Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Osoba publiczna-Marek Olbryś |
Marysia piekna sprawa...trzeba to zalegalizowac dla zajarancow typu...nie bede wymienial....jestem oczywisce za, ale watpie ze w polsce bedzie to legalne....big up people !! pani
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Osoba publiczna-Marek Olbryś |
jak nie ma gdzie to samemu gdzieś trzeba :)
|
|
Może w ośrodku rehabilitacji na Rybakach?
|
|
Mi brakuje Dobrego Clubu takie porządnego Np. Energy 2000 Hipermarkietu,sklepu z wszystkim na temat hip hopu i tej muzyki breknedsa,graffitów i tpd.
|
|
Jedzie ktoś do tej Częstochowy w najbliższym tygodniu ?
|
|
wiesz mam na ten temat inne zdanie pewnie byles tylko tam i mowisz ze tam bylo elegancko... ...ej ty kolo chcialbys blyszczec jak diament...dla takich jak ty jestesmy chamami,my takich jak wy nazywami lamusami...nigdy nie proboj macic w mej ekipie...
|
|
Gdyby nie nasza obecnośc w UE to nie mielibyśmy żadnego wpływu na sprostowanie tych "przekłamań". Denerwują mnie ci, którzy plotą o jakiejś "dominacji Brukseli", bo niby co, tam siedzi jakiś wszechwładny, jednoosobowy car? Toż tam zapadają decyzje PARLAMENTARNE, przez głosowanie, a więc to robota dla naszych eurodeputowanych i jeśli coś nie wyjdzie - to będzie wyłącznie ICH wina, a nie jakiejś 'Brukseli" jak plotą ogłupiacze różnej maści. Co do tych 'homo" to albo Bóg wie co robi i jest jakaś normalność, albo Bóg spaprał robotę co budzi w efekcie pewne wątpliwości ideologiczne:-)... Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Racja Tor .
|
|
Ale ty mi chyba dales dane ale dla pewnosci masz dodo166@wp.pl Pozdro :D :D :D do niedzieli
|
|
Wiatrowka czyli kurtka na ocieplenie od wiatrow - najlepiej w dni targowe od Rosjan na targowisku
|
|
"Ja proponuje urzadzic tam zawody w podjezdzaniu motocyklami i samochodami pod gore na czas. Góra ladna, po obu stronach stoki widokowe. Byla by fajna zabawa." Góra ładna - na razie. Jakby tam zaczęli urządzać takie zabawy jak proponujesz, przestałaby być ładna. Z tego co wiem, to miejsce jest fragmentem rezerwatu i niech nim pozostanie. Miejmy mozliwość obcowania z naturąi pięknymi widokami w tak bliskiej okolicy miasta. Nie sztuką jest zabetonować trawniki, pobudować monstrualne konstrukcje i czekać na chętnych. Sztuką jest zatroszczyć się o to co mamy. Marek Olbryś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |