Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Balanga na 2500 osob u cara |
Ale ty adamosxx jesteś tępy, widać, że pisior. Podajesz wyniki jakiegoś sondażu to przydałoby się jełopie podać i źródło. A poza tym, uświadomię cię, że głosowanie jest przywilejem osób od 18, więc jak młodzież ma na nich głosować? Do czasu, kiedy osiągną pełnoletniość, autorytety się zmienią i może zobaczymy w sondażach JP II, Ochojską itp... A poza tym to twoja obecność na forum jest łudząco podobna do @jasia_smietany, z tym, że on udaje głupiego....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Balanga na 2500 osob u cara |
Treść jest ukryta
|
|
widziałem jak czeczeni kradną w sklepie, ale polacy nie lepsi :)
|
|
Więc znając moje szczęście już nikogo nie znajdę, a szkoda .... Ale może jeszcze ktoś się zgłosi.
|
|
Napisz dokładnie jaki model tej konsoli. Jeśli chodzi o wymianę lasera to jest to spory koszt w przypadku starych wersji konsoli - tej dużej. Koszt lasera w tym przypadku to 150-180zł.
|
|
MADZIA cIEBIE NIKT NIE RUSZY :) Takos
|
|
GREEN to masz mało zielonego pojęcia ________ Malachit
|
|
nie rzebym sie czepial, ale oczekiwales ze jak powiesz ze chcesz na policje zadzwonic to od razu bendo sie klaniac przed tobo? dziekowac ze to wlasnie do nich zwruciles sie o pomoc? oczywiscie nie pohwalam takiego zahowania - pomuc trzeba. ale nie oczekuj zbyt wiele od ludzi, to tylko swinie. mogles podac wiecej szczegolow, jesli to byl motor/cross/skuet to na podstawie jego opisu ktos z tu obecnyh muglby powiedziec kim jest wlasciciel. lomza durzym miasteczkiem nie jest - wiec i tych pojazdow nie ma za wiele w danych barwach, to nie jakis bialy opel corsa gdzie ich na peczki jest. jesli czules ze mialbys szanse z tym typem i byl sam to trzeba bylo go "zaczepic", przewrocic motorek nie jest trudno. mialbys sprawce w lapach i dalej bys czul wiare w ludzi ze karzdy odda ci swoje zycie apostata
|
|
A co to cie obchodzi co chce zrobić? Twój sprzęt? Nie twoja sprawa co robie z tym co kupiłem, i nie wtrącaj się to nie swoich tematów jak nie masz nic do powiedzenia. I zainwestuj w słownik ortograficzny lub ściągnij lepszą przeglądarkę.... Pozdro&Pocwicz..
|
|
temat zamykam , błąd poprawiony przez panów " redaktorów " z 4lomza..:)
|
|
orientuje się ktoś może gdzie w Łomży znajdę poradnię medycyny pracy, która działa w soboty? Potrzebuje pilnie zaświadczenia lekarskiego na studia...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja polecam firme www.mieczkowski.com.pl robiła mi schody jestem bardzo zadowolony
|
|
dalaran masz tu tęppy pajacy swoje zrodla jak sam nie umiesz znalezc http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/owsiak--wojewodzki---autorytety-mlodych,41442,1 http://www.pudelek.pl/artykul/18474/wojewodzki_autorytetem_to_zalosne/ tylko musisz jeszcze zdobyc sie na pewien wysilek i przeczytac ze zrozumieniem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |