Jak chcesz to moge przeslac Ci moje przykladowe to sobie sprawdzisz(wybierzesz odp ktore chcesz) Napewno sie nie zawiedziesz. SPRAWDZONE w 100% Wiele osób korzystalo z mojego opracowania i zdali pozytywnie !!! ps. za darmo DOBRYCH i SPRAWDZONYCH odpowiedzi nikt Ci nie przesle. Uwierz mi. Z moja pomoca doskonale sie do niego przygotujesz i zdasz go bez zadnych problemów! UWAGA: NIE BIERZ NIESPRAWDZONYCH TESTOW - A DUZO TAKICH KRAZY PO NECIE, NAWET WIEKSZOSC OSOB SPRZEDAJACYCH BIERZE ODPOWIEDZI Z ROZNYCH FORUM I SPRZEDAJE TO PO NIZSZYCH CENACH Z BLEDAMI I NA DODATEK STARE !!! MOGE TO UDOWODNIC. UWAGA !!! Dodaje za darmo !!! ( dla niektorych cenniejsze niz Test Wiedzy Ogólnej) - 500 pytan z TESTU WIEDZY ! które również występują na egzaminach ! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - pytania psychologiczne MULTISELEKT + zadania+ Opis(ogolny , szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada dzialania+PORADNIK JAK ODPOWIADAĆ !!!. - przykładowe pytania które zadaje psycholog - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada dzialania - poradnik - jak sie lepiej zaprezentowac na egzaminie. - kryteria oceny sprawnosci fizycznej(jak przebiega itp) - wzór podania - wzór zyciorysu - pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - program szkolenia REKRUT - na czym polegaja komisje lekarskie itp - porady przez e-mail lub gg !!! - bardzo cenne !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd .... i inne informacje - np. od czego wogule zaczac, jak chce sie startowac do Policji (dokumenty,wnioski itp) 35 zl -------- ZA CAŁY ZESTAW !!! PEWNY I SPRAWDZONY. OKAZJA !!!. NIE SPRZEDAJE SMIECI JAK KAZDY TYLKO RZETELNE ODPOWIEDZI + MEGA GRATISY !!! Przekonasz sie po zdaniu wszystkich egzaminow ze to były najlepiej zainwestowane pieniadze!!! GWARANTUJE Jaroslaw Sokołowski 77 1140 2004 0000 3802 5185 8018 mBank W tytule wplaty wpisz "ARCHIWALIA". Jak wplacisz to przeslij potwierdzenie wplaty na majla testydopolicji@op.pl EXPRESOWA WYSYLKA !!! - nawet w ciagu 5 minut (na majla) Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH informacji gg 6775028 tel 666 194 944 100% ZADOWOLENIA !!! Gwarancja sprawdzonych i pewnych testów !!!. ps. OSWIADCZAM Z PEŁNA ODPOWIEDZIALNOSCIA ZE ODPOWIEDZI DO TESTÓW OPRACOWALEM OSOBISCIE http://www.policja2009.fora.pl/ tu pisza o moich testach Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! Cena za wszystko to tylko 30 zł !!! - TAKIE ZESTAWU NIGDZIE NIE ZNAJDZIECIE !!! Jarosław Sokołowski 24 1470 0002 2139 2990 8615 0001 EUROBANK W tytule wplaty wpisz "MATERIALY". Jak wplacisz to przeslij potwierdzenie wplaty na maila: testydopolicji@op.pl
|
|
TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI na rok 2010- gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji 2009/2010 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! ZGODNIE Z PRAWEM JAKO JEDYNY !!! MOGE UDOWODNIĆ Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - 500 pytan z TESTU WIEDZY !!! które również występują na egzaminach !!! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI na rok 2010- gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji 2009/2010 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! ZGODNIE Z PRAWEM JAKO JEDYNY !!! MOGE UDOWODNIĆ Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - 500 pytan z TESTU WIEDZY !!! które również występują na egzaminach !!! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI na rok 2010- gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji 2009/2010 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! ZGODNIE Z PRAWEM JAKO JEDYNY !!! MOGE UDOWODNIĆ Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - 500 pytan z TESTU WIEDZY !!! które również występują na egzaminach !!! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI na rok 2010- gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji 2009/2010 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! ZGODNIE Z PRAWEM JAKO JEDYNY !!! MOGE UDOWODNIĆ Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - 500 pytan z TESTU WIEDZY !!! które również występują na egzaminach !!! