Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja "Trwam może oficjalnie rozpocząć nadawanie. |
Piotrze, ale strace gwarancje... mieciu kozłowski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja "Trwam może oficjalnie rozpocząć nadawanie. |
.......wiesz....... Twój wybór....... możesz czekać do końca gwarancji...... z drugiej strony..... gwarancję dają na tyle żeby im się opłacało...... w nowym samochodzie, użytkowanym zgodnie z wszelkimi zasadami, nic się nie będzie działo (chyba że to francuz :) albo włoch :D i to jeszcze montowany w Polsce :D :D) .....wg mnie nie ma najmniejszego problemu..... ...poza tym tracisz gwarancję nie na cały samochód a na elementy które "brały udział" w instalacji gazu... i tak karoseria jest objęta gwarancją, podobnie układ hamulcowy, paliwowy, napędowy, zawieszenie, wnętrze pojazdu...... chłopaki mogą najwyżej narzekać na dolot powietrza, korpus silnika i jego elementy ruchome....... idąc dalej...... żeby utrzymać gwarancję, musisz robić przeglądy okresowe...... ile to Cię kosztuje w ASO....? .....nie taniej byłoby samemu kupić olej, filtry i wymienić u pania Henia i u niego sprawdzić komputerek i wszystkie ustawienia....? .....kilka setek zostaje w dłoni...... ....i to jest to co oni ci ew. oddadzą jak cos się zepsuje.... a jak się nie zepsuje..... to oni maja czysty zysk...... ...chyba że masz pecha, trafiłaś publa i pada ci skrzynia biegów, albo blok silnika się rozpada...... :D .....i tak się zastanawiam, czy w takim przypadku nie można by w ostateczności do sądu gości nie pociągnąć i nie wygrać (mimo braku gwarancji) ......bubla sprzedali, skoro w ciągu roku się rozłożył taki element...... OK...... ile jeszcze Ci zostało do końca gwarancji...? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
No i zesmy sie nacieszyli "nowa ksiazka telefoniczna" http://www.ditel.com.pl/ :(((( serwis w przebudowie...moze wyczuli w czym rzecz?
|
|
Uzupełniają bazę danych :)
|
|
Kiedy Pan odpisze na mojego maila? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
..i polskie ceny? nikita
|
|
Zdzichu!! Pleciesz bzdury mowiac,ze masz gdzies wlascicieli sklepikow. Tak sie sklada ze ja pracuje w tej branzy i mam zatrudnienie ja i moja rodzina . Jak juz wczesniej pisalem to mysle,ze mozna dojsc do porozumienia ze wszystkimi zainteresowanymi budowa np.poza granicami miasta. Piszesz ze chcesz duzego marketu z tanimi towarami .... Powiem ci tyle,ze trzeba byc bogatym zeby kupowac badziewie.... Chciwy dwa razy traci : Pije wode,a za wino placi. O ile pamietam to pisales wczesniej,ze twoja mama jest nauczycieka i ma na utrzymaniu calą rodzine,ja to rozumiem tylko idac twoim tokiem myslenia to bym powiedzial,ze w Łomzy powinno sie zwolnic o polowe kadre pedagogiczną.,a w pierwszej kolejnosci takich pedagogow jak twoja mama. Przepraszam jezeli cie obrazilem,ale zanim napiszesz pomysl o wszystkich ,a ty widzisz tylko czubek swego nosa. Pozdrawiam
|
|
Panie Jarota. niehca Pan mi powie ile osób straci pracę w momencie kiedy zacznie działać supermarket w Łomży. Moim skromnym nic nie znaczącym zdaniem, to więcej osób zatrudni supermarket niż zostanie zwolnionych pracowników małych sklepów. Dlaczego?? Bo skończą swoją działalność sklepy większe, a nie malutkie osiedlowe. A poza tym jak już sugerowała evaa może w supermarkecie będzie mijsce na inne sklepiki, a tam też będą pracowali ludzie. Do robertsa :-) Po co zadajesz pytania na które znana jest odpowiedz. Ludzie którzy bawią się w poliytykę mają niezłą kasę z takiej zabawy. Widział ktoś kiedyś biednego polityka?? Ja nie widziałem.... I jeszcze d Zdzicha Zdzichu jak nase kochane władze pomyślą i dogadają się odpowiednie z inwestorem to na bank będzie jakiś darmowy transport do supermarketu. Tym bym się nie martwił na Twoim miejscu. No chyba że władze Łomży po raz kolejny okażą się nieudolnością w podejmowaniu poważnych decyzji Pozdrawiam Tych którzy chcą zaorać Łomżę aleks
|
|
W Koterii? 18°°?
|
|
19.00 ? michal
|
|
....a jak coś jest tylko z polskim kapitałem, to już wszystko jest zgodnie z prawem i OK ????? .....poczytaj dzisiejsze gazety..... .....kumpel ktry kilka lat pracował i u polaków i u niemców....... mówił, że tylko polacy potrafią tak wykorzystywać pracowników....
|
|
Eva Ciesze sie , ze jestes taka operatywna w przeciwienstwie do innych piszacych na tym forum. Dobrze ze, umiesz sobie radzic w zyciu. Zaluje tylko , ze tak malo ludzi dazy do celu i potrafia tylko narzekac .....chociaz nie ma jak u mamy......:) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |