Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jedna akcja o poranku i..... |
no no no.... Polacy potrafią.. ale co z tego jeśli państwo nie popiera i nie wspiera tak wspaniałych pomysłów. Pomyślcie ile ten silnik jest warty??? w każdym normalnym (czyt. wspomagającym naukę) państwie - ten pomysł byłby już zrealizowany. Aż miło pomarzyć.... Polonez z silnikiem dwutłokowym o mocy 150 KM.... ah
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jedna akcja o poranku i..... |
może wszyscy się zabierzmy... pohulamy po Warszawie jak na łomżyniaków przystało... pojedziemy do McDonald'a. hehe i na stadion X lecia... Tylko obawiam się News, że możesz mieć za małe auto...
|
|
Baca to na pierwszym miescu juz pewnie od Bozego Narodzenia jest zapisany i odlicza dni i godziny do startu :))) ale nie damy mu wygrac prawda chlopaki ?? :)))
|
|
Nie wiem czy to jest choroba psychiczna ale na pewno jest to chore !!! Z przykrością stwierdzam że i my się temu nie oprzemy na zachodzie już to zalegalizowali i pomału dzieci będą przyznawać to dojdzie i do nas kwestia tylko czasu. Swoją drogo jakie życie by miało takie dziecko w szkole gdyby się reszta dowiedziała że ma dwóch tatusiów albo dwie mamy. Chyba by musiało zmienić szkołe.
|
|
Hehe nikt nie jest zapiasany tylko "gangster" poniewaz ma szkole i to jest wyjatek........ reszte zapraszamy od godziny 12.00 na zapisy!!!!! Pozdrowienia i do zobaczyska na imprezie
|
|
Doprze: NIkogo nie interesuje co chcesz robić więc rób co chcesz człowieczku malutki Zbych
|
|
Teee organizator, spadaj na Elomza i tam sobie organizuj
|
|
ale wy się podniecacie nie wiadomo czym
|
|
Mercedes 608 znasz taki?
|
|
Czy ty oka nie masz?
|
|
Nie interesuj sie
|
|
Oo...tak mc maryla witaj:)zapewniam ze jest sie czym podniecac jak chowasz sie przed kolegami niebiskimi w smietniku a pchly cie gryza po dupsko...pozdro :)
|
|
Moze i nie mam pojecia. Wiem, tylko, ze z tym wandalizmem sie walczy, wiem rowniez jak wysokie sa kary, wiem rowniez, ze w Anglii bardzo szybko specjalne ekipy specjalnymi srodkami zmywaja to. No i co? czy chcialo by Ci sie zadac tyle trudu, po to aby Twoja praca za kilka dni znikla? A te wszystkie smieszne problemy o ktorych piszesz i ten dziwny zapal w tym kierunku - wydaje mi sie nie logiczny. Nie rozumie rowniez co masz na mysli piszac o rychlej smierci tego typu artystow. Mariola. Ps. Bardzo prosze licz sie ze slowami. Ja Ciebie nie wyzywam. Twoja arogancja i agresja nie swiadczy dobrze o Tobie.
|
|
A co tutaj gorzej czy zabraniasz?? :>
|
|
Czy nie drażnie WAS fakt, że w łomżyńskich pub'ach wyprasza się klientów?! Czy jest lokal gdzie trwa impreza do czasu, kiedy bawią się ludzie? Czy poprostu imprezy wszędzie kończą się kiedy zarządzi właściciel lokalu? I wtedy po hamsku wyprasza się gości. Osobiście, dla mnie jest to żałosne. Ludzie stoją pod lokalem i nie wiedzą co z sobą zrobić. Bo juz nie ma gdzie pujść.
|
|
w takim razie zapraszam do Kolna, tutaj jest do ostatniego klijenta, POZDRAWIAM
|
|
Kurde czlowieku!!!! otworz sklep z kulura !!moze nie bedzie wziecia , ale jest niezbednie potrzebna Zbych
|
|
Wielki blad- nie wstawilem t!!
|
|
666 skyszalem o tym, tak samo jak o przerobce wankla na cztery tloki, komora spalania ma kształt walca w ktorej skokowo obracają sie sie dwie pary tlokow.w czasie jednego obrotu wału są cztery pełne cykle spalania. w porownaniu do wankla zniknął problem zuzywających się uszczelnień-zmora posiadaczy RX7 prototyp stworzono gdzies na politechnice w polsce ''A'' i w odroznieniu od silnika wankla niegdy nie zostanie wdrozony do produkcji bo po co?? przeciez nie ma FSO.... zainteresowanym wyslę giffa DoPrze: dobrze gadasz, w polsce nie popiera sie nauki, a mamy tylu zdolnych naukowcow...... :(
|
|
4. Ignorancja i nikłe rozeznanie sprzedawców sprzętu RTV, zwłaszcza niestandardowych rozwiązań audio - dobrze gada!!!! polać mu :) jesli ktoś szuka dobrego brzmienia to NIC nie kupi w Łomży, bo tu króluje plastik z diodami i moce PMPO 2x200W albo 4 x500. w jednym ze sklepow proponowano mi zakup wysokiej klasy glosnikow do komputera bez odsluchu! (koszt ok 1,5 tysiaca) no nie mamy, ale mozeny zamowić, zamowić to i ja mogę, na aukcji online:) Kolumn tez nie znadziecie, co najwyzej w awansie kilka sztuk rodzimej produkcji
|
|
Na ul. Sikorskiego przy tartaku jest liceum gdzie uczy się w sobotę i niedzielę ok. 300 osób i z ul. Piłsudskiego, Stafa niema czym dojechać ósemka jest o 7.50h, a piątka o 7,58h więc proszę mi powiedzieć jak mamy zdążyć na 8.00h i wszyscy chodzimy pieszą i jak jestesmy już w szkole to autobusy jadą za nami puste. Czyżby chodziło o to aby puste jeździły. PoZdRaWiAm:D
|
|
W Augustowie są kluby puby w których nie wyprasza się klijentów kiedy rzyczy se właściciel he ale znam jedno historyjke że w takiej dyskotece w Augustowie nazywała się ( ... ) przyszło do niej 6 osób na to dyskoteke a własciciel tego nawet nie zauważył i te 6 osób bawiło się no cóż lepiej było zamknać bo wiecej zapłacił za prąd i takie inne duperela niż to co zarobił w zwstep tych ludzi .