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI na rok 2010- gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji 2009/2010 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! ZGODNIE Z PRAWEM JAKO JEDYNY !!! MOGE UDOWODNIĆ Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - 500 pytan z TESTU WIEDZY !!! które również występują na egzaminach !!! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI na rok 2010- gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji 2009/2010 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! ZGODNIE Z PRAWEM JAKO JEDYNY !!! MOGE UDOWODNIĆ Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - 500 pytan z TESTU WIEDZY !!! które również występują na egzaminach !!! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI na rok 2010- gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji 2009/2010 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! ZGODNIE Z PRAWEM JAKO JEDYNY !!! MOGE UDOWODNIĆ Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - 500 pytan z TESTU WIEDZY !!! które również występują na egzaminach !!! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI na rok 2010- gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji 2009/2010 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! ZGODNIE Z PRAWEM JAKO JEDYNY !!! MOGE UDOWODNIĆ Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - 500 pytan z TESTU WIEDZY !!! które również występują na egzaminach !!! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI na rok 2010- gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji 2009/2010 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! ZGODNIE Z PRAWEM JAKO JEDYNY !!! MOGE UDOWODNIĆ Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - 500 pytan z TESTU WIEDZY !!! które również występują na egzaminach !!! ( jako jedyny posiadam te pytania i odpowiedzi) - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! Cena za wszystko to tylko 30 zł !!! - TAKIE ZESTAWU NIGDZIE NIE ZNAJDZIECIE !!! Jarosław Sokołowski 24 1470 0002 2139 2990 8615 0001 EUROBANK W tytule wplaty wpisz "MATERIALY". Jak wplacisz to przeslij potwierdzenie wplaty na maila: testydopolicji@op.pl
|
|
hej mam szczeniaczka chętnie oddam ,jak nie znajdę dla niego domu niestety będę musiał go uspać. mój tel 660473379
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to zanieś szczeniaka do schroniska a nie usypiaj może kiedyś go ktoś weźmie
|
|
a nie boisz się konta podawać to jakaś ściema nie dajcie się nabrać
|
|
schronisko przyjmuje tylko psy z terenu miasta a ja jestem z okolic
|
|
latozdurex ciebie trzeba uspać, a jakiej rasy ten szczeniak?
|
|
ciebie chyba nie zauwazyles ze ironizuje?
|
|
Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich, unikeniecie problemów z prawem !!! Nie zaczynajcie pracy od nielegalnego zakupu !!! U mnie macie PEWNOŚĆ 100% pozytywnych opinii www.testydopolicji.com.pl www.testydopolicji.net www.testypolicyjne.pl www.testynapolicjanta.pl www.policja2009.fora.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!!
|
|
taki kozak z ciebie to je zabierz a nie kogoś krytykujesz gdyby nie ja to by zdechły śmiercią głodowo bo wpadły do dołu i nie mogły wyjść a jaka rasa to nie wiem. ale musze przyznać że są ładne
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nawet jak ktoś zna sposób to myślisz, ze Ci go zdradzi? - zachowa dla siebie
|
|
2e dziewczynki jeśli chodzi o płeć .w ogrodzie niebędo robiły bałaganu
|
|
Kup se bigmaca shake'a i colę albo zamów pizze ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
