Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skandalista |
Zaprosiłem 2 osoby z O-ki ale jeszcez nie wiedzą czy dojadą ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skandalista |
Wiatm może wiecie czy są jakjeś programy do podsłuchiwania rozmów gadau-gadu jak tak to napiście i z jakjej strony to można sciągnąć z góry dzięki
|
|
AVR Studio i jedziesz... :]
|
|
why no, Rycerska 10 :)
|
|
markac znasz sie na tym ??? zrobil bys mi to odpłatnie ??? zrobil bym sam ale nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac !!!!
|
|
Witam chciałbym zapoznać sie z waszymi odczuciami na temat spisków jakie dokonuje sie w świecie a mianowicie interesuje mnie jeden z nich jakim mogłbybyc spisek na WTC. Zainteresowalem sie tym tematem po obejrzeniu programu w tv 4 Magdy Mołek w którym to własnie rozmawiała o spiskach. Dla chcących dowiedzieć sie szczegółów zapraszam na stronę: http://hotnews.pl/artwtc-1.html Polecam gorąco gdyż jest to strona warta uwagi
|
|
Nie było (jak zwykle) żadnego spisku. Za terrorystami stał Osama i kaska od Arabów, naftowych magnatów (antyamerykanów). Na stronie o spiskach "hotnews itp." najbardziej podobało mi sie pytanie: "Skąd metaliczny pył na jeziorze?" :) Odpowiadam: nie wiadomo skąd :) Pozdro (The Truth Is Out There buahahaha)
|
|
Z uwagi na fakt, że dzisiaj Dzień Babci i Dziadka, pragnę wszystkim Babciom i Dziadkom po trzydziestce złożyć najserdeczniejsze życzenia, coby Was kochani w krzyżu nie łupało (za często, bo wogóle, to przecie niemożliwe :)), no i ręce nie drżały nad klawiaturą, bo literówki będą :DDD ryskago ---------- Wesołe jest życie staruszka hoho.... PS. Wasi Dziadkowie naprawdę się ucieszą, że pamiętaliście... Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Najzabawniejsze jest to, że za rodziną Osamy stała rodzina Bushów. Przez ostatnie kilkadziesiąt lat! A w ciągu tygodnia po zamknięciu lotnisk 11.09.2001 udało się wylecieć ze stanów ze specjalną zgodą instytucji bezpieczeństwa narodowego kilkudziesięciu osobom o nazwisku..... Osama! Nikomu więcej!
|
|
Jeśli umiesz liczyć licz na siebie. Wszystkiego Najlepszego.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |