Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa "partia" |
no wlasnie, i drugi wniosek to to ze w purzeczko przechodzisz kurs Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa "partia" |
ale duzo....masakra;]
|
|
zlomal mi sie oufek
|
|
Witam, czy ktoś z forumowiczów wie, gdzie w Łomży (lub w Warszawie) można kupić suknię na ślub i wesele do świadkowania. Proszę podawajcie nazwy salonów/sklepów i adresy! Wielkie dzięki za każdę info! Kamila
|
|
bo admin jest zazdrosny, chce być z Tobą, a TY chodzisz z jakimś innym chłoptasiem.
|
|
mistrz418 mam kilka rad dla ciebie: - troche oglady w pismiennictwie - najpierw pomysl potem napisz - nie probuj na sile nabijac sobie postow bezsensownymi wypowiedziami - badz soba, nie nasladuj jasia, bo on to chociaz jest zabawny i mu to wychodzi, a ty zalosny i nudny - idz dokoncz ta szkole-przy dobrych wiatrach 2% szans ze ci sie uda - mini mini poogladaj tam jest taka rybka w gore i w dol cos na twoj rozum, na pewno zrozumiesz przeslanie na razie tyle mam nadzieje ze juz nie bede musiala do ciebie nawiazywac
|
|
Karol ja miałem ms 7 lipca a na drugi dzień zadzwoniłem i mi powiedzieli czy wynik pozytywny czy negatywny i niestety negatywny nie trzeba czkać dwa tygodnie na odpowiedż wystarczy zadzwonic i sie spytać samemu o wynik KWP Łódż.Ja tam zdawałem.
|
|
Bardzo duży wybór jest w warszawie w Maximusie praktycznie same hale z sukienkami i wybór strasznie duży,na pewno sobie coś kupisz tam,bo sukienki są śliczne. pozdrawiam
|
|
z Łomży jest więcej osób, a 24 osoby nie są tylko z Kolna...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ktoś-coś mnie twoje perwersyjne upodobania intersują tyle co zeszłoroczny śnieg , masz ochotę to sobie je uprawiaj ale nie miom kosztem i innych w tym mieście - i o tym dobrze pamiętaj. Nie zamieniaj tez potrzeby bezpieczeństwa i spokoju mojego jak i mieszkańców tego miasta na rasizm i inne pierdoły bo nikt tu się na te ściemy nie nabierze. Poza tym przypisanie sobie przymiotnika normalny mieszkaniec miasta jest wielkim w twoim przypadku nadużyciem.
|
|
Miejmy nadzieje, ze wszystko zacznie jakas sie ukladac, ale jak narazie nikt od Pana B. wlacznie z Panem nie bierze sie do pomocy dla klubu! Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |