Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciepło z MPEC - taniej niż Ci się wydaje |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciepło z MPEC - taniej niż Ci się wydaje |
Nie wiem jakie jest według ciebie normalne użytkowanie (nie używałem 5800 choć jak patrzę na recenzje i wypowiedzi użytkowników to bateria trzyma kiepsko http://gsmcenter.pl/forum/viewtopic.php?t=11100), ale też kosztuje minimum 900zł, gdzie cookie kupisz za 400zł. -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Za ruchem towarowym jestem jak najbardziej za!!! Tylko aby to miało jakiś sens to trzeba byłoby wybudować jaki kolwiek terminal przeładunkowy. Oczywiście komuś kto sprowadza towar z bardzo daleka taniej wyjdzie puścić go spedycją kolejową i odebrać na miejscu. Są z tego tytułu wielkie oszczędności. Przede wszystkim czas! Czas pracy kierowcy jest ograniczony. A pociąg weźmie dużo więcej towaru i nie musi "przeważnie" stać w korkach.
|
|
hehehehhe - wartościową? heheh - wszystko zerżnięte z autowizja.pl - widocznie komuś nie poszła po myśli i nie opłacało się jej trzymać
|
|
no i co w związku z tym ??? nie w kazdej szkole są fakultety:P
|
|
matematyka , fizyka = sukces
|
|
No szkoda że nie mam printscreen'a to byś zobaczył podobieństwo autownosc.pl i autowzija.pl akinwoktyżUawzaN czytałbyś to byś wiedział jaki mają adres strony
|
|
*X*X* zauważ, że nie każdy samochód może miec te autocasco, bo auta powyżej 12 roku nie są objęte taką możliwością i nie na wszystkie samochody dostajesz 100 % zwrotu, bo to też zależne jest od wieku pojazdu :) A pozatym na autostradach też zdarzają się takie przypadki, że wyskakują dzikie zwierzęta :/ Osiem - żeby tragedia dotyczyła dziecka ważnej osoby to uwierz mi wszystko dałoby się zrobic w tym kierunku - takie są nasze realia
|
|
wiec mamy czlonka autowizji;)
|
|
dlatego jeździmy w pasach
|