niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
R. Sikorski LOBBUJE na rzecz Rosji? I czy tylko lobbuje?

No tyle, że jako właściciel kiedy bierzesz kasę i nie mówisz, że każdy sprząta po sobie nie powinieneś tego żądać, bo to tylko świadczy o twoim podejściu do klienta i nie umiejętnym załatwianiu spraw. Na żadnej imprezie w klubie, czy 18, czy innych nie spotkałem się z tym, że ludzie płacąc mają po sobie sprzątać. Taki biznes.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: R. Sikorski LOBBUJE na rzecz Rosji? I czy tylko lobbuje?

takie rzeczy tylko w erze.

gdziess napewnoo ...

W szpitalu na I piętrze jest Punkt Krwiodawstwa tam zbadają Ci grupę krwi. Koszt takiego badania to 45zł.

trakone to lec do jamy i zrywaj te szmule które mnie wogole nie interesuja ,napewno na samochód tatusia juz nie jedna wyrwałes.......całowałes sie z nia a ona komus gałe robiła w kiblu nawet twój drink za 5 zł jej japy nie odkaził to takie zrywaj do bulu tylko jak złapiesz jakiegos syfa to nie pisz na forum ze masz problem .hehehe

a moje sprostowanie odnosnie szukania tzn ja nie szukam tylko pytam gdzie i czy wogóle sa takie dziewczyny!!!! zebym wiedział na przyszłosc jak juz bede szukał :P

narazie widze przejaw kultury na forum tylko jeden pierwszy wyskoczył jak smród z majtek.....

keep : heeeh mam takie same zdanie puki co na ten temat same mixy z tych dziewczyn

Dokładnie. oddając krew za darmo dowiesz sie jaka masz grupe ;)

A ja jak zwykle polecam lasvegas na towarowej.

Siema! Odezwij sie 605435835. Sprzedam Ci PS2 za 300zł!

no tak tylko ze lepiej palić coś co nie będzie przeszkadzać mojej żonie (strasznie się denerwuje jak śmierdzę papierosami )

eee juz nie ;) małe niedopatrzenie z mojej strony! PS2 rządzi ;)

a co tam poszedłeś żreć ? myślałeś że będzie jak na bankiecie z amerykańskiech filmów? albo się umie bawić, albo się nie umie bawić :)

Dlaczego akurat tutaj szukasz "TYCH PRAWDZIWYCH KOBIET" ? Nie lepiej pokierować się własnym doświadczeniem i szukać tam gdzie powinieneś? Skoro już założyłeś ten wątek to świadczy o tym ze, albo jesteś naprawdę zdesperowany, albo to z Tobą jest coś nie tak... Radziła bym zacząć od sprawdzenia własnego charakteru, wtedy dowiesz się tak naprawdę na jaką dziewczynę zasługujesz :) pozdrawiam

w konopkach ''pod topolami''

to co Ty taki kaciała?
rzuć te szlugi w psizdu i nie męcz siebie i kobiety.

a ile za niego zapłacisz ?? to Ci powiem kto to był.

Magda!!!! w salonie na Wojska Polskiego (nad pocztą).

naprawdę warto

to ja bengala puściłem wtedy

a prawdziwi faceci?:-( rozumiem cie-w odwrotna strone:-) albo sa do d*** albo zajeci...albo pozostaje miec nadzieje....

Sękacza będziesz piekł

Ile tych jajek chcesz? To może się dogadamy... Jeśli chcesz sprawdzić jakość moich jajek to po starym rynku kręci się słup podstawiony przez nasza firmę (starsza babka) z charakterystycznym koszykiem wiklinowym plus chusta na głowie ;)

jak zdam w koncu test psychologiczny multiselect to wam pokaze

Jaką myjnię samochodową byście polecili, gdzie dobrze myją chodzi mi o zewnątrz.

czego ty słuchasz , ogarnij się

ok ale czemu piszesz i stawiasz na pierszym miejscu pracownik a potem szef obie strony powinny byc fer ,wiem że tak jest lecz bardzo mało

mam poważną odpowiedz !!!
nie wiem :)

na statojlu Ci wypolerują, albo pod makdonaldem za "co łaska" :)

Ja chcę poznać Gosię przy której ból głowy Goździkowej to nieporozumienie...

Ta goska to naprawde juz od 5lat o tym weselu pisze hehehe

Gosia I. do wesela jedzie na koniu to conajwyżej może kowala polecić.

511 917 808

ja polecam Pana z tyłu hali targowej.. Robi rzeczy niemożliwe a na cuda czeka 2 dni poczekac :D
serio ceny spoko i wykonanie dokaldne i estetyczne :)

Czemu nie taka łatwa sprawa??

Możecie znacie kogoś kto ten styl tańca prezentuje i ściągnijcie tą osobę na to forum ;)

Jak się zbierze trochę osób to można będzie zrobić jakieś spotkanie ;)

A co sadzicie o nowej szkole jazdy i o jej instruktorze- Artur Bargielski??? kloezanka, ktora u niego sie uczyla twierdzi ze uczy dobrze, ale to tylko jej zdanie. Moze ktos jeszcze z was do niego chodził? Podpowiedzcie, warto?

Elina nie tylko w Łomżyńskim schronisku jest taka procedura...ja pytam co dalej, bo nie wszystkie schroniska dają szansę psom, które nie chcą się dostosować i nie umieją odnaleść się w nowej sytuacji. Waszym celem jest oddanie przede wszystkim psa do adopcji, ale pies musi wtedy spełniać tzw."wymogi" min. mieć łagodne usposobienie. Chcę wierzyć w to, jak piszesz, że te które takiego nie mają "dożywotnio" mogą u was zostać. Jeżeli chodzi o moje pierwsze pytanie po którym poczułyście się tak wielce oburzone tzn."co takiego te psy zrobiły, że są poszukiwane" chodziło mi o to, że coś najwidoczniej musiały zrobić, że "wkońcu" raczono zainteresować się ich losem. Gdyż ja już kilkukrotnie (pierwszy raz był ok.3 lat temu, ostatni koniec listopada tego roku) prosiłam o interwencję i informowałam gdzie są, że są od kilku dni w tym samym miejscu. Nikt nie raczył nigdy nic z tym zrobić. Informowałam również o kilku psach których właścicielka nie żyje, w tym przypadku również odmówiono przywiezienia przeze mnie tych psów, gdzie proponowałam w zamian regularne podworzenie jedzenia lub pieniądze w zamian za ich opiekę bo opiekuna już nie mają, na co pani odpowiedziała, że nie potrzebujecie jedzenia, bo dostajecie karmę z UM. Z rozmowy wyszło, że zostaje tylko opcja wrzucić je wam przez ogrodzenie, bo tak ich nie weźmiecie. Więc jak to jest, dla kogo te schronisko dla wybranych? Wybrani mogę zgłaszć psy i pod kątem wybranych dochodzi do interwencji? Mam jeszcze jedne pytanie, kto zajmuje się jak to nazywasz "odławianiem" tych psów? Napisz gdzie UM zgłasza interwencję.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org