wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciepło z MPEC - taniej niż Ci się wydaje

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciepło z MPEC - taniej niż Ci się wydaje

Nie wiem jakie jest według ciebie normalne użytkowanie (nie używałem 5800 choć jak patrzę na recenzje i wypowiedzi użytkowników to bateria trzyma kiepsko http://gsmcenter.pl/forum/viewtopic.php?t=11100), ale też kosztuje minimum 900zł, gdzie cookie kupisz za 400zł.

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Za ruchem towarowym jestem jak najbardziej za!!!
Tylko aby to miało jakiś sens to trzeba byłoby wybudować jaki kolwiek terminal przeładunkowy. Oczywiście komuś kto sprowadza towar z bardzo daleka taniej wyjdzie puścić go spedycją kolejową i odebrać na miejscu.
Są z tego tytułu wielkie oszczędności. Przede wszystkim czas! Czas pracy kierowcy jest ograniczony. A pociąg weźmie dużo więcej towaru i nie musi "przeważnie" stać w korkach.

hehehehhe - wartościową? heheh - wszystko zerżnięte z autowizja.pl - widocznie komuś nie poszła po myśli i nie opłacało się jej trzymać

no i co w związku z tym ??? nie w kazdej szkole są fakultety:P

matematyka , fizyka = sukces

No szkoda że nie mam printscreen'a to byś zobaczył podobieństwo autownosc.pl i autowzija.pl

akinwoktyżUawzaN czytałbyś to byś wiedział jaki mają adres strony

*X*X* zauważ, że nie każdy samochód może miec te autocasco, bo auta powyżej 12 roku nie są objęte taką możliwością i nie na wszystkie samochody dostajesz 100 % zwrotu, bo to też zależne jest od wieku pojazdu :)
A pozatym na autostradach też zdarzają się takie przypadki, że wyskakują dzikie zwierzęta :/
Osiem - żeby tragedia dotyczyła dziecka ważnej osoby to uwierz mi wszystko dałoby się zrobic w tym kierunku - takie są nasze realia

wiec mamy czlonka autowizji;)

dlatego jeździmy w pasach

a kiedy wracasz?
no i napisz czy się udalo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org