Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czym się różni IVRP od PRL? |
nemo, wtedy nowy most był jeszcze w budowie. Mógłbym nie zdążyć się zatrzymać :D Ale jechałem tamtędy z walkmanem na uszach, niezła frajda :). _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czym się różni IVRP od PRL? |
ale czy wszystkie 3 tory bedą na fadomie ??? chyba nie cio ??? w poprzednich tego typu imprezach był to fadom stary dworzec i petrochemia czy w tym roku bedzie podobnie ??? w ktorych miejscach beda Oesy ???
|
|
Ostatnio spotkała mnie ta przykrość że wybrałam sie do kina w Łomży. Kino nazywa sie millenium. Nie spodziewalam sie nic nadzwyczajnego ale to co zastałam przechodzi ludzkie pojecie. Myslalam ze seans sie nie rozpocznie bo sala pomimo ze mala byla zapelniona w okolo 2% ale pomimo to seans sie rozpoczal. Juz na wstepie po wejsciu zobaczylam ze ekran jest brudny poplamiony (chyba nie wymieniany od powstania kina) i pozniej film wiele tracil na tym. Postanowilam mimo to wejsc dalej. Na podłodze mnustwo smieci i nie chodzi mi o torebki po popcornie z poprzedniego seansu ale o tumany kurzu i cos blizej nie okreslonego co nie pozwalalo mi oderwac nogi aby postawic kolejny krok. Podloga sie kleiła! Usiadłam na tzw fotelu i jakze sie zdziwilam bo ten tzw fotel nie posiadal miękkiego wypelnienia wiec potluklam 4 litery i przesiadlam sie na sasiedni. Gdy sie rozejrzalam to zobaczylam ze pod wszystkimi fotelami są poprzyklejane gumy balonowe a niektore z nich pochodzily chyba z lat 80? bo mialy czarny kolor a na co 3 są plamy od wymiocin?. Postanowilam ze nie zdejme plaszcza bo wybrudze ubranie i to bylo dobre posuniecie!!! W kinie podczas seansu panowała temperatura około 10 stopni C Po okolo godzinie wyszłam ze znajomymi z projekcji. Film był interesujący ale zimno sprawiało ze nie da sie tam przebywać. Do tego brudny ekran na którym bardziej było widać kurz i brud niz film. Za wszystko zapłaciłam tyle co za bilet do dobrego kina np w wawie czystego i ogrzewanego. Myślę że senepid powinien zamknac to kino. Brud smród i zapach wymiocin od tapicerki foteli. Nie polecam najgorszemu wrogowi bigi2004
|
|
takkkkk zgdzam sie brud syf kila i mogila by sie przydala interwencja sanepidu itp..!!!!!!
|
|
nie ma konkretnego oragizatora ale automobilklub jest wspolorganizatorem
|
|
Właściecielami kna w Ostrołęce są Łomzyniacy, a właścicielem kina Milenium człowiek z Białegostoku - nic dodać nic ująć ;]
|
|
"Dziewczyny puszczają się na prawo i lewo. Faceci też łatwi jak cholera." - wypraszam sobie :) "Dziewczyny wy też opamiętajcie się miejcie szacunek dla siebie to i faceci będą go mieć dla was. Prawda jest bolesna" popieram i tak wszystko zaależne jest od działania jednostek :) Pozdrawiam _________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |