poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Osoba publiczna-Marek Olbryś

Marysia piekna sprawa...trzeba to zalegalizowac dla zajarancow typu...nie bede wymienial....jestem oczywisce za, ale watpie ze w polsce bedzie to legalne....big up people !!

pani

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Osoba publiczna-Marek Olbryś

jak nie ma gdzie to samemu gdzieś trzeba :)

Może w ośrodku rehabilitacji na Rybakach?

Mi brakuje Dobrego Clubu takie porządnego Np. Energy 2000
Hipermarkietu,sklepu z wszystkim na temat hip hopu i tej muzyki breknedsa,graffitów i tpd.

Jedzie ktoś do tej Częstochowy w najbliższym tygodniu ?

wiesz mam na ten temat inne zdanie pewnie byles tylko tam i mowisz ze tam bylo elegancko...

...ej ty kolo chcialbys blyszczec jak diament...dla takich jak ty jestesmy chamami,my takich jak wy nazywami lamusami...nigdy nie proboj macic w mej ekipie...

Gdyby nie nasza obecnośc w UE to nie mielibyśmy żadnego wpływu na sprostowanie tych "przekłamań". Denerwują mnie ci, którzy plotą o jakiejś "dominacji Brukseli", bo niby co, tam siedzi jakiś wszechwładny, jednoosobowy car? Toż tam zapadają decyzje PARLAMENTARNE, przez głosowanie, a więc to robota dla naszych eurodeputowanych i jeśli coś nie wyjdzie - to będzie wyłącznie ICH wina, a nie jakiejś 'Brukseli" jak plotą ogłupiacze różnej maści.
Co do tych 'homo" to albo Bóg wie co robi i jest jakaś normalność, albo Bóg spaprał robotę co budzi w efekcie pewne wątpliwości ideologiczne:-)...

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Racja Tor .

Ale ty mi chyba dales dane ale dla pewnosci masz dodo166@wp.pl Pozdro :D :D :D do niedzieli

Wiatrowka czyli kurtka na ocieplenie od wiatrow - najlepiej w dni targowe od Rosjan na targowisku

"Ja proponuje urzadzic tam zawody w podjezdzaniu motocyklami i samochodami pod gore na czas. Góra ladna, po obu stronach stoki widokowe. Byla by fajna zabawa."

Góra ładna - na razie. Jakby tam zaczęli urządzać takie zabawy jak proponujesz, przestałaby być ładna.

Z tego co wiem, to miejsce jest fragmentem rezerwatu i niech nim pozostanie. Miejmy mozliwość obcowania z naturąi pięknymi widokami w tak bliskiej okolicy miasta.
Nie sztuką jest zabetonować trawniki, pobudować monstrualne konstrukcje i czekać na chętnych. Sztuką jest zatroszczyć się o to co mamy.

Marek Olbryś

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org