poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy premier, stary rząd

"poczta na interneo juz nie ma ograniczen jak kiedys ze slales ile chciales teraz ma do 1 czy 2 MB ograniczenie"
- To ma ograniczenie, czy nie ma?

"A Ty Markac masz net z kad ze sie tak udzielasz ??"
- Spójrz ma Mój host i Twój, widoczny obok nicka.

PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy premier, stary rząd

Czy spódzielnia mieszkaniowa dostarczajac ciepłą wodę powinna pobierac opłatę za wode po 23 godzinie , jesli nie dostarcza jej o odpowiednich parametrach ? wydaje mi się że to jest następny sposób na kasę która niewiadomo jak jest spożytkowana .Tłumaczenie ze oszczędnosci wynikłe z tych praktyk sa naszymi oszczędnosciami jest absurdem .
Jak to rozumieć jesli ja płacąc za wodę z licznika ciepłej wody która jest zimna płacę za jej podgrzanie.
Postępowanie w ten sposób w/g mnie jest wyłudzaniem kasy a to chyba jest przestepstwo .

Pytanie do aministratorów budynków mieszkalnych.

CZy dostarczanie ciepłej wody użytkowej uwarunkowane jest przepisami prawa polskiego i i UE ?
Czy obniżanie temperatury ciepłej wody jest zgodne z prawem ?

Pytanie do wszstkich mieszkańców

Jaka jest temperatura ciepłej wody w waszych mieszkaniach po 23 ?

Silnik się zużywa czy to jeździ się na benzynie czy na gazie wiec skoro można taniej to po co przepłacać. Zakładajcie gaz opłaca się no chyba ze drastycznie mało jeździcie.

Obniżyć podatki, ludzie będą więcej wydawać to pobudzi popyt wewnętrzny, powstaną nowe firmy, wzrośnie produkcja, zmniejszy się bezrobocie i o dziwo wzrosną wpływy do budżetu. Niestety nasza władza (głównie lewa strona) tego nie chce widzieć, bo im tylko zależy na stołkach.
Wszystko. Cześć.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Ciekawe ile osob bedzie :]?? Zurek ogladales juz ta kasete?? Teraz sie nie moge lata doczekac :D :D :D Pozdrawiam

no ja tez jestem ciekawy ile osob bedzie i jak to bedzie :)))
jasne kasete ogladalem i nagrywalem juz kilka kaset (kto chce niech da znac)
do zobaczenia dzis o 20 w klubie 54 !!
papa do zobaczenia

Moze po autka pojechac, takie taniej beda :] Ale zdjecia sliczne - jako sztuka, bo wspolczuje skrobac szyby, albo siadac na lawce :)

pani

Wszystkiego na temat gazu w samochodach i krążących mitach , od specjalistów i użytkowników dowiecie się tu: http://www.autocentrum.pl/

Wychu nic się nie stało to była tylko tak drobna uwaga z mojej strony a nie jakieś oskarżenie a ni próba publicznego linczu:) tez pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org