Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy premier, stary rząd |
"poczta na interneo juz nie ma ograniczen jak kiedys ze slales ile chciales teraz ma do 1 czy 2 MB ograniczenie" - To ma ograniczenie, czy nie ma? "A Ty Markac masz net z kad ze sie tak udzielasz ??" - Spójrz ma Mój host i Twój, widoczny obok nicka. PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy premier, stary rząd |
Czy spódzielnia mieszkaniowa dostarczajac ciepłą wodę powinna pobierac opłatę za wode po 23 godzinie , jesli nie dostarcza jej o odpowiednich parametrach ? wydaje mi się że to jest następny sposób na kasę która niewiadomo jak jest spożytkowana .Tłumaczenie ze oszczędnosci wynikłe z tych praktyk sa naszymi oszczędnosciami jest absurdem . Jak to rozumieć jesli ja płacąc za wodę z licznika ciepłej wody która jest zimna płacę za jej podgrzanie. Postępowanie w ten sposób w/g mnie jest wyłudzaniem kasy a to chyba jest przestepstwo . Pytanie do aministratorów budynków mieszkalnych. CZy dostarczanie ciepłej wody użytkowej uwarunkowane jest przepisami prawa polskiego i i UE ? Czy obniżanie temperatury ciepłej wody jest zgodne z prawem ? Pytanie do wszstkich mieszkańców Jaka jest temperatura ciepłej wody w waszych mieszkaniach po 23 ?
|
|
Silnik się zużywa czy to jeździ się na benzynie czy na gazie wiec skoro można taniej to po co przepłacać. Zakładajcie gaz opłaca się no chyba ze drastycznie mało jeździcie.
|
|
Obniżyć podatki, ludzie będą więcej wydawać to pobudzi popyt wewnętrzny, powstaną nowe firmy, wzrośnie produkcja, zmniejszy się bezrobocie i o dziwo wzrosną wpływy do budżetu. Niestety nasza władza (głównie lewa strona) tego nie chce widzieć, bo im tylko zależy na stołkach. Wszystko. Cześć. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ciekawe ile osob bedzie :]?? Zurek ogladales juz ta kasete?? Teraz sie nie moge lata doczekac :D :D :D Pozdrawiam
|
|
no ja tez jestem ciekawy ile osob bedzie i jak to bedzie :))) jasne kasete ogladalem i nagrywalem juz kilka kaset (kto chce niech da znac) do zobaczenia dzis o 20 w klubie 54 !! papa do zobaczenia
|
|
Moze po autka pojechac, takie taniej beda :] Ale zdjecia sliczne - jako sztuka, bo wspolczuje skrobac szyby, albo siadac na lawce :) pani
|
|
Wszystkiego na temat gazu w samochodach i krążących mitach , od specjalistów i użytkowników dowiecie się tu: http://www.autocentrum.pl/
|
|
Wychu nic się nie stało to była tylko tak drobna uwaga z mojej strony a nie jakieś oskarżenie a ni próba publicznego linczu:) tez pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |