sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telewizja "Trwam może oficjalnie rozpocząć nadawanie.

Piotrze, ale strace gwarancje...

mieciu kozłowski

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telewizja "Trwam może oficjalnie rozpocząć nadawanie.

.......wiesz....... Twój wybór....... możesz czekać do końca gwarancji......

z drugiej strony..... gwarancję dają na tyle żeby im się opłacało......

w nowym samochodzie, użytkowanym zgodnie z wszelkimi zasadami, nic się nie będzie działo (chyba że to francuz :) albo włoch :D i to jeszcze montowany w Polsce :D :D) .....wg mnie nie ma najmniejszego problemu.....
...poza tym tracisz gwarancję nie na cały samochód a na elementy które "brały udział" w instalacji gazu...

i tak karoseria jest objęta gwarancją, podobnie układ hamulcowy, paliwowy, napędowy, zawieszenie, wnętrze pojazdu...... chłopaki mogą najwyżej narzekać na dolot powietrza, korpus silnika i jego elementy ruchome.......

idąc dalej...... żeby utrzymać gwarancję, musisz robić przeglądy okresowe...... ile to Cię kosztuje w ASO....? .....nie taniej byłoby samemu kupić olej, filtry i wymienić u pania Henia i u niego sprawdzić komputerek i wszystkie ustawienia....? .....kilka setek zostaje w dłoni...... ....i to jest to co oni ci ew. oddadzą jak cos się zepsuje.... a jak się nie zepsuje..... to oni maja czysty zysk......

...chyba że masz pecha, trafiłaś publa i pada ci skrzynia biegów, albo blok silnika się rozpada...... :D .....i tak się zastanawiam, czy w takim przypadku nie można by w ostateczności do sądu gości nie pociągnąć i nie wygrać (mimo braku gwarancji) ......bubla sprzedali, skoro w ciągu roku się rozłożył taki element......

OK...... ile jeszcze Ci zostało do końca gwarancji...?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

No i zesmy sie nacieszyli "nowa ksiazka telefoniczna" http://www.ditel.com.pl/
:((((
serwis w przebudowie...moze wyczuli w czym rzecz?

Uzupełniają bazę danych :)

Kiedy Pan odpisze na mojego maila?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

..i polskie ceny?

nikita

Zdzichu!!

Pleciesz bzdury mowiac,ze masz gdzies wlascicieli sklepikow.
Tak sie sklada ze ja pracuje w tej branzy i mam zatrudnienie ja i moja rodzina .
Jak juz wczesniej pisalem to mysle,ze mozna dojsc do porozumienia ze wszystkimi zainteresowanymi budowa np.poza granicami miasta.
Piszesz ze chcesz duzego marketu z tanimi towarami ....
Powiem ci tyle,ze trzeba byc bogatym zeby kupowac badziewie....
Chciwy dwa razy traci : Pije wode,a za wino placi.
O ile pamietam to pisales wczesniej,ze twoja mama jest nauczycieka i ma na utrzymaniu calą rodzine,ja to rozumiem tylko idac twoim tokiem myslenia to bym powiedzial,ze w Łomzy powinno sie zwolnic o polowe kadre pedagogiczną.,a w pierwszej kolejnosci takich pedagogow jak twoja mama.
Przepraszam jezeli cie obrazilem,ale zanim napiszesz pomysl o wszystkich ,a ty widzisz tylko czubek swego nosa.
Pozdrawiam

Panie Jarota. niehca Pan mi powie ile osób straci pracę w momencie kiedy zacznie działać supermarket w Łomży. Moim skromnym nic nie znaczącym zdaniem, to więcej osób zatrudni supermarket niż zostanie zwolnionych pracowników małych sklepów. Dlaczego?? Bo skończą swoją działalność sklepy większe, a nie malutkie osiedlowe. A poza tym jak już sugerowała evaa może w supermarkecie będzie mijsce na inne sklepiki, a tam też będą pracowali ludzie.

Do robertsa :-)
Po co zadajesz pytania na które znana jest odpowiedz. Ludzie którzy bawią się w poliytykę mają niezłą kasę z takiej zabawy. Widział ktoś kiedyś biednego polityka?? Ja nie widziałem....

I jeszcze d Zdzicha
Zdzichu jak nase kochane władze pomyślą i dogadają się odpowiednie z inwestorem to na bank będzie jakiś darmowy transport do supermarketu. Tym bym się nie martwił na Twoim miejscu. No chyba że władze Łomży po raz kolejny okażą się nieudolnością w podejmowaniu poważnych decyzji

Pozdrawiam Tych którzy chcą zaorać Łomżę

aleks

W Koterii? 18°°?

19.00 ?

michal

....a jak coś jest tylko z polskim kapitałem, to już wszystko jest zgodnie z prawem i OK ????? .....poczytaj dzisiejsze gazety.....

.....kumpel ktry kilka lat pracował i u polaków i u niemców....... mówił, że tylko polacy potrafią tak wykorzystywać pracowników....

Eva

Ciesze sie , ze jestes taka operatywna w przeciwienstwie do innych piszacych na tym forum.
Dobrze ze, umiesz sobie radzic w zyciu.
Zaluje tylko , ze tak malo ludzi dazy do celu i potrafia tylko narzekac .....chociaz nie ma jak u mamy......:)

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org