#StasiekU: Dokładnie, stworzenie aplikacji z takim wsparciem jakie ma Joomla zajęłoby mnóstwo czasu a co za tym idzie pieniędzy - pieniędzy klienta. Joomla ma znakomite wsparcie w postaci aktualizacji bezpieczeństwa. Należy oczywiście modyfikować wersję bazową na swoje potrzeby - potrzeby klienta. Tą drogą klient w rozsądnej cenie ~2500 pln może sobie pozwolić na stronę www opartą o wszechstronny silnik. Pozwoli mu w przyszłości stosunkowo nikłym nakładem kosztów otworzyć tam sklep czy galerię. Do tego trzeba doliczyć ceny licencji za fotografie. Te nawet na giełdach zachodnich nie spadają poniżej 5$/pcs za format raczej tylko do publikacji www. Często takich zdjęć potrzeba wiele. Do tego dochodzi grafik , który to estetycznie poskłada z odpowiednią wiedzą i doświadczeniem tak , żeby strona była atrakcyjna i profesjonalna. i oczywiście sam konstruktor strony www. Jeżeli zwracasz uwagę na jakość to wybierz oferty stworzone przez zespół ( grafik, fotograf, wykonawca ) , nie przez pojedynczego człowieka. Nie ma takiej możliwości żeby dobry informatyk był świetnym grafikiem. Reasumując za 600 pln można mieć baner albo sam pojedynczy niskonakładowy projekt w *.psd W cenie o której wspomniałem normalnie zakłada się przedstawienie klientowi 3 projektów graficznych z jednym do wyboru. #jasiu_smietana: Widać nie znasz branży, to że jakaś strona ma dziury, nie oznacza że je miała w momencie tworzenia. A to że na tej stronie są luki dowodzi że właściciel nie podpisał umowy z wykonawcą na aktualizacje bezpieczeństwa. Tą zazwyczaj podpisuje się oddzielnie. Koszt to około ~50 pln miesięcznie. To bardzo mało w porównaniu z etatowym informatykiem który wykonał stronę sam, jest pozbawiony wsparcia ze strony zewnętrznych developlerów , i praktycznie cały czas siedzi i coś poprawia. Bo wymagania pracodawcy zmieniają się jak chorągiewka na wietrze. Joomla to projekt społeczny ( sam w nim uczestniczę ) skierowany do społeczeństwa po to żeby zwykli ludzie mogli mieć najlepsze narzędzia za rozsądne pieniądze.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Spadaj spamowcu, z Łomży nikt nie chce do policji. --------------------------------------------------------
|
|
2,2 Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
2,0* ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Przestępczość: Wiadomości | Media | Wideo | Galerie Policjanci skatowali 22-latka roznoszącego ulotki? Polska Głos Wielkopolski | aktualizacja 2009-12-01 (15:28) Michał P. zapewnia, że będzie walczył o ukaranie poznańskich policjantów Stłuczenie głowy, twarzy, kręgosłupa, obolałe od wykręcania rąk przedramiona i pokaleczone od klęczenia kolana – to, jak utrzymuje Michał P. i jego rodzina, efekty nocnego zatrzymania i przesłuchania przez poznańską policję. Do incydentu miało dojść w nocy ze środy na czwartek 26 listopada na ul. Owidiusza w Poznaniu. – Roznosiłem ulotki, gdy zobaczyłem dwóch ubranych na czarno mężczyzn biegnących w moim kierunku i krzyczących „mamy cię gnoju!” – relacjonuje 22-letni student. – Powalili mnie na ziemię, a gdy zapytałem, o co chodzi, usłyszałem „zaraz się dowiesz skur... o co chodzi” – mówi. W tym czasie na miejsce podjechały kolejne nieoznakowane auta. Według studenta mężczyźni mówili, że są z policji, lecz nie pozwolili spokojnie obejrzeć swoich odznak. – Nie widziałem ani radiowozów, ani umundurowania. Nic poza latarkami i pistoletami. Gdy nie usłyszałem odpowiedzi, dokąd mnie zabierają, przestraszyłem się, że to nie są funkcjonariusze, ale zwykli przestępcy – opowiada pobity chłopak, który postanowił uciec. Wówczas, jak twierdzi, rozpętało się piekło. Jeden z funkcjonariuszy miał ponoć powalić Michała na ziemię, a inny usiąść na nim i bić go po głowie i kręgosłupie. Po tym zdarzeniu 22-latka zawieziono na komisariat. Z opowieści studenta wynika, że w trakcie drogi był wielokrotnie okładany pięściami przez siedzącego obok policjanta. To, co miało się zdarzyć na komisariacie na Jeżycach, budzi jeszcze większe kontrowersje. – Zdążyłem zobaczyć napis wydział kryminalny, gdy zostałem pchnięty na drzwi. Otworzyłem je dosłownie głową – wspomina poznaniak. – W pierwszym pokoju kazano mi uklęknąć przed funkcjonariuszami. Na kolanach wyjaśniałem sytuację przez prawie 45 minut – dodaje. Potem policjanci mieli mu pozwolić usiąść na podłodze. Dlaczego stróże prawa zatrzymali studenta? Z relacji Michała P. wynika, że w tym samym czasie policja szykowała obławę na złodzieja samochodów. A chłopak miał z wyglądu przypominać poszukiwanego mężczyznę. Zapytany o to Andrzej Borowiak, rzecznik wielkopolskiej policji, opisuje jedynie okoliczności