sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"S****N JAK RYDZYK" - info dla analfabety jkk

Tor nie jest ogrodzony,ale nikt tam juz chyba nie jezdzi,bo jest zakaz...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "S****N JAK RYDZYK" - info dla analfabety jkk

Treść jest ukryta

wiem szukałem i znalazłem ale chciałbym zobaczyć to w realu jak to jest zrobione i ogólnie wypytać się go jak to się sprawdza na co dzień . to z jakiej ośki on jest ???? a jakiś konkretniejszy namiar na niego ??

Jasne, że Łomżyniak, jak w starej piosence:

Uwaga!!! nabity :)))))

http://allegro.pl/item703387831_lambo_doors_double_remote_totalna_wyprzedaz.html

to wyglada solidnie ale wiadomo , co fabryka to fabryka...

popatrz na te tanie .. pare płaskowników na krzyż i cała filozofia

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Treść jest ukryta

Misiekelo
PKS Łomża nie ma zniżek uczniowskich do Warszawy , jedynie studenckie o ile okażesz ważną legitymację :) Przejezdne relacje,PKS Warszawa które przejeżdżą przez Łomżę akurat mają zniżki dla uczniów :)

Maarcin, nie ******* tylko sprawdź. Są zniżki uczniowskie.

Treść jest ukryta

ja jestem rasista i sram na was
słodkie pierdzenie kim kto ma być

Chcesz mieć lambodoors? Kup sobie Lamborghini. No chyba że lubisz wydawać kupę gotówki i potem tracić nerwy bo coś się pierniczy. A neistety coś takiego jak lambodoors szybko się zużywa.

Treść jest ukryta

Turboneta a z jakiego miasta jestes? Ankiete bezpieczenstwa moga sprawdzac nawet 2 miesiace:(

Są to okolice woj.Polskiego i Dmowskiego

No i wszystko jasne, banda JEBA.NYCH PEDA.ŁÓW z tamtej biedoty. Tamte bloki to patologia w 80-90%. Frajernia jakich mało...

trzeba sie logowac wiec nie wiem czy ci dobrze opisze jesli masz kilka partow to na pierwszy part klikasz PPM i wybierasz wypakoj do..... po czym automatycznie utworzy ci sie folder z rozpakowana gra.

Ja też wybieram się na ten weekend do Rajgrodu. Jest jeszcze kilka wolnych pokoi w rożnych miejscach.
W ten weekend w Rajgrodzie będzie "impreza" Urodziny Województwa Podlaskiego. To też jakaś dodatkowa atrakcja dla tego małego i całkiem miłego miasteczka.

jedno wielkie gufno , chyba raczej wypalacze mozgó , ale co tam deklom dekli i tak to jósz bardziej nie zaszkodzi

http://www.youtube.com/watch?v=UKKW0sK_ITA

Treść jest ukryta

Polecam dr. Marciniaka przy ulicy prusa (koło sklepu "białostocki" koło ronda) bardzo dobry fachowiec. Jednak na wizyte czeka się miesiące ale warto.

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

Pytanie jakie należałoby postawić na początku to jaki miałaś naturalny kolor i z jakiego chcesz zmienić.

Zakładając, że z czarnych włosków chciałabyś wrócić do jasnego to emila987 podała chyba najrozsądniejsze rozwiązanie. Ściągnięcie koloru jest możliwe ale nie od razu i zabieg taki (zdjęcie koloru, położenie mocnego balejażu i podcięcie włosów) to koszt od 100zł do 300zł (zależy jaki fryzjer). Poza tym to nie zapewni 100% powrotu do naturalnego koloru. zazwyczaj zaczyna się od 'sino koperkowego blondu' lub 'świńskiego blondu' ;) hehe poważniej to taki niby marchewkowy. Żeby uzyskać naturalny blond trzeba sporo czasu i wytrwałości.

Druga sprawa to farba jaką użyłaś do zmiany koloru. Użycie szamponu przeciwłupieżowego ma rację bytu ale przy zastosowaniu słabszych farbach. Wypłukanie czarnego koloru z farby palett to wątpliwa sprawa.

Poza tym tak jak wspomniały Panie powyżej zabieg dekoloryzacji niszczy w większym czy też mniejszym stopniu włosy w zależności jak szybko regenerują Ci się włosy i czy są zdrowe.

Ta tak z męskiego punku widzenia ;) powodzenia... najpiękniejsze kobiety są zawsze naturalne haha

Takos

Łomżowiec
Łomżak
Łomżanian

Treść jest ukryta

Naturalny to blond taki średni blond, bo w lato mi się robiły jasne refleksy od słonka, a w zime trochę ciemniały.

Najpierw malowałam na jasny blond, później stopniowo przyciemniałam, aż po brąz.
Teraz mam taki ciepły brąz z domieszką czerwieni, czy wiśni - dokładnie nie wiem, gdyż zawsze maluję u fryzjera, a ale ten kolor powstaje z mieszania dwóch farb :P Ogólnie kolor się ładnie prezentuje, ale wypłukuje się szybko i szybko odrosty znac.
A jakoś brązową farbą, czy też blondem łatwo się tego koloru nie pokryje, gdyż blond wyjdzie miedziany, a brąz będzie odbijał tą wiśnie...

Próbowałam już kiedyś właśnie stonowac włosy, żeby miec naturalne, ale no tak jak "~" ująłeś, wyszedł "świński blond", który kompletnie mi nie pasował i odrosty ciemniejsze dużo były dlatego przyciemniłam :/

Ale zdjemowac koloru już nie chcę na pewno. A do p. Ani się przejdę :)

Robiłam sobie raz taki "zabieg" z czarnego koloru a włosy mam brąz u pani Ani na Dmowskiego z tego co pamiętam 150 zł (włosy do ramion).Mam dosyć osłabione włosy malowaniem prostowaniem ale po zdejmowaniu koloru nie było w moim przypadku wielkiej róznicy.

Skoro tak ,to pierwszy przyznaję się do błędu. Nie wiedziałem że tej blachy z czasem nie będzie widać i myślałem jak inni, bo co prawda, to prawda, ta blacha straszy.
Ale tomciu z lomży, żeby odrazu żałośni...? Nie wszyscy wiedzą wszystko tak jak Ty! Dzięki że nas uświadomiłeś!

taka pleksa to koszt około 38 zł są w OBI tel. 022 573 86 00

a wiecie może czy ceny wynajmu lokali na ul. Długiej po remoncie wzrosły?

Diverse na ul długiej :)
atmosphere, dorothy perkins, new look, itp w każdym ciuch-landzie :))
PS to nie znaczy ze nie mogą być i fajne rzeczy :) pozdrawiam

No to w KWP Radom czeka nas więcej...ja też tam. Co prawda od złożenia ankiety i WZ mija "dopiero" ok. miesiąca ale nie zanosi się póki co aby cokolwiek w tej kwestii się zmieniło.

najlepiej w szmateksach lub w śmietnikach. A tak na serio, to trzeba nogi wbić w buty i samej połazić po sklepach.

Proponuję zakończyć w tym miejscu dyskusję. To forum nie jest odpowiednie na tego typu tematy.

Takos

Dobrze, że w ogóle cos robią...

Nie wypowiem się na ten temat...;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org