|
|
hehe czemu wy macie takie głupie problemy ?? masz internet to znajdziesz szybko i to jeszcze tako rzecz która wszedzie jest rozprzechwiana. no cóż ja mam problem kupić niemieckie perfumy bo raz mi kolega przywiozł z niemiec bo jezdzi Tirem ale teraz tego towaru nie wozi a bym chciał kupić jeszcze takie ale jakoś se poradze :-) bez WAS
|
|
Z tego co wiem to prawdziwi grafficiarze maluja tylko murki ktore sa stare i brzydkie :] I przedewszystkim niczyje :] A jak Ty chcesz zeby dac Ci murek do malowania to sory... Przeciez jest duzo miejsc, ktore mozna zamalowac. Jedz sobie do Gdanska tam sa festiwale graffiti
|
|
Tor... Wybacz, ale odpowiedziałem na pytanie: "Czego brakuje Ci w Łomży". To czy komuś wypali biznes oparty o te branże to już jego problem. Przy zapchanym rynku zarabia się na niszach. Przykład: w Łomzy jest firma, która obraca sporą ilością gramofonów i osprzętu - produkt jak najbardziej niszowy, a się opłaca, fakt w samej Łomzy schodzi tego mało, lub prawie wcale. Ale interes się kręci.
|
|
To ciekawe mi też przysłali wiadomość że im jakieś pieniądze wisze i trzeba było sprawe załatwiać. Rodzice powiedzieli że sprawdzą wyciągi z przelewów bankowych i tak sprawa została rozwiązana. Zadzwonili za jakiś czas, przeprosili i powiedzieli że nic im już nie wisze. To ciekawe myślałem że tylko u mnie takie coś sie przytrafiło. Pilnujcie ludzie swoich rachunków i kwitków za opłaty.
|
|
Lewe interesy ?
|
|
W necie znalazłem tylko adres tego na Bernatowicza ... wiec pytam... Mili k-ur-a jestes. Nara...
|
|
UWAGA! nie liczcie na uczciwą konkurencję na zawodach. co niektorzy znają trasy i co najwazniejsze juz na nich trenowali na fadomie. tak wieć brawa za fair play!!
|
|
To ile wreszcie w Łomży jest sieci bezprzewodowych? Dwie?
|
|
Hahahaha jesli chodzi ci o wczorajszy wieczor na placu tam byli sami organizatorzy!!! A kazdy bedzie znal i tak trase, mixfix jak nie wiesz nie wypowiadaj sie, kazdy kto bedzie bral udzial bedzie mial szczegolowy plan tras i bedzie mogl sie z nim zapoznac. I mnie nie wkurzaj to jest zachowanie kretyna normalnie jak idiota wyglaszasz glupie przedmowy!!! Pozdrawiam wszystkich KONKURENCJA BEDZIE FAIR PLAY NIKT NIE ZNA TRAS
|
|
Właśnie brak nocnego sklepu bardzo zdziwił moją koleżankę, która pochodzi z 35-tysiecznej miejscowości i u nich takowy sklep jest. Wydaje mi się, że dlatego do tej pory nie został w Łomży otwarty taki sklep, ponieważ mamy bodajże 3 stacje benzynowe całodobowe gdzie najpotrzebniejsze artykuły można zakupić (przeważnie fajki i alkohol - hehe). Trzeba jednak przyznać, że porą wieczorową ruch na Statoilu jest. Tak więc jakby ktoś zdecydował sie na otwarcie nocnego sklepu to koniecznie w dobrej lokalizacji. Mi osobiście taki sklep nie jest potrzebny, ale rozumiem potrzeby innych. Pozdrawiam:)
|
|
dorian, no do juterka, przybedziemy w 2/3 skladu:)
|
|
Hmm hmm.. Na tą chwilę to nie umiem powiedzieć, co mogłoby się przydać w Łomży, ale na pewno jest wiele takich obiektów. Obiecuję, że sie zastanowię :)
|
|
Spoko przybywajcie z kad chcecie i biezcie znajomych oraz rodzine :D :D :D A ja musze sie wyspac jutro ciezki dzien :P Pozdro
|
|
czy ktoś zna strony internetowe z których można importować tanio komórki z innych krajów????
|
|
ja znam :P :-C
|
|
ostatnio z kumplami sprawdzalem to jezdzac z laptopem po miescie... bez problemu z wbudowana karta Wi-Fi polaczylem sie z 4 sieciami...a ogolnie znalazlem ponad 20.... z tym ze czesc to sieci tej samej firmy (np 5 czy 6 sieci inetu itp)...
|
|
Zurek, zawsze sie bedzie ktos czul pokrzywdzony:) a Ty nie powinienes bo jezdziles dobrze, mi sie podobalo:)
|
|
ktoś ma płytke lub kasete niech da znać!!! pozdro dla wszystkich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |