czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tragedia w Katowicach - oszustwo!.

Witaj News,

Jak dobrze Cię "widzieć"
:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tragedia w Katowicach - oszustwo!.

http://czat.elomza.pl/czat/

Musza przecie pracować :)

To, co działo się z rezolucją ws. Auschwitz pokazuje, jak "wiele" znaczy nas głos w Europie i świecie.
I dla mnie to jest normalne, jestem Polakiem i wiem, jaki mój kraj jest naprawdę.
Dziwię sie tylko tym, co w kółko powtarzają, jaki to silny i prężny kraj, czyli takie typowe potrząchiwanie szabelką.
Dopóki takie typki nie zmienią swego podejścia i nie zrozumieją, że siła w wykształceniu i segregacji klasowej, dopóty nie będziemy znaczyć nic pomiędzy silnymi, cywilizowanymi państwami.
Smutne, ale prawdziwe.
Pozdro.

[*]

Przybysz: "Jezeli cos w ewidentny sposob szkodzi, wprost, nie jako skutek uboczny."

Więc to jest to co napisałem wczesniej, marihuana nie szkodzi wprost - to zostało wykazane. Bardziej szkodzi alkohol, przy każdym spożyciu, którego nie jest w stanie obrobić wątroba - niszczenie komórek nerwowych - a jak wątroba obrobi to jest coraz bliżej marskości; papierosy - odkładania się ciał smolistych i trucie toksynami.

"Przyzwolenie społeczne" niczego nie wyjaśnia, bo kto się pytał społeczeństwo i kto je informował o rzeczywistych skutkach palenia marihuany. Mówi się o marihuanie, a po chwili opisuje się skutki spozywania jakichś chemicznych trucizn - trzeba sobie jasno powiedzieć! - to jest zupełnie co innego.

I żeby nie było wątpliwości - nie bawie się w to, bo nie czuję takiej potrzeby; alkohol z rzadka w małych ilosciach, a papierosów nie toleruję. Znam za to fakty! Wystarczy obiektywnie sięgnąć do źródeł i nie opierać się na szumie medialnym.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org