czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie kradli? - bo nie widać jak wynoszą...

a kto wie kogo wezną... ja mam niby w lipcu złożyć ankietę,a Ty masz ile pkt Karol po tsf i two?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie kradli? - bo nie widać jak wynoszą...

Dziwny jestes typ człowieka chcesz tymi swoimi przykładami coś zdziałać?? No to skoro sie dowiedziałes o tym tekscie to lec i niszcz te dzieci

Treść jest ukryta

zapraszam na forum www.rowerzysci.lomza.pl :) tam rozwazamy takie trasy i czesto jezdzimy wspolnie :) pozdrawiam i zycze szerokiej drogi :)

DiDi

jasiu ciekawe czy jak skoncza sie wakacje to nadal bedziesz takim krolem na forum ?
bo z twoich postow wnoskuje ze jestes jakims 12-letnim chlopcem ktorego koledzy chyba bija, dlatego nawet wakacje spedzasz przed kompem.
zal

Robię łazienkę i zastanawiam się nad montażem tego urządzenia, jeśli ktoś ma czy mógłby mi napisać czy warto? i czy przydaje sie on czasem jakie jest jego działanie? dzieki i pozdrawiam

Dziś przechodziłam przez ul. Długą i zaszłam do kilku sklepów (rózniez rozglądam sie za sukienką dla świadkowej) i jeśli ktoś nie chce jechać poza Łomżę, to i tu coś znajdzie. Może wyboru aż tak wielkiego jak w Wawie nie ma ale do 300zł można kupić ładną sukienkę. warto też zajrzeć do salonów ślubnych, również mają sukienki dla świadkowej.

DiDi

Lósiaczkó dla cie wrucilem ;****

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

Witam! Mnie ciekawi ile kosztuje "opiekunka" na 8-9 godz codziennie i ile mniej wiecej licza sobie za godzine, zarowno starsze wiekowo opiekunki jak i mlode dziewczyny? Czy ktos orientuje sie w cenach? Szczerze to nie wiem czy starsza babeczka nadazylaby za moim dzieckiem... Hehe

: kaazkaaz i Mikusia- podpisuje sie pod wami, sama jeszcze tam nie bylam, ale slyszalam kilka pozytywnych opinii na temat tego salonu,a jakas niedowartosciowana panienka musiala sie na kims wyzyc

Ja właśnie nad swoim ślubem się zastanawiam nad dwiema datami w kwietniu lub właśnie 26.06.2010 r., ale ta pierwsza chyba za wczesna, a druga w sam raz mi odpowiada, ale z drugiej strony wiem, że jak odłożę to decyzję to poczekam pewnie kolejny rok :P A i jak oczywiście ślub u OO. Kapucynów :)

Po 1) Najpierw naucz się języka polskiego bo widzę że z nim u Ciebie jest cienko.
Po 2) Przeróbka polega na odpaleniu kopii zapasowych gier, czyli gdy nie chcę aby orginalna gra mi się nie porysowała to robię kopie i wsadzam do napędu, i gram. To nie nazwałbym złodziejstwem.
Po 3) Nic sobą nie reprezentujesz....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org