Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tragedia w Katowicach - oszustwo!. |
Witaj News, Jak dobrze Cię "widzieć" :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tragedia w Katowicach - oszustwo!. |
http://czat.elomza.pl/czat/
|
|
Musza przecie pracować :)
|
|
To, co działo się z rezolucją ws. Auschwitz pokazuje, jak "wiele" znaczy nas głos w Europie i świecie. I dla mnie to jest normalne, jestem Polakiem i wiem, jaki mój kraj jest naprawdę. Dziwię sie tylko tym, co w kółko powtarzają, jaki to silny i prężny kraj, czyli takie typowe potrząchiwanie szabelką. Dopóki takie typki nie zmienią swego podejścia i nie zrozumieją, że siła w wykształceniu i segregacji klasowej, dopóty nie będziemy znaczyć nic pomiędzy silnymi, cywilizowanymi państwami. Smutne, ale prawdziwe. Pozdro.
|
|
[*]
|
|
Przybysz: "Jezeli cos w ewidentny sposob szkodzi, wprost, nie jako skutek uboczny." Więc to jest to co napisałem wczesniej, marihuana nie szkodzi wprost - to zostało wykazane. Bardziej szkodzi alkohol, przy każdym spożyciu, którego nie jest w stanie obrobić wątroba - niszczenie komórek nerwowych - a jak wątroba obrobi to jest coraz bliżej marskości; papierosy - odkładania się ciał smolistych i trucie toksynami. "Przyzwolenie społeczne" niczego nie wyjaśnia, bo kto się pytał społeczeństwo i kto je informował o rzeczywistych skutkach palenia marihuany. Mówi się o marihuanie, a po chwili opisuje się skutki spozywania jakichś chemicznych trucizn - trzeba sobie jasno powiedzieć! - to jest zupełnie co innego. I żeby nie było wątpliwości - nie bawie się w to, bo nie czuję takiej potrzeby; alkohol z rzadka w małych ilosciach, a papierosów nie toleruję. Znam za to fakty! Wystarczy obiektywnie sięgnąć do źródeł i nie opierać się na szumie medialnym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |