poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jedna akcja o poranku i.....

no no no.... Polacy potrafią.. ale co z tego jeśli państwo nie popiera i nie wspiera tak wspaniałych pomysłów. Pomyślcie ile ten silnik jest warty??? w każdym normalnym (czyt. wspomagającym naukę) państwie - ten pomysł byłby już zrealizowany.
Aż miło pomarzyć.... Polonez z silnikiem dwutłokowym o mocy 150 KM.... ah

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jedna akcja o poranku i.....

może wszyscy się zabierzmy... pohulamy po Warszawie jak na łomżyniaków przystało... pojedziemy do McDonald'a. hehe i na stadion X lecia... Tylko obawiam się News, że możesz mieć za małe auto...

Baca to na pierwszym miescu juz pewnie od Bozego Narodzenia jest zapisany i odlicza dni i godziny do startu :))) ale nie damy mu wygrac prawda chlopaki ?? :)))

Nie wiem czy to jest choroba psychiczna ale na pewno jest to chore !!!

Z przykrością stwierdzam że i my się temu nie oprzemy na zachodzie już to zalegalizowali i pomału dzieci będą przyznawać to dojdzie i do nas kwestia tylko czasu. Swoją drogo jakie życie by miało takie dziecko w szkole gdyby się reszta dowiedziała że ma dwóch tatusiów albo dwie mamy. Chyba by musiało zmienić szkołe.

Hehe nikt nie jest zapiasany tylko "gangster" poniewaz ma szkole i to jest wyjatek........ reszte zapraszamy od godziny 12.00 na zapisy!!!!! Pozdrowienia i do zobaczyska na imprezie

Doprze:

NIkogo nie interesuje co chcesz robić więc rób co chcesz człowieczku malutki

Zbych

Teee organizator, spadaj na Elomza i tam sobie organizuj

ale wy się podniecacie nie wiadomo czym

Mercedes 608 znasz taki?

Czy ty oka nie masz?

Nie interesuj sie

Oo...tak mc maryla witaj:)zapewniam ze jest sie czym podniecac jak chowasz sie przed kolegami niebiskimi w smietniku a pchly cie gryza po dupsko...pozdro :)

Moze i nie mam pojecia. Wiem, tylko, ze z tym wandalizmem sie walczy, wiem rowniez jak wysokie sa kary, wiem rowniez, ze w Anglii bardzo szybko specjalne ekipy specjalnymi srodkami zmywaja to.
No i co? czy chcialo by Ci sie zadac tyle trudu, po to aby Twoja praca za kilka dni znikla?

A te wszystkie smieszne problemy o ktorych piszesz i ten dziwny zapal w tym kierunku - wydaje mi sie nie logiczny.

Nie rozumie rowniez co masz na mysli piszac o rychlej smierci tego typu artystow.

Mariola.

Ps.

Bardzo prosze licz sie ze slowami. Ja Ciebie nie wyzywam. Twoja arogancja i agresja nie swiadczy dobrze o Tobie.

A co tutaj gorzej czy zabraniasz?? :>

Czy nie drażnie WAS fakt, że w łomżyńskich pub'ach wyprasza się klientów?! Czy jest lokal gdzie trwa impreza do czasu, kiedy bawią się ludzie? Czy poprostu imprezy wszędzie kończą się kiedy zarządzi właściciel lokalu? I wtedy po hamsku wyprasza się gości. Osobiście, dla mnie jest to żałosne. Ludzie stoją pod lokalem i nie wiedzą co z sobą zrobić. Bo juz nie ma gdzie pujść.

w takim razie zapraszam do Kolna, tutaj jest do ostatniego klijenta, POZDRAWIAM

Kurde czlowieku!!!! otworz sklep z kulura !!moze nie bedzie wziecia , ale jest niezbednie potrzebna

Zbych

Wielki blad- nie wstawilem t!!

666 skyszalem o tym, tak samo jak o przerobce wankla na cztery tloki, komora spalania ma kształt walca w ktorej skokowo obracają sie sie dwie pary tlokow.w czasie jednego obrotu wału są cztery pełne cykle spalania. w porownaniu do wankla zniknął problem zuzywających się uszczelnień-zmora posiadaczy RX7
prototyp stworzono gdzies na politechnice w polsce ''A'' i w odroznieniu od silnika wankla niegdy nie zostanie wdrozony do produkcji bo po co?? przeciez nie ma FSO....

zainteresowanym wyslę giffa

DoPrze: dobrze gadasz, w polsce nie popiera sie nauki, a mamy tylu zdolnych naukowcow...... :(

4. Ignorancja i nikłe rozeznanie sprzedawców sprzętu RTV, zwłaszcza niestandardowych rozwiązań audio - dobrze gada!!!! polać mu :)

jesli ktoś szuka dobrego brzmienia to NIC nie kupi w Łomży, bo tu króluje plastik z diodami i moce PMPO 2x200W albo 4 x500.
w jednym ze sklepow proponowano mi zakup wysokiej klasy glosnikow do komputera bez odsluchu! (koszt ok 1,5 tysiaca) no nie mamy, ale mozeny zamowić, zamowić to i ja mogę, na aukcji online:)
Kolumn tez nie znadziecie, co najwyzej w awansie kilka sztuk rodzimej produkcji

Na ul. Sikorskiego przy tartaku jest liceum gdzie uczy się w sobotę i niedzielę ok. 300 osób i z ul. Piłsudskiego, Stafa niema czym dojechać ósemka jest o 7.50h, a piątka o 7,58h więc proszę mi powiedzieć jak mamy zdążyć na 8.00h i wszyscy chodzimy pieszą i jak jestesmy już w szkole to autobusy jadą za nami puste. Czyżby chodziło o to aby puste jeździły.

