piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czym się różni IVRP od PRL?

nemo, wtedy nowy most był jeszcze w budowie. Mógłbym nie zdążyć się zatrzymać :D
Ale jechałem tamtędy z walkmanem na uszach, niezła frajda :).

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czym się różni IVRP od PRL?

ale czy wszystkie 3 tory bedą na fadomie ??? chyba nie cio ??? w poprzednich tego typu imprezach był to fadom stary dworzec i petrochemia czy w tym roku bedzie podobnie ??? w ktorych miejscach beda Oesy ???

Ostatnio spotkała mnie ta przykrość że wybrałam sie do kina w Łomży. Kino nazywa sie millenium. Nie spodziewalam sie nic nadzwyczajnego ale to co zastałam przechodzi ludzkie pojecie. Myslalam ze seans sie nie rozpocznie bo sala pomimo ze mala byla zapelniona w okolo 2% ale pomimo to seans sie rozpoczal. Juz na wstepie po wejsciu zobaczylam ze ekran jest brudny poplamiony (chyba nie wymieniany od powstania kina) i pozniej film wiele tracil na tym. Postanowilam mimo to wejsc dalej. Na podłodze mnustwo smieci i nie chodzi mi o torebki po popcornie z poprzedniego seansu ale o tumany kurzu i cos blizej nie okreslonego co nie pozwalalo mi oderwac nogi aby postawic kolejny krok. Podloga sie kleiła! Usiadłam na tzw fotelu i jakze sie zdziwilam bo ten tzw fotel nie posiadal miękkiego wypelnienia wiec potluklam 4 litery i przesiadlam sie na sasiedni. Gdy sie rozejrzalam to zobaczylam ze pod wszystkimi fotelami są poprzyklejane gumy balonowe a niektore z nich pochodzily chyba z lat 80? bo mialy czarny kolor a na co 3 są plamy od wymiocin?. Postanowilam ze nie zdejme plaszcza bo wybrudze ubranie i to bylo dobre posuniecie!!! W kinie podczas seansu panowała temperatura około 10 stopni C Po okolo godzinie wyszłam ze znajomymi z projekcji. Film był interesujący ale zimno sprawiało ze nie da sie tam przebywać. Do tego brudny ekran na którym bardziej było widać kurz i brud niz film. Za wszystko zapłaciłam tyle co za bilet do dobrego kina np w wawie czystego i ogrzewanego. Myślę że senepid powinien zamknac to kino. Brud smród i zapach wymiocin od tapicerki foteli. Nie polecam najgorszemu wrogowi

bigi2004

takkkkk zgdzam sie brud syf kila i mogila by sie przydala interwencja sanepidu itp..!!!!!!

nie ma konkretnego oragizatora ale automobilklub jest wspolorganizatorem

Właściecielami kna w Ostrołęce są Łomzyniacy, a właścicielem kina Milenium człowiek z Białegostoku - nic dodać nic ująć ;]

"Dziewczyny puszczają się na prawo i lewo. Faceci też łatwi jak cholera." - wypraszam sobie :)
"Dziewczyny wy też opamiętajcie się miejcie szacunek dla siebie to i faceci będą go mieć dla was. Prawda jest bolesna"
popieram
i tak wszystko zaależne jest od działania jednostek :)
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org