Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
R. Sikorski LOBBUJE na rzecz Rosji? I czy tylko lobbuje? |
No tyle, że jako właściciel kiedy bierzesz kasę i nie mówisz, że każdy sprząta po sobie nie powinieneś tego żądać, bo to tylko świadczy o twoim podejściu do klienta i nie umiejętnym załatwianiu spraw. Na żadnej imprezie w klubie, czy 18, czy innych nie spotkałem się z tym, że ludzie płacąc mają po sobie sprzątać. Taki biznes.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: R. Sikorski LOBBUJE na rzecz Rosji? I czy tylko lobbuje? |
takie rzeczy tylko w erze.
|
|
gdziess napewnoo ...
|
|
W szpitalu na I piętrze jest Punkt Krwiodawstwa tam zbadają Ci grupę krwi. Koszt takiego badania to 45zł.
|
|
trakone to lec do jamy i zrywaj te szmule które mnie wogole nie interesuja ,napewno na samochód tatusia juz nie jedna wyrwałes.......całowałes sie z nia a ona komus gałe robiła w kiblu nawet twój drink za 5 zł jej japy nie odkaził to takie zrywaj do bulu tylko jak złapiesz jakiegos syfa to nie pisz na forum ze masz problem .hehehe a moje sprostowanie odnosnie szukania tzn ja nie szukam tylko pytam gdzie i czy wogóle sa takie dziewczyny!!!! zebym wiedział na przyszłosc jak juz bede szukał :P narazie widze przejaw kultury na forum tylko jeden pierwszy wyskoczył jak smród z majtek..... keep : heeeh mam takie same zdanie puki co na ten temat same mixy z tych dziewczyn
|
|
Dokładnie. oddając krew za darmo dowiesz sie jaka masz grupe ;)
|
|
A ja jak zwykle polecam lasvegas na towarowej.
|
|
Siema! Odezwij sie 605435835. Sprzedam Ci PS2 za 300zł!
|
|
no tak tylko ze lepiej palić coś co nie będzie przeszkadzać mojej żonie (strasznie się denerwuje jak śmierdzę papierosami )
|
|
eee juz nie ;) małe niedopatrzenie z mojej strony! PS2 rządzi ;)
|
|
a co tam poszedłeś żreć ? myślałeś że będzie jak na bankiecie z amerykańskiech filmów? albo się umie bawić, albo się nie umie bawić :)
|
|
Dlaczego akurat tutaj szukasz "TYCH PRAWDZIWYCH KOBIET" ? Nie lepiej pokierować się własnym doświadczeniem i szukać tam gdzie powinieneś? Skoro już założyłeś ten wątek to świadczy o tym ze, albo jesteś naprawdę zdesperowany, albo to z Tobą jest coś nie tak... Radziła bym zacząć od sprawdzenia własnego charakteru, wtedy dowiesz się tak naprawdę na jaką dziewczynę zasługujesz :) pozdrawiam
|
|
w konopkach ''pod topolami''
|
|
to co Ty taki kaciała? rzuć te szlugi w psizdu i nie męcz siebie i kobiety.
|
|
a ile za niego zapłacisz ?? to Ci powiem kto to był.
|
|
Magda!!!! w salonie na Wojska Polskiego (nad pocztą). naprawdę warto
|
|
to ja bengala puściłem wtedy
|
|
|
Sękacza będziesz piekł
|
|
Ile tych jajek chcesz? To może się dogadamy... Jeśli chcesz sprawdzić jakość moich jajek to po starym rynku kręci się słup podstawiony przez nasza firmę (starsza babka) z charakterystycznym koszykiem wiklinowym plus chusta na głowie ;)
|
|
jak zdam w koncu test psychologiczny multiselect to wam pokaze
|
|
Jaką myjnię samochodową byście polecili, gdzie dobrze myją chodzi mi o zewnątrz.
|
|
czego ty słuchasz , ogarnij się
|
|
ok ale czemu piszesz i stawiasz na pierszym miejscu pracownik a potem szef obie strony powinny byc fer ,wiem że tak jest lecz bardzo mało
|
|
mam poważną odpowiedz !!! nie wiem :)
|
|
na statojlu Ci wypolerują, albo pod makdonaldem za "co łaska" :)
|
|
Ja chcę poznać Gosię przy której ból głowy Goździkowej to nieporozumienie...
|
|
Ta goska to naprawde juz od 5lat o tym weselu pisze hehehe
|
|
Gosia I. do wesela jedzie na koniu to conajwyżej może kowala polecić.
|
|
511 917 808
|
|
ja polecam Pana z tyłu hali targowej.. Robi rzeczy niemożliwe a na cuda czeka 2 dni poczekac :D serio ceny spoko i wykonanie dokaldne i estetyczne :)
|
|
Czemu nie taka łatwa sprawa?? Możecie znacie kogoś kto ten styl tańca prezentuje i ściągnijcie tą osobę na to forum ;) Jak się zbierze trochę osób to można będzie zrobić jakieś spotkanie ;)
|
|
A co sadzicie o nowej szkole jazdy i o jej instruktorze- Artur Bargielski??? kloezanka, ktora u niego sie uczyla twierdzi ze uczy dobrze, ale to tylko jej zdanie. Moze ktos jeszcze z was do niego chodził? Podpowiedzcie, warto?
|
|
Elina nie tylko w Łomżyńskim schronisku jest taka procedura...ja pytam co dalej, bo nie wszystkie schroniska dają szansę psom, które nie chcą się dostosować i nie umieją odnaleść się w nowej sytuacji. Waszym celem jest oddanie przede wszystkim psa do adopcji, ale pies musi wtedy spełniać tzw."wymogi" min. mieć łagodne usposobienie. Chcę wierzyć w to, jak piszesz, że te które takiego nie mają "dożywotnio" mogą u was zostać. Jeżeli chodzi o moje pierwsze pytanie po którym poczułyście się tak wielce oburzone tzn."co takiego te psy zrobiły, że są poszukiwane" chodziło mi o to, że coś najwidoczniej musiały zrobić, że "wkońcu" raczono zainteresować się ich losem. Gdyż ja już kilkukrotnie (pierwszy raz był ok.3 lat temu, ostatni koniec listopada tego roku) prosiłam o interwencję i informowałam gdzie są, że są od kilku dni w tym samym miejscu. Nikt nie raczył nigdy nic z tym zrobić. Informowałam również o kilku psach których właścicielka nie żyje, w tym przypadku również odmówiono przywiezienia przeze mnie tych psów, gdzie proponowałam w zamian regularne podworzenie jedzenia lub pieniądze w zamian za ich opiekę bo opiekuna już nie mają, na co pani odpowiedziała, że nie potrzebujecie jedzenia, bo dostajecie karmę z UM. Z rozmowy wyszło, że zostaje tylko opcja wrzucić je wam przez ogrodzenie, bo tak ich nie weźmiecie. Więc jak to jest, dla kogo te schronisko dla wybranych? Wybrani mogę zgłaszć psy i pod kątem wybranych dochodzi do interwencji? Mam jeszcze jedne pytanie, kto zajmuje się jak to nazywasz "odławianiem" tych psów? Napisz gdzie UM zgłasza interwencję.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |