Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie kradli? - bo nie widać jak wynoszą... |
a kto wie kogo wezną... ja mam niby w lipcu złożyć ankietę,a Ty masz ile pkt Karol po tsf i two?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie kradli? - bo nie widać jak wynoszą... |
Dziwny jestes typ człowieka chcesz tymi swoimi przykładami coś zdziałać?? No to skoro sie dowiedziałes o tym tekscie to lec i niszcz te dzieci
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zapraszam na forum www.rowerzysci.lomza.pl :) tam rozwazamy takie trasy i czesto jezdzimy wspolnie :) pozdrawiam i zycze szerokiej drogi :) DiDi
|
|
jasiu ciekawe czy jak skoncza sie wakacje to nadal bedziesz takim krolem na forum ? bo z twoich postow wnoskuje ze jestes jakims 12-letnim chlopcem ktorego koledzy chyba bija, dlatego nawet wakacje spedzasz przed kompem. zal
|
|
Robię łazienkę i zastanawiam się nad montażem tego urządzenia, jeśli ktoś ma czy mógłby mi napisać czy warto? i czy przydaje sie on czasem jakie jest jego działanie? dzieki i pozdrawiam
|
|
Dziś przechodziłam przez ul. Długą i zaszłam do kilku sklepów (rózniez rozglądam sie za sukienką dla świadkowej) i jeśli ktoś nie chce jechać poza Łomżę, to i tu coś znajdzie. Może wyboru aż tak wielkiego jak w Wawie nie ma ale do 300zł można kupić ładną sukienkę. warto też zajrzeć do salonów ślubnych, również mają sukienki dla świadkowej. DiDi
|
|
Lósiaczkó dla cie wrucilem ;**** Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Witam! Mnie ciekawi ile kosztuje "opiekunka" na 8-9 godz codziennie i ile mniej wiecej licza sobie za godzine, zarowno starsze wiekowo opiekunki jak i mlode dziewczyny? Czy ktos orientuje sie w cenach? Szczerze to nie wiem czy starsza babeczka nadazylaby za moim dzieckiem... Hehe
|
|
: kaazkaaz i Mikusia- podpisuje sie pod wami, sama jeszcze tam nie bylam, ale slyszalam kilka pozytywnych opinii na temat tego salonu,a jakas niedowartosciowana panienka musiala sie na kims wyzyc
|
|
Ja właśnie nad swoim ślubem się zastanawiam nad dwiema datami w kwietniu lub właśnie 26.06.2010 r., ale ta pierwsza chyba za wczesna, a druga w sam raz mi odpowiada, ale z drugiej strony wiem, że jak odłożę to decyzję to poczekam pewnie kolejny rok :P A i jak oczywiście ślub u OO. Kapucynów :)
|
|
Po 1) Najpierw naucz się języka polskiego bo widzę że z nim u Ciebie jest cienko. Po 2) Przeróbka polega na odpaleniu kopii zapasowych gier, czyli gdy nie chcę aby orginalna gra mi się nie porysowała to robię kopie i wsadzam do napędu, i gram. To nie nazwałbym złodziejstwem. Po 3) Nic sobą nie reprezentujesz....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |