poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CZY tusK ma swiadomość że czeka go TRYBUNAŁ....

Powiedz lepiej wszystkim co zrobiłeś lub chcesz zrobić by coś zmienić, bo Twoje "kąsanie" nic nie wnosi i jest nudne.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CZY tusK ma swiadomość że czeka go TRYBUNAŁ....

Marcel, jeżeli jesteś z Łomży to na stadion masz blisko. Treningi o 16.00. Tam są wiadomości z pierwszej ręki. Ponadto miejscowe portale sportowe, miejskie i wojewódzkie oraz gazety podają sporo wiadomości. PZPN w Białymstoku przyznaje licencje. Pewnie też udziela informacji.

http://change.menelgame.pl/change_please/2011690/

http://change.menelgame.pl/change_please/9001783/

No to ona chyba ciągle jest na urlopie. Dzwoniłem w maju po testach w Słupsku żeby się dowiedzieć o termin MS - nie odbierała (a dzwoniłem po kilka razy przez 3 dni). Teraz juz po MS dzwonie też po kilka razy i też nie obiera <bezradny>

jasiu_śmietana i reszta ekipy, która pisze głupoty nudzi wam się to do piaskownicy a nie głupoty piszecie ktoś poszukuje pomocy a wy żarty sobie robicie.Ja kiedyś znalazłem się też w takiej sytuacji i dzięki 4lomza i forum wszystko się skończyło dobrze.Może p Macieju więcej informacji niech pan poda, w jakich okolicach pan zgubił portfel?.Mam nadzieję ze wszystko dobrze się skończy

Przerazajacy ten MS tyle opini co czytam o nim negatywnych to szok zadnej pozytywnej a te zadania matematyczne sa trudne co ma matematyka do sluzby w policji ;p

korzt tasmy to bedzie jakies 2 zlote a co pszykleiles klapkie i tasma póśzcza?

Takos

Niby nic ale jak to się mówi "matematyka królową nauk". Policjant musi umieć pomnozyć 2x2 :P
Zadania matematyczne są na prawdę proste.
No MS jest tragiczny. A dużo ludzi na forum pisze "Z psycholog gadało się bardzo fajnie ale i tak nie zdałem/nie zdałam" i tego się cholernie boję bo moja rozmowa z psycholog też przebigała bardzo przyjemnie. Teraz czekam aż się dowiem czy TAK czy też może NIE. Tylko nie wiem czy jak NIE to mam spoglądać do skrzynki czy na listonosza.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Brawo "ciastek" za logike w postępowaniu - godne naśladowania.

Nasza klasa , MTV i gg :D

Ja zawsze na widok czeczenów zamykam buzie i nie patrze na nich :D wiece ze strachu ^

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org