zdarzenia. – Policjanci chcieli wylegitymować mężczyznę, który dziwnie się zachowywał. Był ubrany w ciemną odzież, miał na głowie kaptur, podchodził do bram posesji, a kiedy czujniki włączały światła pośpiesznie oddalał się – przekonuje Borowiak. Dzień po zatrzymaniu Michał P. zrobił obdukcję lekarską. Wykazała ona liczne obrażenia na ciele studenta. Odwiedził też komisariat na Jeżycach, gdzie miało dojść do pobicia. – Przyjęliśmy zawiadomienie o przestępstwie i podjęliśmy czynności zgodne z procedurami – informuje nadkom. Janusz Wiśniewski, przełożony policjantów, którzy mieli pobić Michała. W piątek akta trafiły do Prokuratury Rejonowej Poznań-Grunwald. – Sprawa dotyczy przekroczenia uprawnień przez policjantów, którzy w ubiegłym tygodniu zatrzymali mieszkańca Poznania oraz ich wyjątkowej brutalności podczas przeprowadzania czynności – mówi Piotr Kotlarski, zastępca prokuratora rejonowego. Na razie funkcjonariusze, którzy feralnej nocy zatrzymali 22-latka, nie zostali zawieszeni w obowiązkach. – Jakiekolwiek kroki wolno nam podjąć tylko po postawieniu zarzutów. – wyjaśnia Andrzej Borowiak. Prokuratura zadecydowała, że policjanci nadal mogą pełnić służbę. – Musimy ustalić okoliczności, w jakich miało dojść do zdarzenia. Przesłuchać strony, być może znajdą się postronni świadkowie – informuje prokurator Kotlarski i dodaje, że skargi na przekroczenie uprawnień przez policjantów zdarzają się stosunkowo rzadko. Udowodnienie tego typu spraw bywa też bardzo trudne. Przekonał się o tym między innymi Piotr R. z Poznania, który po 11 latach wygrał przed Europejskim Trybunałem Praw Człowieka sprawę o pobicie przez stróżów prawa. – Jak pokazuje sprawa Piotra R., policja nie zawsze stoi na straży dobra obywatela. Wówczas funkcjonariusze złamali zakaz nieludzkiego i poniżającego traktowania zawarty w Konwencji Praw Człowieka – mówi Jacek Bialas z Amnesty International. Michał P. zapowiada, że nie spocznie, nim policjanci nie zostaną ukarani.
|
|
a tom moj sprzent : Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie licz na to. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Gdzie dobrze prostują alufelgi?
|
|
Dzięki za podpowiedź ale mogłem tam jedynie spotkać tą instrukcję w języku angielskim. Ja poszukuję w polskim.
|
|
Kubuś na Nowogrodzkiej, nowe o profilu anglojezycznym
|
|
Treść jest ukryta
|
|
oddac na gwarancje Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Jakie jest najlepsze solarium w lomży pod wzgledem wyglądu salonu, jakości lamp no i przede wszystkim czystości i obsługi klienta??
|
|
Czy mozna gdzies pograć w piłkę nożną na sali? Za darmo lub za drobną opłatą (ok. 20 zł). Ktoś gra, organizuje coś takiego? Mam 20 lat więc ŁKS odpada.
|
|
:P:P:P:P:P
|
|
slyszalem ale nie wiem czy to prawda ale pasza dla bykow jest lepsza od sterydow
|
|
Dr. Ściana przyjmuje na ul. Polowej codziennie oprócz wtorku. Nie trzeba się zapisywać .
|
|
podawajcie,stwórzmy listę przebojów
|
|
: ktoś-coś tumanie nicka założonego od dawien dawna parchu od czasu twej solówy na strzelnicy:))))) coś dziwnego się stało że zniknąłeś z neta po tym spotkaniu:))))))
|
|
Zakłady mięsne wykupiły w zeszłym roku :):) rudy błazen z druhem
|
|
Jak zwał tak zwał.
|
|
Drogi gminne nap-Szczepankowo, Chojny , Sławiec ,Grądy , Naruszczki, Chmielewo ,Tarnowo do Miastkowa itd są śliskie .Pytam się wójtów tym gmin gdzie jest sól i piasek ,co wy tam w tych gminach robicie . rudy błazen z druhem
|
|
Policjanci z CBŚ, przy współpracy z Prokuraturą Okręgową w Poznaniu, zatrzymali pięć osób, które wprowadzały do obrotu spożywczego niejadalną sól - sól przemysłową. Próbki soli, która różni się składem chemicznym od soli spożywczej i może zawierać dioksyny, zabezpieczone zostały przez śledczych do badań. Z ustaleń wynika, że produkt za pośrednictwem firm trudniących się nielegalnym procederem, trafiał do zakładów spożywczych w województwie wielkopolskim, zachodnio – pomorskim i mazowieckim. Mogło to trwać nawet kilka lat. Zatrzymanym może grozić kara do kilku lat pozbawienia wolności. (RC)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |