Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY tusK ma swiadomość że czeka go TRYBUNAŁ.... |
Powiedz lepiej wszystkim co zrobiłeś lub chcesz zrobić by coś zmienić, bo Twoje "kąsanie" nic nie wnosi i jest nudne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY tusK ma swiadomość że czeka go TRYBUNAŁ.... |
Marcel, jeżeli jesteś z Łomży to na stadion masz blisko. Treningi o 16.00. Tam są wiadomości z pierwszej ręki. Ponadto miejscowe portale sportowe, miejskie i wojewódzkie oraz gazety podają sporo wiadomości. PZPN w Białymstoku przyznaje licencje. Pewnie też udziela informacji.
|
|
http://change.menelgame.pl/change_please/2011690/
|
|
http://change.menelgame.pl/change_please/9001783/
|
|
No to ona chyba ciągle jest na urlopie. Dzwoniłem w maju po testach w Słupsku żeby się dowiedzieć o termin MS - nie odbierała (a dzwoniłem po kilka razy przez 3 dni). Teraz juz po MS dzwonie też po kilka razy i też nie obiera <bezradny>
|
|
jasiu_śmietana i reszta ekipy, która pisze głupoty nudzi wam się to do piaskownicy a nie głupoty piszecie ktoś poszukuje pomocy a wy żarty sobie robicie.Ja kiedyś znalazłem się też w takiej sytuacji i dzięki 4lomza i forum wszystko się skończyło dobrze.Może p Macieju więcej informacji niech pan poda, w jakich okolicach pan zgubił portfel?.Mam nadzieję ze wszystko dobrze się skończy
|
|
Przerazajacy ten MS tyle opini co czytam o nim negatywnych to szok zadnej pozytywnej a te zadania matematyczne sa trudne co ma matematyka do sluzby w policji ;p
|
|
korzt tasmy to bedzie jakies 2 zlote a co pszykleiles klapkie i tasma póśzcza? Takos
|
|
Niby nic ale jak to się mówi "matematyka królową nauk". Policjant musi umieć pomnozyć 2x2 :P Zadania matematyczne są na prawdę proste. No MS jest tragiczny. A dużo ludzi na forum pisze "Z psycholog gadało się bardzo fajnie ale i tak nie zdałem/nie zdałam" i tego się cholernie boję bo moja rozmowa z psycholog też przebigała bardzo przyjemnie. Teraz czekam aż się dowiem czy TAK czy też może NIE. Tylko nie wiem czy jak NIE to mam spoglądać do skrzynki czy na listonosza.
|
|
nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Brawo "ciastek" za logike w postępowaniu - godne naśladowania.
|
|
Nasza klasa , MTV i gg :D
|
|
Ja zawsze na widok czeczenów zamykam buzie i nie patrze na nich :D wiece ze strachu ^ rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |