czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Balanga na 2500 osob u cara

Ale ty adamosxx jesteś tępy, widać, że pisior. Podajesz wyniki jakiegoś sondażu to przydałoby się jełopie podać i źródło. A poza tym, uświadomię cię, że głosowanie jest przywilejem osób od 18, więc jak młodzież ma na nich głosować? Do czasu, kiedy osiągną pełnoletniość, autorytety się zmienią i może zobaczymy w sondażach JP II, Ochojską itp...

A poza tym to twoja obecność na forum jest łudząco podobna do @jasia_smietany, z tym, że on udaje głupiego....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Balanga na 2500 osob u cara

Treść jest ukryta

widziałem jak czeczeni kradną w sklepie, ale polacy nie lepsi :)

Więc znając moje szczęście już nikogo nie znajdę, a szkoda .... Ale może jeszcze ktoś się zgłosi.

Napisz dokładnie jaki model tej konsoli. Jeśli chodzi o wymianę lasera to jest to spory koszt w przypadku starych wersji konsoli - tej dużej. Koszt lasera w tym przypadku to 150-180zł.

MADZIA cIEBIE NIKT NIE RUSZY :)

Takos

GREEN to masz mało zielonego pojęcia

________
Malachit

nie rzebym sie czepial, ale oczekiwales ze jak powiesz ze chcesz na policje zadzwonic to od razu bendo sie klaniac przed tobo? dziekowac ze to wlasnie do nich zwruciles sie o pomoc?
oczywiscie nie pohwalam takiego zahowania - pomuc trzeba. ale nie oczekuj zbyt wiele od ludzi, to tylko swinie.

mogles podac wiecej szczegolow, jesli to byl motor/cross/skuet to na podstawie jego opisu ktos z tu obecnyh muglby powiedziec kim jest wlasciciel. lomza durzym miasteczkiem nie jest - wiec i tych pojazdow nie ma za wiele w danych barwach, to nie jakis bialy opel corsa gdzie ich na peczki jest.

jesli czules ze mialbys szanse z tym typem i byl sam to trzeba bylo go "zaczepic", przewrocic motorek nie jest trudno. mialbys sprawce w lapach i dalej bys czul wiare w ludzi ze karzdy odda ci swoje zycie

apostata

A co to cie obchodzi co chce zrobić? Twój sprzęt? Nie twoja sprawa co robie z tym co kupiłem, i nie wtrącaj się to nie swoich tematów jak nie masz nic do powiedzenia. I zainwestuj w słownik ortograficzny lub ściągnij lepszą przeglądarkę.... Pozdro&Pocwicz..

temat zamykam , błąd poprawiony przez panów " redaktorów " z 4lomza..:)

orientuje się ktoś może gdzie w Łomży znajdę poradnię medycyny pracy, która działa w soboty? Potrzebuje pilnie zaświadczenia lekarskiego na studia...

Treść jest ukryta

Ja polecam firme

www.mieczkowski.com.pl

robiła mi schody jestem bardzo zadowolony

dalaran masz tu tęppy pajacy swoje zrodla jak sam nie umiesz znalezc
http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/owsiak--wojewodzki---autorytety-mlodych,41442,1

http://www.pudelek.pl/artykul/18474/wojewodzki_autorytetem_to_zalosne/

tylko musisz jeszcze zdobyc sie na pewien wysilek i przeczytac ze zrozumieniem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org