poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
skandalista

Zaprosiłem 2 osoby z O-ki ale jeszcez nie wiedzą czy dojadą ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: skandalista

Wiatm może wiecie czy są jakjeś programy do podsłuchiwania rozmów gadau-gadu jak tak to napiście i z jakjej strony to można sciągnąć z góry dzięki

AVR Studio i jedziesz... :]

why no, Rycerska 10 :)

markac znasz sie na tym ??? zrobil bys mi to odpłatnie ??? zrobil bym sam ale nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac !!!!

Witam chciałbym zapoznać sie z waszymi odczuciami na temat spisków jakie dokonuje sie w świecie a mianowicie interesuje mnie jeden z nich jakim mogłbybyc spisek na WTC. Zainteresowalem sie tym tematem po obejrzeniu programu w tv 4 Magdy Mołek w którym to własnie rozmawiała o spiskach. Dla chcących dowiedzieć sie szczegółów zapraszam na stronę: http://hotnews.pl/artwtc-1.html Polecam gorąco gdyż jest to strona warta uwagi

Nie było (jak zwykle) żadnego spisku.
Za terrorystami stał Osama i kaska od Arabów, naftowych magnatów (antyamerykanów).
Na stronie o spiskach "hotnews itp." najbardziej podobało mi sie pytanie: "Skąd metaliczny pył na jeziorze?" :)
Odpowiadam: nie wiadomo skąd :)
Pozdro (The Truth Is Out There buahahaha)

Z uwagi na fakt, że dzisiaj Dzień Babci i Dziadka, pragnę wszystkim Babciom i Dziadkom po trzydziestce złożyć najserdeczniejsze życzenia, coby Was kochani w krzyżu nie łupało (za często, bo wogóle, to przecie niemożliwe :)), no i ręce nie drżały nad klawiaturą, bo literówki będą :DDD

ryskago
----------

Wesołe jest życie staruszka hoho....

PS. Wasi Dziadkowie naprawdę się ucieszą, że pamiętaliście...

Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"

Najzabawniejsze jest to, że za rodziną Osamy stała rodzina Bushów.
Przez ostatnie kilkadziesiąt lat!

A w ciągu tygodnia po zamknięciu lotnisk 11.09.2001 udało się wylecieć ze stanów ze specjalną zgodą instytucji bezpieczeństwa narodowego kilkudziesięciu osobom o nazwisku..... Osama! Nikomu więcej!

Jeśli umiesz liczyć licz na siebie.

Wszystkiego Najlepszego.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org