Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"S****N JAK RYDZYK" - info dla analfabety jkk |
Tor nie jest ogrodzony,ale nikt tam juz chyba nie jezdzi,bo jest zakaz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "S****N JAK RYDZYK" - info dla analfabety jkk |
Treść jest ukryta
|
|
wiem szukałem i znalazłem ale chciałbym zobaczyć to w realu jak to jest zrobione i ogólnie wypytać się go jak to się sprawdza na co dzień . to z jakiej ośki on jest ???? a jakiś konkretniejszy namiar na niego ??
|
|
Jasne, że Łomżyniak, jak w starej piosence: Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
http://allegro.pl/item703387831_lambo_doors_double_remote_totalna_wyprzedaz.html to wyglada solidnie ale wiadomo , co fabryka to fabryka... popatrz na te tanie .. pare płaskowników na krzyż i cała filozofia „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Misiekelo PKS Łomża nie ma zniżek uczniowskich do Warszawy , jedynie studenckie o ile okażesz ważną legitymację :) Przejezdne relacje,PKS Warszawa które przejeżdżą przez Łomżę akurat mają zniżki dla uczniów :)
|
|
Maarcin, nie ******* tylko sprawdź. Są zniżki uczniowskie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja jestem rasista i sram na was słodkie pierdzenie kim kto ma być
|
|
Chcesz mieć lambodoors? Kup sobie Lamborghini. No chyba że lubisz wydawać kupę gotówki i potem tracić nerwy bo coś się pierniczy. A neistety coś takiego jak lambodoors szybko się zużywa.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Turboneta a z jakiego miasta jestes? Ankiete bezpieczenstwa moga sprawdzac nawet 2 miesiace:(
|
|
Są to okolice woj.Polskiego i Dmowskiego No i wszystko jasne, banda JEBA.NYCH PEDA.ŁÓW z tamtej biedoty. Tamte bloki to patologia w 80-90%. Frajernia jakich mało...
|
|
trzeba sie logowac wiec nie wiem czy ci dobrze opisze jesli masz kilka partow to na pierwszy part klikasz PPM i wybierasz wypakoj do..... po czym automatycznie utworzy ci sie folder z rozpakowana gra.
|
|
Ja też wybieram się na ten weekend do Rajgrodu. Jest jeszcze kilka wolnych pokoi w rożnych miejscach. W ten weekend w Rajgrodzie będzie "impreza" Urodziny Województwa Podlaskiego. To też jakaś dodatkowa atrakcja dla tego małego i całkiem miłego miasteczka.
|
|
jedno wielkie gufno , chyba raczej wypalacze mozgó , ale co tam deklom dekli i tak to jósz bardziej nie zaszkodzi http://www.youtube.com/watch?v=UKKW0sK_ITA
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Polecam dr. Marciniaka przy ulicy prusa (koło sklepu "białostocki" koło ronda) bardzo dobry fachowiec. Jednak na wizyte czeka się miesiące ale warto. AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
Pytanie jakie należałoby postawić na początku to jaki miałaś naturalny kolor i z jakiego chcesz zmienić. Zakładając, że z czarnych włosków chciałabyś wrócić do jasnego to emila987 podała chyba najrozsądniejsze rozwiązanie. Ściągnięcie koloru jest możliwe ale nie od razu i zabieg taki (zdjęcie koloru, położenie mocnego balejażu i podcięcie włosów) to koszt od 100zł do 300zł (zależy jaki fryzjer). Poza tym to nie zapewni 100% powrotu do naturalnego koloru. zazwyczaj zaczyna się od 'sino koperkowego blondu' lub 'świńskiego blondu' ;) hehe poważniej to taki niby marchewkowy. Żeby uzyskać naturalny blond trzeba sporo czasu i wytrwałości. Druga sprawa to farba jaką użyłaś do zmiany koloru. Użycie szamponu przeciwłupieżowego ma rację bytu ale przy zastosowaniu słabszych farbach. Wypłukanie czarnego koloru z farby palett to wątpliwa sprawa. Poza tym tak jak wspomniały Panie powyżej zabieg dekoloryzacji niszczy w większym czy też mniejszym stopniu włosy w zależności jak szybko regenerują Ci się włosy i czy są zdrowe. Ta tak z męskiego punku widzenia ;) powodzenia... najpiękniejsze kobiety są zawsze naturalne haha Takos
|
|
Łomżowiec Łomżak Łomżanian
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Naturalny to blond taki średni blond, bo w lato mi się robiły jasne refleksy od słonka, a w zime trochę ciemniały. Najpierw malowałam na jasny blond, później stopniowo przyciemniałam, aż po brąz. Teraz mam taki ciepły brąz z domieszką czerwieni, czy wiśni - dokładnie nie wiem, gdyż zawsze maluję u fryzjera, a ale ten kolor powstaje z mieszania dwóch farb :P Ogólnie kolor się ładnie prezentuje, ale wypłukuje się szybko i szybko odrosty znac. A jakoś brązową farbą, czy też blondem łatwo się tego koloru nie pokryje, gdyż blond wyjdzie miedziany, a brąz będzie odbijał tą wiśnie... Próbowałam już kiedyś właśnie stonowac włosy, żeby miec naturalne, ale no tak jak "~" ująłeś, wyszedł "świński blond", który kompletnie mi nie pasował i odrosty ciemniejsze dużo były dlatego przyciemniłam :/ Ale zdjemowac koloru już nie chcę na pewno. A do p. Ani się przejdę :)
|
|
Robiłam sobie raz taki "zabieg" z czarnego koloru a włosy mam brąz u pani Ani na Dmowskiego z tego co pamiętam 150 zł (włosy do ramion).Mam dosyć osłabione włosy malowaniem prostowaniem ale po zdejmowaniu koloru nie było w moim przypadku wielkiej róznicy.
|
|
Skoro tak ,to pierwszy przyznaję się do błędu. Nie wiedziałem że tej blachy z czasem nie będzie widać i myślałem jak inni, bo co prawda, to prawda, ta blacha straszy. Ale tomciu z lomży, żeby odrazu żałośni...? Nie wszyscy wiedzą wszystko tak jak Ty! Dzięki że nas uświadomiłeś!
|
|
taka pleksa to koszt około 38 zł są w OBI tel. 022 573 86 00
|
|
a wiecie może czy ceny wynajmu lokali na ul. Długiej po remoncie wzrosły?
|
|
Diverse na ul długiej :) atmosphere, dorothy perkins, new look, itp w każdym ciuch-landzie :)) PS to nie znaczy ze nie mogą być i fajne rzeczy :) pozdrawiam
|
|
No to w KWP Radom czeka nas więcej...ja też tam. Co prawda od złożenia ankiety i WZ mija "dopiero" ok. miesiąca ale nie zanosi się póki co aby cokolwiek w tej kwestii się zmieniło.
|
|
najlepiej w szmateksach lub w śmietnikach. A tak na serio, to trzeba nogi wbić w buty i samej połazić po sklepach.
|
|
Proponuję zakończyć w tym miejscu dyskusję. To forum nie jest odpowiednie na tego typu tematy. Takos
|
|
Dobrze, że w ogóle cos robią...
|
|
Nie wypowiem się na ten temat...;/
|