PoZdRaWiAm:D

W Augustowie są kluby puby w których nie wyprasza się klijentów kiedy rzyczy se właściciel he ale znam jedno historyjke że w takiej dyskotece w Augustowie nazywała się ( ... ) przyszło do niej 6 osób na to dyskoteke a własciciel tego nawet nie zauważył i te 6 osób bawiło się no cóż lepiej było zamknać bo wiecej zapłacił za prąd i takie inne duperela niż to co zarobił w zwstep tych ludzi .

hehe czemu wy macie takie głupie problemy ?? masz internet to znajdziesz szybko i to jeszcze tako rzecz która wszedzie jest rozprzechwiana. no cóż ja mam problem kupić niemieckie perfumy bo raz mi kolega przywiozł z niemiec bo jezdzi Tirem ale teraz tego towaru nie wozi a bym chciał kupić jeszcze takie ale jakoś se poradze :-) bez WAS

Z tego co wiem to prawdziwi grafficiarze maluja tylko murki ktore sa stare i brzydkie :] I przedewszystkim niczyje :] A jak Ty chcesz zeby dac Ci murek do malowania to sory... Przeciez jest duzo miejsc, ktore mozna zamalowac. Jedz sobie do Gdanska tam sa festiwale graffiti

Tor... Wybacz, ale odpowiedziałem na pytanie: "Czego brakuje Ci w Łomży". To czy komuś wypali biznes oparty o te branże to już jego problem. Przy zapchanym rynku zarabia się na niszach. Przykład: w Łomzy jest firma, która obraca sporą ilością gramofonów i osprzętu - produkt jak najbardziej niszowy, a się opłaca, fakt w samej Łomzy schodzi tego mało, lub prawie wcale. Ale interes się kręci.

To ciekawe mi też przysłali wiadomość że im jakieś pieniądze wisze i trzeba było sprawe załatwiać. Rodzice powiedzieli że sprawdzą wyciągi z przelewów bankowych i tak sprawa została rozwiązana. Zadzwonili za jakiś czas, przeprosili i powiedzieli że nic im już nie wisze. To ciekawe myślałem że tylko u mnie takie coś sie przytrafiło. Pilnujcie ludzie swoich rachunków i kwitków za opłaty.

Lewe interesy ?

W necie znalazłem tylko adres tego na Bernatowicza ... wiec pytam...

Mili k-ur-a jestes. Nara...

UWAGA!
nie liczcie na uczciwą konkurencję na zawodach.

co niektorzy znają trasy i co najwazniejsze juz na nich trenowali na fadomie.

tak wieć brawa za fair play!!

To ile wreszcie w Łomży jest sieci bezprzewodowych?

Dwie?

Hahahaha jesli chodzi ci o wczorajszy wieczor na placu tam byli sami organizatorzy!!! A kazdy bedzie znal i tak trase, mixfix jak nie wiesz nie wypowiadaj sie, kazdy kto bedzie bral udzial bedzie mial szczegolowy plan tras i bedzie mogl sie z nim zapoznac. I mnie nie wkurzaj to jest zachowanie kretyna normalnie jak idiota wyglaszasz glupie przedmowy!!! Pozdrawiam wszystkich KONKURENCJA BEDZIE FAIR PLAY NIKT NIE ZNA TRAS

Właśnie brak nocnego sklepu bardzo zdziwił moją koleżankę, która pochodzi z 35-tysiecznej miejscowości i u nich takowy sklep jest.
Wydaje mi się, że dlatego do tej pory nie został w Łomży otwarty taki sklep, ponieważ mamy bodajże 3 stacje benzynowe całodobowe gdzie najpotrzebniejsze artykuły można zakupić (przeważnie fajki i alkohol - hehe).
Trzeba jednak przyznać, że porą wieczorową ruch na Statoilu jest. Tak więc jakby ktoś zdecydował sie na otwarcie nocnego sklepu to koniecznie w dobrej lokalizacji.
Mi osobiście taki sklep nie jest potrzebny, ale rozumiem potrzeby innych.
Pozdrawiam:)

dorian, no do juterka, przybedziemy w 2/3 skladu:)

Hmm hmm.. Na tą chwilę to nie umiem powiedzieć, co mogłoby się przydać w Łomży, ale na pewno jest wiele takich obiektów. Obiecuję, że sie zastanowię :)

Spoko przybywajcie z kad chcecie i biezcie znajomych oraz rodzine :D :D :D
A ja musze sie wyspac jutro ciezki dzien :P Pozdro

czy ktoś zna strony internetowe z których można importować tanio komórki z innych krajów????

ja znam :P

:-C

ostatnio z kumplami sprawdzalem to jezdzac z laptopem po miescie... bez problemu z wbudowana karta Wi-Fi polaczylem sie z 4 sieciami...a ogolnie znalazlem ponad 20.... z tym ze czesc to sieci tej samej firmy (np 5 czy 6 sieci inetu itp)...

Zurek, zawsze sie bedzie ktos czul pokrzywdzony:) a Ty nie powinienes bo jezdziles dobrze, mi sie podobalo:)

ktoś ma płytke lub kasete niech da znać!!! pozdro dla wszystkich

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org