niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowa "partia"

no wlasnie, i drugi wniosek to to ze w purzeczko przechodzisz kurs

Takos

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowa "partia"

ale duzo....masakra;]

zlomal mi sie oufek

Witam,
czy ktoś z forumowiczów wie, gdzie w Łomży (lub w Warszawie) można kupić suknię na ślub i wesele do świadkowania.
Proszę podawajcie nazwy salonów/sklepów i adresy!
Wielkie dzięki za każdę info!
Kamila

bo admin jest zazdrosny, chce być z Tobą, a TY chodzisz z jakimś innym chłoptasiem.

mistrz418 mam kilka rad dla ciebie:
- troche oglady w pismiennictwie - najpierw pomysl potem napisz
- nie probuj na sile nabijac sobie postow bezsensownymi wypowiedziami
- badz soba, nie nasladuj jasia, bo on to chociaz jest zabawny i mu to wychodzi, a ty zalosny i nudny
- idz dokoncz ta szkole-przy dobrych wiatrach 2% szans ze ci sie uda
- mini mini poogladaj tam jest taka rybka w gore i w dol cos na twoj rozum, na pewno zrozumiesz przeslanie
na razie tyle mam nadzieje ze juz nie bede musiala do ciebie nawiazywac

Karol ja miałem ms 7 lipca a na drugi dzień zadzwoniłem i mi powiedzieli czy wynik pozytywny czy negatywny i niestety negatywny nie trzeba czkać dwa tygodnie na odpowiedż wystarczy zadzwonic i sie spytać samemu o wynik KWP Łódż.Ja tam zdawałem.

Bardzo duży wybór jest w warszawie w Maximusie praktycznie same hale z sukienkami i wybór strasznie duży,na pewno sobie coś kupisz tam,bo sukienki są śliczne. pozdrawiam

z Łomży jest więcej osób, a 24 osoby nie są tylko z Kolna...

Treść jest ukryta

ktoś-coś mnie twoje perwersyjne upodobania intersują tyle co zeszłoroczny śnieg , masz ochotę to sobie je uprawiaj ale nie miom kosztem i innych w tym mieście - i o tym dobrze pamiętaj. Nie zamieniaj tez potrzeby bezpieczeństwa i spokoju mojego jak i mieszkańców tego miasta na rasizm i inne pierdoły bo nikt tu się na te ściemy nie nabierze. Poza tym przypisanie sobie przymiotnika normalny mieszkaniec miasta jest wielkim w twoim przypadku nadużyciem.

Miejmy nadzieje, ze wszystko zacznie jakas sie ukladac, ale jak narazie nikt od Pana B. wlacznie z Panem nie bierze sie do pomocy dla klubu!
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org